Birikimi baska bankaya tasima
Genel olarak yapikrediden memnun degilim , borsa ve dovizde birikimim var.
Comnet olayinda da 12 aralikta basvurmama ragmen, iadelerimi halen yapmamalari sebebiyle, baska banka arayisindayim.
kriterim cok degil aslinda, tabiki eft,havale vs sacma sapan ucretler olmasin, birikimim oldugu icin kart vs parasi odemiyim ve ozel bankacilik gibi seyler olsun.
hangi bankayi onerirsiniz?
299 TL ve 6 ay sabit fiyat yazili. Kullanan var mi?
Guncelleme : Abonelik basladiktan sonra 6 ay sabit fiyatmis / Fiberde+100 TL Modem kirasi var.

Modem kirasi hakkinda
|
@OnurBatur isimli uye tarafima mesaj atarak ETS kodu olduğunu belirten mesaj atti. Aciklama ile para gonderdim. Para geri geldi 2 kere. En son aciklamasiz gonderdim ama yari parasini gonderme konusunda anlastik.
4000 e satiyordu 2 odedim ve tabiki ortadan kayboldu.
uyelik baslangic tarihi 2007. Megerse baska kullanici adlari ile baska arkadaslari da dolandirmis.
telegram adi Leader1010 . Savcilaga vericem vermesine ancak, forumun artan bu olaylar icin onlemi nedir?
gercekten gozler kulaklar kapanmis gordugum.’
Ulke ici doviz transferi
Imessage hakkinda
Is dolayisiyla Azerbaycan'da yasiyorum. Elimde iki iphone var.
Iphone 11 de Azerbaycan numarasi takili, Iphone 6sde ise Turk numaram. Whatsappi tek telefonda halledebiliyorum ama smslerin azerbaycan numarasina gelmesi icin neyapabilirim?
Imessage ile olur mu? ayni emaili eslestirsem?
Iğdir’dan Van’a nasil gidilir?
Herkese selam,
Igdir’dan Van’a nasil gidebiliriz? Internette baktigim kadariyla direk otobus yok.
araba kiralama sirketilerine baktim hic guven vermedi arti asiri yuksek fiyat cekiyolar.
buldugum alternatif dogubeyazita gitmek ama ordan vana nasil gidilir emin degilim.
igdir- caldirana gidip ordan vana gitmek. Son olarakta, yolu uzatip agriy gidip ordan vana gitmek
daha mantikli yol bilen varmi?
Yapi Kredi Akilli Sms gelmiyor
Banka hesabıma girmeye çalışıyorum giremiyorum. Akıllı SMS şifresi gelmiyor. Bankayı defalarca aradım problemin operatörden kaynaklandığını; operatörü aradığımda sorunun bankadan kaynaklandığını söylüyor. Farklı banka hesaplarıma girebiliyorum SMS'leri geliyor. Günlük işlemlerimi gerçekleştiremiyorum. Kapat aç sim çıkar tak. ATM, akıllı SMS onayı, hepsini yaptım olmadı.
telefon xiomi daha once basina gelen varmi
Tasınırken modem kurulumu
|
make way for the bad guy |

Son Giriş: 40 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.534
İkinci El Bölümü Mesajları: 72
Konularının görüntülenme sayısı: 58.091 (Bu ay: 1.243)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.503 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar