Şimdi Ara

Uçak Modun da mobil veriyi açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde samsung ve huawei marka android 8 ve android 9 telefonum var. bunları 4g modem gibi kullanmak istiyorum

Anladığım kadarı ile Android 11 üzeri cihazlarda *#*#4636#*#* kodunu yazınca açılan menüden uçak modunda mobil veri aktif ediliyor.

Ama benim sahip olduğum cihazlarda bu özelliği açma gibi bi kod veya proğam varmıdır acaba. çok ihtiyacım var bu sorunu çözmeye.

yardımlarınızı bekliyorum.

• uçak modun da şebeke bağlantısı olmuyor .

Mobil veriyi kullanabilmek için telefonun çekmesi lazım _?

Ne yapmaya çalışacaksınız?

• Söylediğinizde haklısınız ama yukardaki paylaşmış olduğum *#*#4636*#*# konunu android 11 üzeri bi cihazda girince sistem buna müsade ediyor. telefonu 4g modem gibi çalıştırmak istiyorum

• Anlaşılan çözümü yok bu sorunun 😔

• bu bir "sorun" olmadığı için kendiniz araştırmalısınız. telefonlar 8 9 ve size android 11 lazım ise, lineage os ile formatlayıp deneyebilirsiniz 4636 işini. anladığım kadarıyla çağrı gelmeden internete çıkabilmek için istiyorsunuz bunu.

şahsen o kadar uğraşacağıma, rahatsız etme modunu açar tüm çağrıları sessizde tutar, çağrı gelirse gelsin der geçerim.

kullandığım S22'de 4636 ile o menü çıkmıyor bile. o yüzden birinin deneyerek yardım etmesi zor. redditte sağda solda buldum çeşitli yönlendirmeler ama deneme şansım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 17 Ekim 2024; 17:7:18 >
  • anilkoc A kullanıcısına yanıt

lineage os veya benzeri bi sistemi deneyeyim. teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat198358 -- 19 Ekim 2024; 7:29:15 >
  • polat198358 P kullanıcısına yanıt

düzenlemenize gerek yoktu mesajı. illegal bir şey yapmıyorsunuz sonuçta :)

aynı dertten muzdarip olmuş ve çözüm bulmuş biri okurdu belki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.