Şimdi Ara

PS4 te Bildirimleri ve Kütüphane Bölümünü Silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ps4 başlığı altında sorum fakat kimse cavap vermedi, bu bildirimler kısmında kupa kazandınız vb. gelen bildirimleri silmenin bir yolu varmıdır? Varsa bir kişi çıkıp anlatırsa çok mutlu olacağım.

Diğer sorum yine Ps4 ün Kütüphane bölümündeki indirdiğimiz demoların silinmesi nasıl yapılır onuda bulamadım. Büyük ihtimalle bu seçenekleri sony koymayı unutmuş.

Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.

• Silecegin şeyin üstüne gel optionsa tikla sil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte o şekilde olmuyor, options diye bir seçenek çıkmıyor bildirim ve kütüphane bölümüdne
  • Geçen bende biraz uğraştım silemedim. Bildirimler zamanla siliniyor heralde.
  • Kütüphaneden degil mesela fifa demo ya gel ucgene bas sıl cıkıo orda yada optıonsa ama kupaları fılan sılemıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

Arkadaşlar Ps4 başlığı altında sorum fakat kimse cavap vermedi, bu bildirimler kısmında kupa kazandınız vb. gelen bildirimleri silmenin bir yolu varmıdır? Varsa bir kişi çıkıp anlatırsa çok mutlu olacağım.

Diğer sorum yine Ps4 ün Kütüphane bölümündeki indirdiğimiz demoların silinmesi nasıl yapılır onuda bulamadım. Büyük ihtimalle bu seçenekleri sony koymayı unutmuş.

Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.

Yok o malesef. Ben de yanlışlıkle bir demoya bastım geçen, kaldı öyle kütüphanede. Aslında Hesaba ait download listesinin komple temizleyebiliyor olmamız lazım. Kullandığım hesabı 2008'de aldım, yüzlerce silmek istediğim içerik var içinde, demo, beta vs.
  • evet ya firmware updatele belki getirirler. Hadi kütüphaneyi geçtim de bildirimleri neden sildirmiyorlar onu anlamadım ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet ya firmware updatele belki getirirler. Hadi kütüphaneyi geçtim de bildirimleri neden sildirmiyorlar onu anlamadım ya

Bildirimler çok önemli değil bence. Sürekli yeni bildirimler geldikçe eskilerini aşağı kaydırıyor. Oranın da alana çok fazla değil çok dolmuyor zaten. Ama istediğimiz içeriği listemizden silememek çok kötü.

Bunun yanında en büyük eksiklik indirmeyi durduramıyor olmamız. Birden fazla indirme varsa illa hepsini birden indirmek zorundayız. Birini durdurup başkasına öncelik veremiyoruz. Şimdilik tek çare internet bağlantısını kesip tekrar bağlanmak ama mutlaka bir update ile gelmesi lazım. Hangi akla hizmet pause koymamışlar anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

evet ya firmware updatele belki getirirler. Hadi kütüphaneyi geçtim de bildirimleri neden sildirmiyorlar onu anlamadım ya

Bildirimler çok önemli değil bence. Sürekli yeni bildirimler geldikçe eskilerini aşağı kaydırıyor. Oranın da alana çok fazla değil çok dolmuyor zaten. Ama istediğimiz içeriği listemizden silememek çok kötü.

Bunun yanında en büyük eksiklik indirmeyi durduramıyor olmamız. Birden fazla indirme varsa illa hepsini birden indirmek zorundayız. Birini durdurup başkasına öncelik veremiyoruz. Şimdilik tek çare internet bağlantısını kesip tekrar bağlanmak ama mutlaka bir update ile gelmesi lazım. Hangi akla hizmet pause koymamışlar anlamış değilim.

Çok haklısın, bildirimler daha dolmadı eğer yeni bildirimler geldikçe eskileri gidiyorsa sorun yok ama dediğin gibi kütüphane bölümü mutlaka silinmeli.
    Diğer bir konu ps 3 te bile pause seçeneği varken nasıl ps4 e bu seçeneği koymayı unutmuşlar anlamak mümkün değil.

• bildirimle ilgili farklı bir sorum var,

arkadaşlarımız online olduğunda ekranda herhangi bir bildirim olmuyor x kişi online oldu diye, bunu ben mi ayarlayamadım yoksa böyle bir olay yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

bildirimle ilgili farklı bir sorum var,

arkadaşlarımız online olduğunda ekranda herhangi bir bildirim olmuyor x kişi online oldu diye, bunu ben mi ayarlayamadım yoksa böyle bir olay yok mu?

Böyle bişey yok, en azından şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

quote:

en önemli şeylerden biri bence, nasıl olmaz anlamak mümkün değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

quote:

en önemli şeylerden biri bence, nasıl olmaz anlamak mümkün değil

Müdür evet o eksiklik, aynı zamanda bu makinaya bir çok uygulama gelmesi lazım ama neden bu kadar gecikiyorlar anlamak mümkün değil

Twetter, facebook, googleplus, youtube vs gibi uygulamaların gelmesi lazım.

• Bildirimler maalesef silinmiyor, yuklemeler ve indirmeler listesi silinebiliyor. Kütüphane listesi de PS3 deki indirme listesinde olduğu gibi silinemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: old_hand

Bildirimler maalesef silinmiyor, yuklemeler ve indirmeler listesi silinebiliyor. Kütüphane listesi de PS3 deki indirme listesinde olduğu gibi silinemiyor.

Evet ya silmenin yolu yokmuş yabancı forumlarda da araştırdım herkes aynı soruyu soruyor. Tek çözüm yeni firmware le çözülmesini beklemek gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrum -- 24 Ocak 2014; 12:57:00 >
  • quote:

quote:

Bildirimler maalesef silinmiyor, yuklemeler ve indirmeler listesi silinebiliyor. Kütüphane listesi de PS3 deki indirme listesinde olduğu gibi silinemiyor.

Evet ya silmenin yolu yokmuş yabancı forumlarda da araştırdım herkes aynı soruyu soruyor. Tek çözüm yeni firmware le çözülmesini beklemek gibi duruyor.

Bence de güncelleme ile bir şeyler yapılabilir. PS3'de indirme listesi PSN'e girdiğimizde görülüyordu. Orada silinememesini anlıyordum ama burada bence de kütüphane listesinden silinebilir. Sonuçta sistemde ki bir uygulama.
  • quote:

quote:

quote:

Bence de güncelleme ile bir şeyler yapılabilir. PS3'de indirme listesi PSN'e girdiğimizde görülüyordu. Orada silinememesini anlıyordum ama burada bence de kütüphane listesinden silinebilir. Sonuçta sistemde ki bir uygulama.

Doğru söylüyorsun ps3 te psn den görüyorduk burda direkt kütüphane kısmında. Bakalım güncelleme bekleyeceğiz.

• Makinenin çok eksiği var update ile aşılacak sorunlar
  • Yıl oldu 2018 halen bildirimleri silemiyoruz !!!
  • İndirmeler listesi de silinmiyor. Bilgisayardan ps store üzerinden de silinmiyor. Demo vs hep çöp doldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.