Şimdi Ara

25 kutu Nespresso kahve alana Nespresso Inissia kahve makinesi hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
3.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nespresso kampanya yapmış, 15-30 Kasım arasında 25 kutu Nespresso kahve alana Nespresso Inissia kahve makinesi hediye ediyorlar. Kahveler 23,63 TL'den başlıyor (genelde en çok satılanlar bu fiyat), hediye edilen Inissia kendi sitesinde 425 TL'ye satılıyor, yani minimum 590 TL'lik kahve alınca 425 TL'lik makine hediye geliyor. Çok sıcak değil ancak zaten kahve/makine alan/alacak için de fena fırsat değil.

Bu arada fikir vermesi açısından yazayım ben genelde kapsülleri Avrupa'dan alıyorum/aldırıyorum, şu an 25 kutu yaklaşık 315 TL'ye geliyor. Avrupa'da ise tam tersi bir kampanya var, yeni çıkan ve henüz Türkiye'de satılmayan Expert kahve makinesi alana (yaklaşık 880 TL), 20 kutu kahve hediye ediyorlar, yani makine yaklaşık 630 TL'ye gelmiş oluyor.

https://www.buynespresso.com/tr_tr/coffee

https://www.buynespresso.com/tr_tr/machines/inissia

25 kutu Nespresso kahve alana Nespresso Inissia kahve makinesi hediye!

• Vay be 2 yıl önce 130a tchibo cafissimo almıştık nerde o günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 17 Kasım 2016; 1:36:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kapsülleri nereden alıyorsunuz?

• Turkiyeye pahali satmanin mantigini anlamiyorum. Alman halkindan daha mi zenginiz?

• Hocam olay turk parasinin degersizligi ve vergi.

Arti bizim milletce hicbir seye ses etmememiz.

Bugun adidas , nike yeni sezon ayakkabilar bile 300-400 tl civarinda.

Yurtdisinda 30 euro olan seye biz burada min 150 oduyoruz. Cunku sebep paramiz degersiz arti her seye 2-3 vergi odememiz.

Bugun benzin yada dolar 10 tl olsun en fazla iki eksisozluk 3-5 facebook postuyla protesto eder, alisiriz.

40 yildir bosuna kopru para odememiz, ya da 99'dan beri otv odememiz gibi.

Cunku, devleti sorgulamak gunah diye yetistiriliyoruzz.

• Türkiye'de vergi çok. Gümrük vergisi, KDV, Kurumlar vergisi, Çalışanlar için vergi vs. Yine'de Almanya^dan pahalıya satılması tamemen kar hırsının çokluğu bir de ne kadar ucuz olursa olsun belli bir kesim alacak. Daha az kesime daha az maliyetle daha pahalı satış ta kötü bir taktik değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    +999999999999999999
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evinde kendi yaptığın kahveyi 2.5 liraya satıyolar adama.
  • Daha uygun makine bulunamaz mı?
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    Söyledikleriniz doğru ancak bence bu konuda yüksek vergiden ziyade Nespresso Türkiye'nin ve/veya distribütörünün fırsatçılığı söz konusu. Örneğin Tchibo'nun Almanya ve Türkiye fiyatları arasında böyle büyük bir fark yok, burada 11,95 TL olan 1 kutu kapsül Almanya'da yaklaşık 9,50 TL. Nespresso'da ise burada 23,63 TL olan 1 kutu kapsül Almanya'da yaklaşık 12,50 TL, yani neredeyse tam 2 katı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Daha uygun makine bulunamaz mı?

tchibonun makineleri uygun hocam çek satıştan 2-3 tl civarı indirim kuponu alıp uygun fiyata makine alabilirsiniz
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    artık satılan kod,çek kahve makinelerinde geçmiyor eskidendi o
  • Şu an geçiyor %23 indirim+%7 avantajx ile alınabilir
  • Evde makinesiz latte machiato yapma

https://youtu.be/Hh-BMmBHEpc

• 2015 yılında HB'den bu makineyi yanında süt köpürtme makinası ve 5 kutu kapsül (50 adet) ile 267 TL' ye almışım. Almayı düşünen arkadaşların bilgisine.

Bir de yurtdışından kapsül alma imkanınız yoksa bulaşmayın derim. Fiyatlar TR' de 2 katı resmen. Siparişler kesilmiş olacak ki, 2 gün önce beni aradılar 2015 yılında verdiğim sipariş için. Efendim niçin sipariş vermiyor muşum? Açık açık söyledim yurtdışından alıyorum, sizin fiyatlarınızın yanına yaklaşılmıyor diye. İsviçre, İtalya, Portekiz ve Macaristan' dan kapsül aldım, TR' nin yarı fiyatındaydı bir çoğu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.