Şimdi Ara

Ford focus Alternatifi bi araç bulamıyorum Lütfen yardım..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 model Ford focus 1.6 Tdci aracım var. Fazla değer kaybetmeden satmak istiyorum fakat alternatifi bi araç bulamıyorum :(
    Aracımı satıp toplamda 30 binlira büççe ile bi araç alıcam Aklıma Curuze yatıyo ama kime sorsam yaklaşma focus u çok ararsın diyor
    Şuan Audi A3 Ve A4 Lere bakıyorum 1.6 audiler nasıldır bana focusu aratırmı acaba.??
    Yada şöyle sorayım Focustan inip neye binmeliyim..??

• Devir ekonomi devri iken, yerinizde olsam aracımı değiştirmez gerekiyorsa bakımlarını yaptırıp binmeye devam ederdim.. 2. el araba demek yeni macera demek, huyunu suyunu bildiğiniz araca binmeye devam edin siz bence..

Saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat198358

2005 model Ford focus 1.6 Tdci aracım var. Fazla değer kaybetmeden satmak istiyorum fakat alternatifi bi araç bulamıyorum :(
    Aracımı satıp toplamda 30 binlira büççe ile bi araç alıcam Aklıma Curuze yatıyo ama kime sorsam yaklaşma focus u çok ararsın diyor
    Şuan Audi A3 Ve A4 Lere bakıyorum 1.6 audiler nasıldır bana focusu aratırmı acaba.??

hocam bence aracınız ile devam edin yada modelini yükseltin aracınızın çünkü cruze vesaire araçları alırsanız aracınızı gerçekten çok ararsınız modelinizi mesela 2008 2009 yapın paşalar gibi binin

• quote:

Orijinalden alıntı: hakantrk

quote:

2005 model Ford focus 1.6 Tdci aracım var. Fazla değer kaybetmeden satmak istiyorum fakat alternatifi bi araç bulamıyorum :(

hocam bence aracınız ile devam edin yada modelini yükseltin aracınızın çünkü cruze vesaire araçları alırsanız aracınızı gerçekten çok ararsınız modelinizi mesela 2008 2009 yapın paşalar gibi binin
    Başka limanlara yelken açayım diyorum ama bu gidişle focusa devam gibi gözüküyo anlaşılan.
    Az birazda sessiz olsa mükemmel bi araç ama Bu performansta bu ekonomide ve bu paralara alına bilecek bi araba bulamıyorum ne yazıkki
    Aslında degiştirme sebeplerimden biriside kış geliyo ve sivastada kış gerçekten sert geçiyo
    aracı kışın sabah erken vakitlerde çalıştıramıyorum buda benim için bi sepep daha

• quote:

cruze focusu aratır mı aratır.
    Zira tüketimin daha yüksek olacak,focus gibi direkt olmayacak.
    performansını da ararsın.
    Yoksa içi dışı güzel hoş araba ona lafım yok.
    Bütçeni 40 bine dayandırmadan satma focusunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

cruze focusu aratır mı aratır.
    Zira tüketimin daha yüksek olacak,focus gibi direkt olmayacak.
    performansını da ararsın.
    Yoksa içi dışı güzel hoş araba ona lafım yok.
    Bütçeni 40 bine dayandırmadan satma focusunu.
    Kaça satıyorsunuz? Bizde Focus dizellere bakıyorduk da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Kaça satıyorsunuz? Bizde Focus dizellere bakıyorduk da.

Alıntıları Göster
    uzun süre bineceksen 2. el bravolara bak.eski bir kullanıcı olarak tavsiye ederim.donanım,yakıt tüketimi ve sessizlik eaçısından seni tatmin eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

uzun süre bineceksen 2. el bravolara bak.eski bir kullanıcı olarak tavsiye ederim.donanım,yakıt tüketimi ve sessizlik eaçısından seni tatmin eder

Alıntıları Göster
    25.500 istiyorum zira 24.500 e pazarlık eden çok oldu :)
    Millet sözleşiyomu bi arayan tekrar başka bi arkadaşınamı aratıyo bilemiyorum ama son 25.250 gibi benimde niyetim yok değil :)

2003 - 2005 audi a4 lerde 26-30 bin arası satiliyo ama 31 e falanda temiz 2009-2010 makyajlı kasa focuslarda mevcut
    iki arada bi derede kaldım
    burdada satma arabana bin fikri ağırlıklı ne yapacam bilemedim vallahi :(

• quote:

Millet sözleşiyomu bi arayan tekrar başka bi arkadaşınamı aratıyo bilemiyorum ama son 25.250 gibi benimde niyetim yok değil :)

2003 - 2005 audi a4 lerde 26-30 bin arası satiliyo ama 31 e falanda temiz 2009-2010 makyajlı kasa focuslarda mevcut

Kaç kilometrede acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

Kaç kilometrede acaba?

Alıntıları Göster
    "C" satıyosan "D" almak için olmalı!
    Yoksa değmez!

• quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

"C" satıyosan "D" almak için olmalı!
    Yoksa değmez!

Alıntıları Göster
    2005 focus'u satıp "0" cruze alınınca nasıl 7 yaşındaki bir araba aranırmış anlamadım..

Hiç kullanmadım ama Cruze gerçekten de bu kadar kötü bir araç mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

2005 focus'u satıp "0" cruze alınınca nasıl 7 yaşındaki bir araba aranırmış anlamadım..

Hiç kullanmadım ama Cruze gerçekten de bu kadar kötü bir araç mı?

Alıntıları Göster
    Aracım ile ilgili detaylar bu linkte mevcut
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-1.6tdci-focus-comford-donanimli-103387985/detay/

Curuzu tes etme şansım oldu bazı arkadaşların dediği gibi gerek donanım gerekse konfor olarak ve özellikle görünüş olarak parasını hak ediyo ama arabanın kalbi yok :(
    Çok yakıp az kaçan cinsten 125bg lik bi araba nasıl bukadar vasat oluyo bende anlam veremiyorum ama 1.4 140 bg turbolu benzinli versiyonu gelecek diyolar

halaa bi arpa boyu yol alamadık :( Alternatifi yokmu bu arabanın yaa???

• Hocam Bi Renault Flunce a Bak İstersen.Ben 1.5 dCİ 90 bg Business Kullanıyorum.Araçın Performans'ı Gayet Güzel.Donanımıda Fazlasıyla Yeterli Bence Yol Bilgisayarı,ABS,AFU, Yan Aynalara Entegre Sinyaller...Flunce Bakmanı Öneririm.Aracın Yakıt Tüketimide İyi 2000 Devirde 90 km/h Hızla Gidildiğinde Gayet Az Yakıyo.Deposynu Fulllesem Rahat 1000 km Giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 28 Ekim 2012; 8:44:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Hocam Bi Renault Flunce a Bak İstersen.Ben 1.5 dCİ 90 bg Business Kullanıyorum.Araçın Performans'ı Gayet Güzel.Donanımıda Fazlasıyla Yeterli Bence Yol Bilgisayarı,ABS,AFU, Yan Aynalara Entegre Sinyaller...Flunce Bakmanı Öneririm.Aracın Yakıt Tüketimide İyi 2000 Devirde 90 km/h Hızla Gidildiğinde Gayet Az Yakıyo.Deposynu Fulllesem Rahat 1000 km Giderim.
    yol tutuşu ve performansı mükemmel harmanlanmış bir aracınız var.focus tdci yi sattığına değecek yegane araç d sınıfı 2.0 olanlardır bana göre.özellikle mondeo ve aynı altyapıyı kullanan mazda 6.ekstrem bir seçenek de impreza 2.0 ve legacy düşünülebilir.tabii bunların işletim maliyetleri bir miktar focustan yukarıda olur.bir diğer seçenek daha yüksek model ghia donanımlı focus olabilir ki bu en son seçenek olmalı.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-1.6tdci-focus-comford-donanimli-103387985/detay/

Curuzu tes etme şansım oldu bazı arkadaşların dediği gibi gerek donanım gerekse konfor olarak ve özellikle görünüş olarak parasını hak ediyo ama arabanın kalbi yok :(
    Çok yakıp az kaçan cinsten 125bg lik bi araba nasıl bukadar vasat oluyo bende anlam veremiyorum ama 1.4 140 bg turbolu benzinli versiyonu gelecek diyolar

maşallah araban temizmiş. patronu kandırıpta şöyle araba aldıramıyorz

• quote:

Orijinalden alıntı: cengo_19

quote:

maşallah araban temizmiş. patronu kandırıpta şöyle araba aldıramıyorz

Alıntıları Göster
    Daha önce focus satıp leon aldım. Focusu ekonomik olması dışında hiç aramadım açıkçası. Şu an felicia'ya biniyorum o ayrı tabi. Şimdi param olsa ilk alacağım araba leon olurdu sana o kadar söyliyim arkadaşım. Sen 30 bin liram var demişsin, 2007-2008 modellere bak derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: notocord

Daha önce focus satıp leon aldım. Focusu ekonomik olması dışında hiç aramadım açıkçası. Şu an felicia'ya biniyorum o ayrı tabi. Şimdi param olsa ilk alacağım araba leon olurdu sana o kadar söyliyim arkadaşım. Sen 30 bin liram var demişsin, 2007-2008 modellere bak derim.

Alıntıları Göster
    Kia Ceed alternatif olur, Opel Astra alternatif olur,bunlar aklıma geldi birden. Kendi sınıfındaki bütün araçlar alternatiftir Focus için. Hepsine bakabilrsiniz. Focustan sonra a4 yerinin tutar mı demenin çok anlamı yok bence..

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -MorphY-

Kia Ceed alternatif olur, Opel Astra alternatif olur,bunlar aklıma geldi birden. Kendi sınıfındaki bütün araçlar alternatiftir Focus için. Hepsine bakabilrsiniz. Focustan sonra a4 yerinin tutar mı demenin çok anlamı yok bence..

Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    alternatif olarak mis gibi Jetta var. neden kimse önermiyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

alternatif olarak mis gibi Jetta var. neden kimse önermiyor anlamadım.

Alıntıları Göster
    hemen sat onu , jetta varken focusa bindiğin zarar. vw forever oh yea.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

hemen sat onu , jetta varken focusa bindiğin zarar. vw forever oh yea.

Alıntıları Göster
    Yorumlarınız için tşk ederim 2.0 araç öneren arkadaşlar olmuş ama hepimiz biliyoruzki türkiye şartlarında 2.0 arabaya binmek biraz cesaret işi
    ben öyle araba alıpta kapıda yatıracak biriside değilimdir aracımı aktif olarak kullanamadıktan sonra almamayı tercih ederim bu sebepten 1.6 üzerine pek sıcak bakmıyorum
    1.6 Tdci mondeo çokta güzel olur ama çok pahalı.

Leo lara pek bakmadım ama bi araştırma yapayım bakalım

Astra diyen bi arkadaş olmuş bi arkadaşımda var 2005 modeli kullandım güzel ve rahat araba ama focus taki performansı bulamadım

jettaya gelince Tsi motoru almam tdi ise benim büççeme uygununu bula bileceğimi sanmıyorum

Tekrar focus a yöneldim gibi satıp en az 2009 makyajlı kasa bi focus alam diyorum. Belki ses olayı çözülmüştür
    gerçi 300 lira verdimi yalıtımın babasını yapıyolar ama şuan focus aramaktayım :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.