< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuray -- 6 Nisan 2014; 19:48:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuray -- 6 Nisan 2014; 19:48:58 > |
APPLE GARANTİSİ BUDUR!
Arkadaşlar dün başıma gelen bir şeyi anlatmak istiyorum. Eşime yaklaşık bir buçuk sene önce iphone 5C almıştım. Ürünü carrefourdan almıştım ve cihazın apple türkiye garantisi yoktu. Sadece distribütör firma garantisi var. Amerika cihazıydı yani. Dün baktım telefona ekran dışarı doğru şişmiş. İnternetten araştırdım batarya şişmesi falan diyorlar. Apar topar Apple Store a gittim. Orada da Akşam saatine randevu verdiler, apple türkiye garantisi olmamasına rağmen yine de bakacaklarını söylediler. Amerika ile yazışacaklarını söyleyip bir 20 dakika bekler misiniz dediler. Gerçekten de batarya şişmiş. Sizin yapacağınız bir şey yok zaten aleti de çok temiz kullanmışsınız dediler. Ve inanılmaz bir şekilde bana yepyeni kutusu hiç açılmamış, refurbished değil yani, bir iphone 5S verdiler. Üzerine de para istemediler. Bunun da 2 sene garantisi var bugünden itibaren dediler. İnanamadım açıkçası. Ben üzerine para vermeyi göze almıştım ya da en kötü pil değiştirirler diye düşünüyordum. Daha üst ve yeni bir telefon verdiler. Bunların yaptığını Mercedes yapmaz. Yok böyle bir hizmet. Daha da elma logosu olmayan bir ürün sokmam evime. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 5 Nisan 2014; 23:11:22 > |
|
|
|
|