Uçak Modun da mobil veriyi açmak
Herkese merhaba.
Elimde samsung ve huawei marka android 8 ve android 9 telefonum var. bunları 4g modem gibi kullanmak istiyorum
Anladığım kadarı ile Android 11 üzeri cihazlarda *#*#4636#*#* kodunu yazınca açılan menüden uçak modunda mobil veri aktif ediliyor.
Ama benim sahip olduğum cihazlarda bu özelliği açma gibi bi kod veya proğam varmıdır acaba. çok ihtiyacım var bu sorunu çözmeye.
yardımlarınızı bekliyorum.
şarjlı matkap bms sorunu
Herkese merhaba. Elimde makita 14.4v bms kart var bu kartı arızalandıgı için yenisi ile degiştirdim fakat şöyle bi problem çıktı.
Normalde Pembe renkli olan kablo 4 adet seri bağlı pillerden 8v akım çıkar yere bağlanıyor ve bu kablo piller 8 v ulaştıgında pillerin şarj olmasını kesiyor. Yeni kartta ise aynı kablo 4v olarak kart üzerinde işaretlenmiş. Böyle olunca kabloyu eskiyeri olan 2.pile bağladığımda piller şarj olmadan devreyi kesiyor ve pillerin şarj olmasını engelliyor. Kablonun yerini degişince piller hiç şarj olmuyor. Kabloyu iptal edince sürekli şarj oluyor. işin özeti kartı kandırarak 8.6 volt u 4.2 volt olarak görmesini sağlamam gerekiyor. 8v u 4 v a nasıl düşüre bilirim.
Buradaki sorunu nasıl çöze bilirim.
Bakmadığım Site Kalmadı
2008 Opel astra 1.6 enjoy easytronikpuff sesi
|
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 837 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası