|
@OnurBatur isimli uye tarafima mesaj atarak ETS kodu olduğunu belirten mesaj atti. Aciklama ile para gonderdim. Para geri geldi 2 kere. En son aciklamasiz gonderdim ama yari parasini gonderme konusunda anlastik.
4000 e satiyordu 2 odedim ve tabiki ortadan kayboldu.
uyelik baslangic tarihi 2007. Megerse baska kullanici adlari ile baska arkadaslari da dolandirmis.
telegram adi Leader1010 . Savcilaga vericem vermesine ancak, forumun artan bu olaylar icin onlemi nedir?
gercekten gozler kulaklar kapanmis gordugum.’
Ulke ici doviz transferi
Merhaba,
isbankasindan yapikredi 2000 dolar gonderilmesi gerekiyor.
isbankasi 575 tl + 19 dolar aliyor. Bir de para ykb ye gidince o da alacak
bunun bir yolu varmi nasil daha ucuza halledilir?
bankadan alip manuel atmden yukleme sansimiz yok
Imessage hakkinda
Is dolayisiyla Azerbaycan'da yasiyorum. Elimde iki iphone var.
Iphone 11 de Azerbaycan numarasi takili, Iphone 6sde ise Turk numaram. Whatsappi tek telefonda halledebiliyorum ama smslerin azerbaycan numarasina gelmesi icin neyapabilirim?
Imessage ile olur mu? ayni emaili eslestirsem?
Iğdir’dan Van’a nasil gidilir?
Herkese selam,
Igdir’dan Van’a nasil gidebiliriz? Internette baktigim kadariyla direk otobus yok.
araba kiralama sirketilerine baktim hic guven vermedi arti asiri yuksek fiyat cekiyolar.
buldugum alternatif dogubeyazita gitmek ama ordan vana nasil gidilir emin degilim.
igdir- caldirana gidip ordan vana gitmek. Son olarakta, yolu uzatip agriy gidip ordan vana gitmek
daha mantikli yol bilen varmi?
Yapi Kredi Akilli Sms gelmiyor
Banka hesabıma girmeye çalışıyorum giremiyorum. Akıllı SMS şifresi gelmiyor. Bankayı defalarca aradım problemin operatörden kaynaklandığını; operatörü aradığımda sorunun bankadan kaynaklandığını söylüyor. Farklı banka hesaplarıma girebiliyorum SMS'leri geliyor. Günlük işlemlerimi gerçekleştiremiyorum. Kapat aç sim çıkar tak. ATM, akıllı SMS onayı, hepsini yaptım olmadı.
telefon xiomi daha once basina gelen varmi
Tasınırken modem kurulumu
|
Fiber icin tavsiye?
Bebek icin sigorta
merhabalar,
yeni bebegim oldu. ona bes gibi sigorta yaptirabiliyor muyum? saglik sigortasi istemiyorum. devlet katkisi olan sigorta var mi?
Iphone VPN Kurma Apple Store Olmadan
Merhabalar,
Su anda Baku’deyim is dolayisiyla. Ermenistan ile giden savas sebebiyle, apple store, whatsapp ve tum sosyal medya gecici olarak kapatildi.
Vpn olmadan apple store a giremiyorum yani. Nasil vpn kurabilirim. jb ‘siz olursa sevinirim cunku sirket telefonu.
Tesekkurler
make way for the bad guy |
Son Giriş: 48 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.405
İkinci El Bölümü Mesajları: 71
Konularının görüntülenme sayısı: 52.788 (Bu ay: 1.458)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.443 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar