Şimdi Ara

Apple Store İade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 6s 16gb aldım. Apple Store de 14 gün içerisinde koşulsuz iade yapabileceğim söylendi. Bunun yapılış aşamaları nelerdir? 16gb iade edip üzerine para verip 64gb almak istiyorum daha önce böyle birşey deneyen var mı

• 14 gün süren dolmadıysa zorluya gidip kosulsuz iade edebilirsin ama kutu içeriği ve fatura vs. Tam olmalı. İade ettikten sonra 64 gb alabilirsin.
  • Her şeyi yerli yerinde, teşekkürler bilgi için 👍
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak190591

Her şeyi yerli yerinde, teşekkürler bilgi için 👍

Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Her şeyi yerli yerinde, teşekkürler bilgi için 👍

Rica ederim.

Alıntıları Göster
    Eski cihazı ne yapıyorlar peki? Kutulayıp tekrardan mı satıyorlar?
  • Valla gecen bir arkadasiminkini iade ettim. Hic sormadilar bile iade faturasi kestiler imzaladim parami verdiler by by :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Yani başka ne yapacaklar. :) Sıfırlayıp temizleyip kutuluyorlar geri. Ama alırken baya inceliyorlar en ufak çizik dahi olmaması gerekiyor telefonda. Sonradan olduğu ortaya çıkarsa da zaten vatan, teknosa gibi yerlere veriyorlar. O yüzden oradan alınan cihazlar genelde sorunlu oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Store Ödeme
    9 yıl önce açıldı
    Apple iPad Garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Yani başka ne yapacaklar. :) Sıfırlayıp temizleyip kutuluyorlar geri. Ama alırken baya inceliyorlar en ufak çizik dahi olmaması gerekiyor telefonda. Sonradan olduğu ortaya çıkarsa da zaten vatan, teknosa gibi yerlere veriyorlar. O yüzden oradan alınan cihazlar genelde sorunlu oluyor.

Apple store'dan ürün aldım ama aynı şekilde çizik geldi nasıl oldu ozaman :D
  • quote:

Arkadaşlar iPhone 6s 16gb aldım. Apple Store de 14 gün içerisinde koşulsuz iade yapabileceğim söylendi. Bunun yapılış aşamaları nelerdir? 16gb iade edip üzerine para verip 64gb almak istiyorum daha önce böyle birşey deneyen var mı

Arkadaşlar bugün Akasya Apple Store'ye gittim cihazı iade etmek istediğimi söyledim sebep soruldu 64 gb almak istiyorum dedim. Cihazı test ettikten sonra 5 dakika içerisinde iade aldılar ve 64 gb lik cihazımı +384 TL karşılığında verdiler. Hizmet kalitesi üst düzey gerçekten.

Tek sıkıntı şu oldu; 16 gb lik cihazımda TSMC işlemci varken yeni almış olduğum 64 gb lik cihazda Samsung İşlemcisi olması canımı sıktı sadece.

İade alınan cihazlara ne yaptıklarını sordum. Amerikada sıfırlanıp, paketlenip, kullanılmış cihaz satışının serbest olduğu Afrika ülkelerinde tekrar satışa çıkarıldığı söylendi. Türkiye'de bu şekilde satış yapmak yasal değilmiş. Yani içinizi ferah tutun kullanılmış cihazla karşılaşma ihtimalliniz yok.

• Bilip bilmeden sallamış millet. İade alınan cihazlar tekrar Amerika'ya gönderiliyor. Ordan sonra neler oluyor bilemem ama burda kalmıyor.
  • burak190591 kullanıcısına yanıt
    Bende iade etmistim ama hic sormadilar neden diye :)

Not: tsmc de ne kadar bir kullanim suresi aliyordunuz hocam ? Ve bu cihazda fark gordunuz mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr.kh -- 18 Ocak 2016; 0:19:56 >
  • cnr.kh kullanıcısına yanıt
    Tam ölçmemekle birlikte wifi+3g ile 6.5 saat civarı kullanım almıştım. Günlük kullanımla maksimum 38 saati gördüm ki eski telefonumu günde 5 kez şarj ettiğim için beni mest etti. Bakalım şu an şarjda, bu ne kadar gidecek göreceğiz. Sonuçlar belli olduğunda bilgilendiririm. Siz neden iade ettiniz?
  • quote:

Tam ölçmemekle birlikte wifi+3g ile 6.5 saat civarı kullanım almıştım. Günlük kullanımla maksimum 38 saati gördüm ki eski telefonumu günde 5 kez şarj ettiğim için beni mest etti. Bakalım şu an şarjda, bu ne kadar gidecek göreceğiz. Sonuçlar belli olduğunda bilgilendiririm. Siz neden iade ettiniz?
    Apple watch'u 5 gün sonra iade ettim nedenini bile sormadan para iadesi yaptılar.
  • quote:

Ben iade ettim derken izmirden bi abimize aldım gönderdim hoşuna gitmedi geri gönderdi ertesi günü o sebeple iade etmiştim.

Fakat kullanım teğerleriniz tsmc ile samsung işlemcide de aynı merak etmeyin, siz insanların yazdığına bakmayın bu konuyu bilmeden aralarında fark olduğunu iddia edenler inanın hiçbir halttan anlamayanlar. Kullanım testleri var internette kaliteli sitelerin incelemeleri var, testlere göre bırak tsmc yi samsung iyi değerler veriyor :)

sim kart takmis miydiniz?
  • Lion kullanıcısına yanıt
    Sim kart takmıştım telefonu normal şekilde kullandım 5-6 gün. 14 gün iade süreniz var.

İşlemci konusuna gelirsek, sonuçta firma Apple, muhatabınız Samsung değil. O işlemciyi kullanmışsa vardır bir bildiği. Nitekim bu telefonlar kullanıma sunulmadan önce yüzlerce kez test ediliyor. Merak etmeyin Apple bizi deneme tahtası olarak kullanmaz :) Testler yapılırken bir aksilik çıksaydı Samsung işlemciler satışta olmazdı :D
    Bende gittim ilk defa iPhone aldım onuda media markt dan aldım:( bilgim olsaydı store dan alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Bende gittim ilk defa iPhone aldım onuda media markt dan aldım:( bilgim olsaydı store dan alırdım.
    Online store'dan alırsak, İstanbul'a gitme şansımız yoksa kargo ile iade edebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychô

Online store'dan alırsak, İstanbul'a gitme şansımız yoksa kargo ile iade edebiliyor muyuz?

Online storeden alınırsa iadesi kargoyla yapılabiliyor
  • Arkadaşlar sizce bu süreler az değil mi batarya için, diğer tsmc olan cihazda PC'ye bağlanıp cihazın internetini falan kullandığım halde 38 saat toplam süre verdiğini bilirim. Gece yüzde 65te bıraktım sabah uyandığımda 5 saat sonra yüzde 60tı bekleme modunda bu kadar şarj harcamadı canımı sıktı açıkçası.
     Apple Store İade
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.