Şimdi Ara

Iğdir’dan Van’a nasil gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Igdir’dan Van’a nasil gidebiliriz? Internette baktigim kadariyla direk otobus yok.

araba kiralama sirketilerine baktim hic guven vermedi arti asiri yuksek fiyat cekiyolar.

buldugum alternatif dogubeyazita gitmek ama ordan vana nasil gidilir emin degilim.

igdir- caldirana gidip ordan vana gitmek. Son olarakta, yolu uzatip agriy gidip ordan vana gitmek

daha mantikli yol bilen varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl gittiniz acaba? Ben de bunun cevabını arıyorum. 4 gün sonra Iğdır dan Van a geçmem gerekecek.

• Bugün Iğdır’dan Van’a gittim. Saat 11:00 da Vangölü turizm ile Çaldıran’a otobüs var. Çaldıran’dan Van’a gidecekler için minibüs var muavine söylerseniz sizi yönlendiriyor. Vangölü arabasını bekliyorlar zaten. Saat 13:00 da Çaldıran dan kalkan belediye otobüsüne de ucu ucuna yetişebilirsiniz. Daha erken gitmek istenirse Iğdır’dan sabah 6:30 gibi Doğubeyazıt minibüslerine oradan yine minibüsle Van’a geçilebiliyormuş ama pek konforlu bir yolculuk olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerci46 -- 3 Ekim 2024; 16:53:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.