Şimdi Ara

Skyrim'de mage karakterde yardıma ihtiyacım var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki gün önce High Elf ırkından bir mage karakter açtım.25 level a ulaştım.En doğru şekilde perkleri vermek için hala vermediğim bir sürü perk var.Birisi live üzerinden giymem gerek armor çeşitlerini,nasıl enchant yapacağımı,conjuration büyülerini vs. anlatabilirse çok büyük hayra geçer.

• Full Intelligance git panpa, hafif ve parry'si yüksek zırhlar tercih et. Varsa bir Heal skill'ini elinden geldiğince improve et. Ve karakterinin bilincinde ol, sen warrior değilsin yeri gelince bas defans buff'ını topukla (eğer varsa).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Full Intelligance git panpa, hafif ve parry'si yüksek zırhlar tercih et. Varsa bir Heal skill'ini elinden geldiğince improve et. Ve karakterinin bilincinde ol, sen warrior değilsin yeri gelince bas defans buff'ını topukla (eğer varsa).

La onlar sıkıntı değik pek.Benim itemlere enchant yapmayı öğrenmem lazım.

Konu up bu arada.
  • Bu konuyu ben de takip ediyorum. Enchant yapma olayı sıkıntılı.
  • Günahlarin en büyüğünü işliyorsunuz.

Nord karakter acin hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Full Intelligance git panpa, hafif ve parry'si yüksek zırhlar tercih et. Varsa bir Heal skill'ini elinden geldiğince improve et. Ve karakterinin bilincinde ol, sen warrior değilsin yeri gelince bas defans buff'ını topukla (eğer varsa).

La onlar sıkıntı değik pek.Benim itemlere enchant yapmayı öğrenmem lazım.

Konu up bu arada.

Ben de konuyu uplamak için yazdım zaten kanka

• @Chelsea FC

Hocam Nord karakteri büyücü yapmak Şahin'i F1 yarışına sokmak gibi birşey olmaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim karakter nord. Bir elimde büyü bir elimde kılıç üstümde heavy armor gezeliyorum. Gayet iyi geliyor :))
  • Enchanting konusundaki sıkıntını biraz daha açabilirsen yardımcı olmaya çalışırım dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twigg

Enchanting konusundaki sıkıntını biraz daha açabilirsen yardımcı olmaya çalışırım dostum.

Hocam anladığım kadarıyla örneğin bir armordan magicka regeneretes'ı disenchant yapmadan herhangi bir armora magicka regeneretes enchantlayamıyoruz.Şu ana kadar daha hiç büyücü için bir özelliği bulunan bot görmedim.Onun için botum şu an enchantsız.Benim acilen desturuction spells cast lı bir bot yapmam lazım ve böyle bir bot daha görmedim (32 Level ım şu an).Ayrıca enchanting seviyemi 80 yaptım.İlk perkide 5. seviyeye kadar çektim.(Echantların %100 daha güçlü olmasını sağlıyor).Hala %100 magicka regeneretes falan basamıyorum.Hep düşük %de basılıyor.Üstelik grand soul gem kullanıyorum.Bu konularda bilgin varsa aydınlatırsan çok yardımcı olursun.

• quote:

@Chelsea FC

Hocam Nord karakteri büyücü yapmak Şahin'i F1 yarışına sokmak gibi birşey olmaz mı?

Sahinle drag yapmak gibi olur ama nord acip kilic kalkan takilacaksiniz

• quote:

@Chelsea FC

Başlangıçta bazı skillerde 5-10 puan düşük olursun,level atlamak için skilleri sürekli kullanman gerektiğinden için aradaki fark çok çabuk kapanıyor.Racial özelliği büyücü için fenada değil aslında.Eğer mana biterse etrafın sarıldığında Battlecry basıp ortamdan hızla uzaklaşabilirsin.

Skyrim'e yeni başlayan bütün arkadaşlarıma sürekli söylüyorum,hangi ırk gözünüze hitap ediyorsa onu kullanın oyun bazında farketmez.Ama RP yapan kişiler için ırk önemli rol oynayabilir,gerçi oda oynanışla alakalı değil.

Bende Nord dagger assassin oynuyorum lvl 37'yim işimi gören bütün yan skiller ortalama 60-70 stealth 100,ırksal özellik hariç hiçbir fark yok,ne demek istediğimi anladınız sanırım:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 19 Eylül 2012; 10:06:14 >

• quote:

quote:

Enchanting konusundaki sıkıntını biraz daha açabilirsen yardımcı olmaya çalışırım dostum.

Hocam anladığım kadarıyla örneğin bir armordan magicka regeneretes'ı disenchant yapmadan herhangi bir armora magicka regeneretes enchantlayamıyoruz.Şu ana kadar daha hiç büyücü için bir özelliği bulunan bot görmedim.Onun için botum şu an enchantsız.Benim acilen desturuction spells cast lı bir bot yapmam lazım ve böyle bir bot daha görmedim (32 Level ım şu an).Ayrıca enchanting seviyemi 80 yaptım.İlk perkide 5. seviyeye kadar çektim.(Echantların %100 daha güçlü olmasını sağlıyor).Hala %100 magicka regeneretes falan basamıyorum.Hep düşük %de basılıyor.Üstelik grand soul gem kullanıyorum.Bu konularda bilgin varsa aydınlatırsan çok yardımcı olursun.

Dostum dediğin gibi Disenchant yapmadan, o özelliği öğrenemiyorsun. Bunun için Magicka Regenerate özelliği olan bir armor bulmalısın ki zaten Magicka özellikleri Botlara uygulanmıyor.

Buraya tıklayarak Enhanting özellikleri ve uygulanabileceği eşyaları görebilirsin.

Buradan da Sihirli eşyaları ve özelliklerini görebilirsin.

Soruna dönecek olursak, anladığım kadarıyla Magicka ve Destruction istiyorsun ki Magicka Regenerate oldukça fazla bulunan bir şey nasıl bulamadın anlamadım

Magicka Regenerate için, College of Winterhold'a gidebilirsin. Orada bulma imkanın yüksek. Ayrıca bir çok mağazada satılıyor. Riften, Solitude, Whiterun ve Windhelm'i bir dene. Büyük ihtimal hem Destruction, hem de Magicka Regerate özelliği olan eşyalar bulursun.

Yine de bu yol sana uzun gelirse, ki anlarım benim de başıma geldi, konsola sana vereceğim kodları yazman yeterli olacaktır.

" tuşuna basarak konsolu aç. Konsola "player.additem 0010d668 1" yaz. Tırnak işaretleri hariç tabi ki. "Novice Robes of Destruction" eşyalarının arasına eklenecek. Şimdi yapman gereken tek şey bu eşyayı Disenchant ederek hem Regenerate Magicka, hem de Desruction özelliğini öğrenmek.

Unutma, Regenerate Magicka sadece Helmet, Armor ve Ring için yapılabiliyor. Destruction ise Helmet, Necklace, Armor ve Ring için.

Bir sorunla karşılaşırsan tekrar yaz. Yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: StrafingBullet

quote:

@Chelsea FC

Başlangıçta bazı skillerde 5-10 puan düşük olursun,level atlamak için skilleri sürekli kullanman gerektiğinden için aradaki fark çok çabuk kapanıyor.Racial özelliği büyücü için fenada değil aslında.Eğer mana biterse etrafın sarıldığında Battlecry basıp ortamdan hızla uzaklaşabilirsin.

Skyrim'e yeni başlayan bütün arkadaşlarıma sürekli söylüyorum,hangi ırk gözünüze hitap ediyorsa onu kullanın oyun bazında farketmez.Ama RP yapan kişiler için ırk önemli rol oynayabilir,gerçi oda oynanışla alakalı değil.

Bende Nord dagger assassin oynuyorum lvl 37'yim işimi gören bütün yan skiller ortalama 60-70 stealth 100,ırksal özellik hariç hiçbir fark yok,ne demek istediğimi anladınız sanırım:))

Katılıyorum. Oyunun en güzel yanı da bu zaten. Yani mage başladın diye illa ki mage gitmen gerekmiyor. İstersen wood elf başla samuray ol. Bu oyunun en sevdiğim özelliği de bu zaten.

• @Twigg Hocam benim zırhım zaten %100 magicka regeneretes şu anda.Ama ben bu özelliği üstümdeki ebony armorlara basmak istiyordum ve bir türlü %100 verim alamadım.Bota basacak enchant bulamamıştım.Zırh,kask ve eldiven için enchantlarım vardı.

Büyücüyü bir türlü adam edemediğim için Wood Elf Assasin karakter açtım.

@Durulba

Zaten bende mage açtım diye mage gitmedim.Mage oynamak istediğim için mage gittim.
  • quote:

@Twigg Hocam benim zırhım zaten %100 magicka regeneretes şu anda.Ama ben bu özelliği üstümdeki ebony armorlara basmak istiyordum ve bir türlü %100 verim alamadım.Bota basacak enchant bulamamıştım.Zırh,kask ve eldiven için enchantlarım vardı.

@Durulba

Zaten bende mage açtım diye mage gitmedim.Mage oynamak istediğim için mage gittim.

Anladım. Yüzde yüz basmak biraz zor iş. Level ve Enchanting perklerinin hepsini açabilirsen gelir belki ama ben de en fazla %37 alabildim. 50 Levelim şu an. Biraz daha araştırıp dönerim

• quote:

quote:

@Twigg Hocam benim zırhım zaten %100 magicka regeneretes şu anda.Ama ben bu özelliği üstümdeki ebony armorlara basmak istiyordum ve bir türlü %100 verim alamadım.Bota basacak enchant bulamamıştım.Zırh,kask ve eldiven için enchantlarım vardı.

@Durulba

Anladım. Yüzde yüz basmak biraz zor iş. Level ve Enchanting perklerinin hepsini açabilirsen gelir belki ama ben de en fazla %37 alabildim. 50 Levelim şu an. Biraz daha araştırıp dönerim

Hocam işin içinden çıkamayınca Thief/Assasin karakter açtım.Bu karakterle enchant işine girmeme gerek kalmıyor.Yardımların için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

@Durulba

Hocam işin içinden çıkamayınca Thief/Assasin karakter açtım.Bu karakterle enchant işine girmeme gerek kalmıyor.Yardımların için teşekkürler.

En iyisini yapmışsın Benim de Thief/Assassin/Archer karakterim var. Oyun böyle daha zevkli

• Bence Magicka regeneratesden ziyade sevdiğin iki büyüyü cost less magicka yapabilirsin. Enchanting'in 100 ise her iteme iki tane büyü koyarsın. %25 x4 ten %100 yapar ve hiç magicka harcamazsın. Ben böyle yapıyorum mesela zırha, helmeta, yüzüğe ve kolyeye destruction ve restoration koydum istediğim kadar kullanırsam kullanayım büyü gitmiyor. Nord ırkıyım bu arada.
  • Vay be hiç düşünmemiştim bunu :D Çakallık akıyor resmen adamdan :)))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.