Şimdi Ara

APPLE STORE'A RANDEVUSUZ GİTMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
23.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 haftadır Apple'dan randevu alamıyorum.
    Sabah erkenden Zorluya gitmeye karar verdim
    Bende arkadaşın tavsiyesine göre sabah erkenden gidip sıraya girersen orada seni sırayla işleme alıyorlarmış.
    Bu doğrumudur ve şuanda geçerli midir?
    Tavsiye edecek olan var mı?
    Birde DH Forumda okuduğuma göre Zorluda yeni bir sistem yapmışlar ravdevululara göre.Kimliksiz bakmıyorlarmış.Ben randevusuz gideceğim beni kimliksiz işlem yaparlar mı?(kimliğim malesef yanımda değil)

Acil forumda olanlar cevap verebilirlermi ?
    T
    eşekkürler iyi geceler arkadaşlar.

Sonuc:Randecusuz olarak zorlu avm apple store gittim
    Arkadaslar bugün sabah saat 6 da kalkip yola ciktom ve isimi garantiye almak icin saat 8 de zorlu daydim saat 10 a kadar dolastim son 25 dk zorrlinunn apple onunde bekledim kapilar acildi ve orada tanıştığım bir abi ile kosmaya basladik kapida en onde olmama ragmen diger taraflardan girenlerle birlikte 10.siradaydim sira sira cagirip sorununuzu anlatiyorsunuz ve sizi diğer birime gonderiyorlar gercekten cok ilgililer ve tekrar hatirlatiyim randevusuz bakiyorlar ve sonuc olarak telefonum degisime ugradi ve 0 cihaz verildi buradan bana yardom wdemlere cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdotr022 -- 13 Nisan 2016; 12:05:28 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

APPLE STORE'A RANDEVUSUZ GİTMEK

APPLE STORE'lara randevusuz gitmek mümkündür, ancak yoğun talep nedeniyle zorlu olabilir. Özellikle hafta sonları ve akşamları randevusuz gitmek daha da zordur.

Randevusuz gitmeyi düşünüyorsan, yoğun olmayan saatleri tercih etmelisin. Hafta içi sabah saatleri veya öğleden sonraları daha müsaittir.

APPLE Zorlu Center'a randevusuz gitmek de mümkündür, ancak yine de yoğunluk nedeniyle bekleme süresi olabilir.

APPLE'ın randevu almadan gidilip gidilemeyeceği konusunda net bir politikası yoktur. Bununla birlikte, randevu alarak öncelikli hizmet alabilirsin.

Randevusuz gitmeyi tercih ediyorsan, bekleme süresine hazırlıklı olmalısın. Ayrıca, randevu alan müşterilere öncelik verilebileceğini unutmamalısın.

Eğer acil bir sorunla karşı karşıyaysan, randevu almadan gitmek yerine APPLE Destek ile iletişime geçmeyi düşünebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Daha önce Akasya ve Zorlu'ya Macbook ve iPhone değişimi için gittim, kimlik falan sormuyorlar. Daha önceden randevusuz gelenlere, gün içerisinde ileri saatlere sıra veriyorlardı. Bu işin resmen cılkını çıkardıkları için artık randevusuz bakmıyorlar. Son gittiğimde Zorlu'da geri döneni görmüştüm.
  • Yarin gitmeyi düşünüyorumda kararsizim halen randevuyu alamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdotr022

Yarin gitmeyi düşünüyorumda kararsizim halen randevuyu alamadım

Gün içerisinde tam saatlerde kontrol edin 10'ar dakika ara ile örneğin 14:00 - 14:20 - 14:30 - 18:50 şeklinde.

• Dün her saat en az 5 kez kontrol ettim ama ne yazık ki alamıyorum randevu

• erdotr022 E kullanıcısına yanıt
    Gidebilirsiniz pazar hariç sabah açılışta gelenlere gün içersinde randrvu veriyorlar yeter ki cihaz açılmıyor yada ekran kırık olsun.

• Sagol Teşekkürler benimde telefon acilmiyor zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachel Corrie

Gidebilirsiniz pazar hariç sabah açılışta gelenlere gün içersinde randrvu veriyorlar yeter ki cihaz açılmıyor yada ekran kırık olsun.

Aynen böyle , yalnız dikkat et zorlu açılmadan gittiğinde resmen kuyruk oluyor açılınca millet birbirini ezercesine saldırıyor içeri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerileriniz icin cok tesekkurler arkadaslar

• Ben randevu alamadım diye ıphone 5c yi sattım 5s aldım :)

• YARIN sabah gideceğim inşallah girebilirim

• erdotr022 E kullanıcısına yanıt
    Pazar günü Akasya'da randevum vardı. Görevliye söyledim şu saatte diye onaylamadan önce kimlik kontrolü yaptı. Yani uygulamaya başlamışlar kimlik kontrolünün.
  • Randecusuz olarak zorlu avm apple store gittim
    Arkadaslar bugün sabah saat 6 da kalkip yola ciktom ve isimi garantiye almak icin saat 8 de zorlu daydim saat 10 a kadar dolastim son 25 dk zorrlinunn apple onunde bekledim kapilar acildi ve orada tanıştığım bir abi ile kosmaya basladik kapida en onde olmama ragmen diger taraflardan girenlerle birlikte 10.siradaydim sira sira cagirip sorununuzu anlatiyorsunuz ve sizi diğer birime gonderiyorlar gercekten cok ilgililer ve tekrar hatirlatiyim randevusuz bakiyorlar ve sonuc olarak telefonum degisime ugradi ve 0 cihaz verildi buradan bana yardom wdemlere cok tesekkurler

• Kardeşim cihazın sorunu neydi ne için götürmüştün acaba, bizde de sorun olursa değişim olacağını bilelim :)

• Telefonuma hiçbir sekilde enerji gitmiyordu
    Cihazin sıvı ile temasi olmamıştı
    Pc ye takincada telefoni okumuyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.