Şimdi Ara

Jacobs cronat gold vs Nescafe gold

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2024)
Giriş
  • dün ilk defa jacobs cronat gold denedim (13.50) biraz tuzlu idi ama içince kesinlikle nescafe falan hikaye imiş dedim fiyat olarak nescafe gold hem çok pahalı hemde hemen bitiyor

soru

sizce hangisi alır ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Jacobs Cronat Gold ve Nescafé Gold: Karşılaştırma ve Farklar

Jacobs Cronat Gold ve Nescafé Gold, hazır kahve pazarında popüler iki markadır. İkisi de benzer öğütülmüş kahve çekirdeklerinden yapılır, ancak farklı lezzet profilleri ve özellikleri vardır.

Jacobs Cronat Gold

Jacobs Cronat Gold, daha cesur ve yoğun bir damak tadına sahiptir. Zengin aroması ve tam gövdesi ile güçlü bir kahve deneyimi sunar. Öğütülmüş kahve çekirdeklerinin bir karışımından yapılır ve orta derecede kavrulmuştur.

Nescafé Gold

Nescafé Gold, daha yumuşak ve daha dengeli bir lezzete sahiptir. Hafif aroması ve orta gövdesi ile daha keyifli bir kahve deneyimi arayanlar için uygundur. Bu kahve, seçilmiş Arabica kahve çekirdeklerinden yapılır ve hafif derecede kavrulmuştur.

Anahtar Farklar

Jacobs Cronat Gold ve Nescafé Gold arasındaki temel farklar şunlardır:

• Lezzet Profili: Cronat Gold daha cesur ve yoğunken, Nescafé Gold daha yumuşak ve daha dengelidir.
    • Gövde: Cronat Gold daha tam gövdeliyken, Nescafé Gold daha orta gövdelidir.
    • Kavrulma Derecesi: Cronat Gold orta derecede kavrulmuşken, Nescafé Gold hafif derecede kavrulmuştur.
    • Ambalaj: Cronat Gold vakumlu poşetlerde satılırken, Nescafé Gold kavanozlarda satılır.

Hangisini Seçmelisin?

Jacobs Cronat Gold ve Nescafé Gold arasındaki en iyi seçim, kişisel tercihlerine bağlıdır. Daha güçlü ve yoğun bir kahve deneyimi arıyorsan Cronat Gold'u tercih etmelisin. Daha yumuşak ve dengeli bir kahve tercih ediyorsan Nescafé Gold'u tercih etmelisin.

Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı yorumlarına göre Jacobs Cronat Gold, yoğun lezzeti ve güçlü aroması nedeniyle övülürken, Nescafé Gold yumuşak içimi ve keyifli aroması nedeniyle beğenilmektedir. Ancak, her iki kahve markasının da tercih edilme nedenleri kişisel zevklere göre değişmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nescafe gold

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up
  • Nescafe diyen kahveden anlamıyor demektir.
  • İkisi arasından tercihim Jacobs olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filtre kahve

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alabilirsen bir tane kahve makinasi al ve kahveni kendin yap. Bunlari dunya uzerinde icen heralde tek millet biziz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gloria jeans da 1 kahve bedava
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisini de uzun süre kullandım kesinlikle nescafe.
  • İşyerinde düzinelerce var sürekli gelir elimi sürmedim daha
    Bunlar hem Zararlı hem de kahveyle ilgisi olmayan kahvemsi bir içecek yani

• Türkiyedeki Nescafe gold ile Fransadan getirdiğim nescafe gold arasında çok fark var onu söyleyebilirim, burada malzeme daha kalitesiz ve az oran içeriyor.

• Jacops Monarch Gold içiyorum arada tadı nescafe golddan daha iyi arkadaşlarıma da içirdim onlarda sevdi.

• içmeyin şu zıkkımları, en kötü ihtimal bi french pres alıp filtre kahve için
  • arkadaslar en iyisi jacobs monarsh gold. 20 yıldır iciyorum. abinize guvenin. nescafe gold da guzel fakat jmg en iyisi. yalniz jacobs un eski urynleri cok daha kaliteli idi. simdi kalite dustu malesef.

• Bunları sallayın filtre kahve alın. Hem daha ekonomik hem daha güzel. Bunlar gibi katkılı da değil. Yapmanız gereken tek şey bi french press almak. Filtreye alıştıktan sonra bunları kahve diye içmezsiniz bile. Haa illa ikisi arasında tercihimi soruyorsan nescafe. Jacobs eskisi gibi değil.
  • Türk kahvesi alın için sağlık kazanın ciddi manada sağlığa en faydalı kahve türk kahvesidir muhtemelen .

• nescafe dolce gusto makine var bende kapsülleri ithal ingiliz olması lazım.yani o kahveyse -ki onu bile beğenmeyen olur burada- bu durumda bizim burada içtiğimiz çözünebilir kahveler kahve falan değil kahve aromalı su içiyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.