|
Nescafe dolce gusto kapsül bulma sorunu
-
-
Merhaba,
bende de aynı kahve makinesinden var. Acaba siz diğer markaların kapsül kahvelerini denediniz mi? Dolce Gusto'ya uyumlu mu? tchibo filan alsak uyar mı?
-
Merhaba bu konuyu uzun süredir takip ediyorum maalesef Tchibo kapsülleri olmaz internette çok pahalıya satılıyor Nescafe yi sıkıştırmak lazım şu an internet sitelerinde değilim yapmışlar Nescafe dolce gusto yazıp baktığınızda sitede Türkiye'de olmayan kapsüller olduğunu göreceksiniz lütfen birlikte şıkıştırırsak yeniden kapsülleri satabilirler arayarak yazarak ve çeşitli yollarla onları zorlayarak bu durumu halledebiliriz başka bir yolda Amazon yurtdışından dolce gusto kapsülleri alabiliyorsunuz ben alıcaktım fakat üründen daha fazla kargo ücretleri oluyor yada ürünler pahalı oluyor ben şu an için espresso alıp kendim yapıyorum ama artık farklı türleri denemek istiyorum Instagram da yeni bir hesap açtım ve adı nescafe_dolce_gusto_geri_gel bu hesapta yurtdışında olan Dolce Gusto paylaşımları yapmayı planlıyorum
-
Diğer markaları denemedim kimbo var mümkünse en kötü onu denerim birde mahmood var bu yerli üretici ama emin olamıyorum kalite ve kapsülün tam oturması benim için önemli ben yinede Nescafe nin markasını almayı tercih ediyorum çünkü bunun 2 nedeni var ilki Nescafe ürünlerin halen daha satıldığını görürse belki yeniden kapsülleri satar diğer nedeni tat ve kalite farkı Nescafe zaten tam olarak oturuyor biraz sert kahve seviyorsanız kimbo nun intenso türü var 12 sertlikte Nescafe nin espresso su 7 sertlik derecesinde kimbonun daha az sert türleride var mesela napoli 10 sertik düzeyindeyken armonia 9 sertlik düzeyinde kimbo italyan firması olduğu için kahveleri sert oluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X