Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuray

@1megabayt Apple'ı Apple yapan ve mağaza açılış için bizi mutlu eden olay Müsteri Memnunuyeti, kesinlikle sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.

@Schuderia Başka konularda da söyledim Store açılışı işte bu kan emicilerden kurtulmak için iyi oldu. Yok düşmüş yok çizmişin. Hiiç önemli değil, ilgileniyorlar. Gidipte camını kırarsanıΩ ve Camı kırık değistirin diğince olmaz tabi de, düstü diye orayı bağlamazlar.

@danGerfuLL Apple Store'a gidip control ettirin, en detaylı bilgiyi onlar görüyor. Belgelerle gidiniz.

O kadar belgeye rağmen sorun çıkarırsalar Zorlu Apple Store'da olay çıkaran ilk kişi olmayı hedefliyorum.

Yanıt için teşekkürler.

• Benim cihazim 1 sene 3 ay kadar oldu kullaniyorum.
    Genpa garantili.

Simdi Apple Store bu cihaza bakiyor mu bakmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Omer_Faruk.
    %1 diyelim

@sindirgi
    Faturaya bile gerek yok sadece Cihaz yeterli

@bluemoon
    Bakması gerekiyor, ama bilemiycem tecrübem yok
  • Bende de garantisi devam eden ipod touch 4 var ve power tuşu ve kulaklık girişi sorunlu ancak izmir deyim ve istanbul a gitme fırsatım yok genius lar kargo ile ürün alıyorlar mı nasıl olacak bizim işimiz
  • Kuray K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Birkaç hafta önce yurt dışından 5S aldım. Apple Store İstanbul'da garantisi kaç yıl?

• Bu konu zamanla Zorlu'da yaşadığı tecrübeleri aktaran arkadaşlar sayesinde zengileşecektir.3 ay içinde baya bi yol katedilir.Ana konu yapılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum.Çünkü Genpa başta olmak üzere açılmamış cihazlara garanti dışı muamelesi yapan kuruluşlara büyük bi darbe olacaktır burdaki deneyimler.
  • Kuray K kullanıcısına yanıt
    Eyw. kardeşim saolasın.
  • @karasahinemre Kargoyu bilmiyorum ama forumda kargoyu sizin karşilamanız koşulunda aldıklarını soylediler. Kesin bilgi değildir

@onur01
    Amerika'da 1 yıl
    Avrupa'da 2 yıl
    Süreli garantiler var. Yukarda verdiğim linkten Seri Numarası ile kontrol edebilirsin
  • online meşaj falan atılmıyor mu ılla istanbul da mı olmak lazım acaba benım kablo ve kulaklık gitti şimdi baktım active yazıyor ancak istanbulda değilim
  • Arkadaslar benim cihazda power tuşu calismiyor 1 yıllık garanti bitmesine 5 gun var Nisan 11 de son ve 6 aydır ust tus basmadığı halde bu sekilde kullanıyorum servise verip 20 gun beklemek istemedigim icin simdi bilgisi olan arkadaslar 1 yıllık sure dolmadı sizce göndersem mı kac güne gelir ve gönderme islemi nasıl oluyor daha once hic cihaz göndermedim servise bu yuzden bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim power tuşundan dolayı degisim yapar mı apple sizce

• @veysel_lowe Haftaiçi online chat oluyor orada sorabilirsin durumu

@SOUNDBACK Kargo işlemi konusunda bilgim ama cihazı kendiniz götürünce hemen işlem yapılıyor
  • genpa garantili 4s im var. home tusundan dolayi problem yasiyorum. kargo ile oraya yollama sansim var mi ?

• kabloların garantisinin devam ettiği nasıl anlaşılıyor? Benim elimde 1 adaptör 2 kablo var sorunlu, bunlarde değişim olur mu?
  • Ben telefonu Türkiye'den almama rağmen verdiğiniz linkte garanti 1 yıl gözüküyor.
    Ama garanti iki yıl olması lazım değil mi?
    Birde ben telefonu Hb den aldım.Cihaz galiba paralel ithalat galiba, çünkü içinden amerikan priz ve Türkiye uyumlu adaptör çıktı.
    Garanti süresi bir yılı doldurduktan sonra apple garantisi de bitiyor mu? Yani bir yıldan sonra cihazı apple servis yerine ithalatçı firma garantisine mi götürmek gerekiyor?
  • @TheWazZ Kargo konusunda bilgim yok.

@Vatov
    Kablonun geldiği cihaza göre oluyor galiba. Bizim cihaz değimi ile birlikte kabloyuda yazdırdık, değiştirildi..
    Ya kabloyu ve adaptörü sonradan kutulu aldıysak nasıl işlem olacak emin değilim. Kablolari Tek Tek goturun, toplu degisim sikinti cikariyor
  • quote:

@veysel_lowe Haftaiçi online chat oluyor orada sorabilirsin durumu

@SOUNDBACK Kargo işlemi konusunda bilgim ama cihazı kendiniz götürünce hemen işlem yapılıyor

online chat derken nereye yazacaz apple sitesinde böyle bi yer var mı link verir misin
  • Benim sorunum biraz daha farklı arkadaslar daha dogrusu sorun değilde kendimi garantiye alma diyelim :)
    iPhone 5 cihazımı Amerika'dan almıştı bir arkadasım , batarya ve home tuşunda sorun olması sebebi ile Almanya Köln Apple Store da sıfırı ile degisim yapıldı . Normalde garantim Şubat'ta bitiyordu yeni gelen cihazımın garantisi 7 Mart 2014 de yani gecen ay bitti. Normalde değişen cihazın garantisine 1 sene daha eklenmezmi? Ben bu garanti süresini nasıl uzattirabilirim applei arasam durumu anlatsam garantimi uzatirlarmi?

• quote:

@TheWazZ Kargo konusunda bilgim yok.

@Vatov
    Kablonun geldiği cihaza göre oluyor galiba. Bizim cihaz değimi ile birlikte kabloyuda yazdırdık, değiştirildi..
    Ya kabloyu ve adaptörü sonradan kutulu aldıysak nasıl işlem olacak emin değilim. Kablolari Tek Tek goturun, toplu degisim sikinti cikariyor

Ya benim 2 cihaz vardı, 2 sininde bildiğin yalan oldu. Ama cihazları alalı 1 seneden fazla geçtiği için Apple garantisi olmaz sanırım. Tr'den aldım ama Apple'ın sitede sorgulatınca garanti bitmiş gözüküyor.
  • Merhaba hocam öncelikle konu için teşekkürler.

Benimde bir sorum olacak. Garanti dışı kalmış bir iphone5 im var power tuşunda problem var ve batarya sorunu yaşıyorum ayrıca wi-fi'da diğer iohone lara göre daha az çekiyor.Ben telefonumu buraya götürsem durumu ne olur para verecekmiyim yoksa vermeyecekmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.