Şimdi Ara

Besiktas Harem'e mi daha yakin Esenler'e mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbulda gsu'de ogrenciyim. kutahyali oldugumdan and. yakasndan geliorm we otobus her iki garajda da duruyor. son gelisimde esenlere indim ve metro - tramvay- kabatastan otobus yoluyla yaklasik 1 saatte besiktasa geldim. ama haremde de vapur iskelesi vardi acaba basta orda insem vapurla daha kisa surede besiktasa varabilir miyim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beşiktaş'a En Yakın Otobüs Terminali Hangisidir?

Beşiktaş'a en yakın otobüs terminali, yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki Esenler Otobüs Terminali'dir. Bu terminal, İstanbul'un birçok şehrine ve kasabasına düzenli otobüs seferleri sunmaktadır.

Beşiktaş'tan Esenler Otobüs Terminali'ne ulaşım için toplu taşıma araçlarını veya taksi kullanabilirsin. Toplu taşıma araçlarıyla yolculuk, otobüs duraklarına ve aktarma noktalarını dikkate alarak yaklaşık 1 saat sürer. Taksiyle ulaşım ise trafik durumuna bağlı olarak 20-30 dakika arası sürer.

Esenler Otobüs Terminali'nin yanı sıra, Beşiktaş'a daha uzak mesafelerde bulunan bazı otogarlar da mevcuttur. Ancak Esenler Otobüs Terminali, Beşiktaş'a en yakın ve en kolay erişilebilir seçenektir.

Bu nedenle, Beşiktaş'a gidecek veya Beşiktaş'tan başka bir şehre seyahat edeceksen, ulaşım için Esenler Otobüs Terminali'ni tercih etmeni tavsiye ederiz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yardim edersenz sevinirim:)
  • Haremden üsküdara gelirsin, tek vapur üsküdardan
  • eğer hava sisli veya fırtınalı ise haremi, unut, otogardan ise direkt beşiktaş'a giden otobüs hattı var.
  • Kardesim ne sisi :)

Haremden üsküdara gecicen üsküdardan besiktasa 5 dakika suren motorlar ve vapur var...

Esenlere gidilir mi hic akıl var mantık var...

CEVAP: HAREM..
  • bencede haremden üsküdara yürü ordan atla vapura 5 dk. da beşiktaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

Kardesim ne sisi :)

Haremden üsküdara gecicen üsküdardan besiktasa 5 dakika suren motorlar ve vapur var...

Esenlere gidilir mi hic akıl var mantık var...

CEVAP: HAREM..

Aynen öyle. Haremden Üsküdara, Üsküdardan Motorla 5-10 dakkada Beşiktaşa... Ortalama 30 Dakkada Haremden Beşiktaşa Geçebilirsin Bu Yolla ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bahcelievler mi pendik mi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maça falan mı gidiceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mav13

maça falan mı gidiceksin

adam okula geliyorum diyor kütahyadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRSeFiL

quote:

maça falan mı gidiceksin

hep öyle derler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SeRSeFiL

quote:

maça falan mı gidiceksin

hep öyle derler

• tamamdir cok tesekkurler herkese. bundan sonra haremde inip uskudardan deniz yoluyla gecicem karsiya.

ama kafama takilan son bisey daha var harem uskudar arasi kisa bi mesafe mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayersami

tamamdir cok tesekkurler herkese. bundan sonra haremde inip uskudardan deniz yoluyla gecicem karsiya.

ama kafama takilan son bisey daha var harem uskudar arasi kisa bi mesafe mi?

yürüme mesafesi
  • yanında valizdi ağır çantaydı vs. olacaksa minibüsler var üsküdara, 3-4 dk.da gidersin, böyle birşey yoksa istanbul'u seyrede syrede yürüyerek 15 dk da üsküdar motor iskelesinin önünde olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neptunus -- 24 Eylül 2007; 7:03:16 >
  • harem daha yakın esenler yolunda çok zaman kaybedersin
  • şunu da unutma büyük otobus firması ise esenlerden beşiktaşa direk servisleri var.. in bin vs olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.