Şimdi Ara

APPLE STORE FATURA KAYBOLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 4 ay önce Apple Store'dan aldığım telefonumun Faturasını kaybettim yarın bir gün arızası olduğunda sorun çıkar mı sistemde kayıtlı mıdır acaba ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Apple Store Fatura Kayboldu

Apple Faturanı Kaybettiysen Ne Yapmalısın?

Apple Store'dan bir ürün satın aldıktan sonra faturanın kaybolması can sıkıcı bir durum olabilir. Neyse ki, kaybolan faturaları kurtarmanın birkaç yolu vardır.

• İlgili Apple Kimliği Hesabına Giriş Yap: Apple Kimliğinle hesabına giriş yaparak geçmiş siparişlerini görüntüleyebilirsin. Sipariş detay sayfasından faturayı PDF olarak indirebilirsin.

• Apple Destek ile İletişime Geç: Apple Destek ekibiyle telefon veya sohbet yoluyla iletişime geçebilirsin. Satın alma işlemin için kanıt sağlayabilir ve bir yedek fatura oluşturabilirler.

• Apple Mağazası'nı Ziyaret Et: Yakındaki bir Apple Mağazası'nı ziyaret edebilir ve sipariş numaranı veya ürün serisini sağlayabilirsin. Mağaza personeli kaybolan faturanı bulmana yardımcı olabilir.

Hangi Cihaz veya Ürün İçin Fatura Arıyorsun?

Faturanın kaybolduğu cihaz veya ürün türüne bağlı olarak izlemen gereken adımlar değişebilir:

• iPhone, iPad veya Mac Faturası Kayboldu: Yukarıda belirtilen yöntemleri kullanabilirsin.
    • AirPods Faturası Kayboldu: Apple Destek ile iletişime geç veya Apple Mağazası'nı ziyaret et.
    • Apple Watch Faturası Kayboldu: Apple Destek ile iletişime geç veya Apple Mağazası'nı ziyaret et.

Faturanı bulduktan sonra güvenli bir yerde saklamayı unutma. Bu, gelecekte garanti talepleri veya diğer destek ihtiyaçları için gerekli olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • işlem yaparlar merak etme bu sabah iphone5 götürdüm yanımda başka hiç bi şey yoktu garantiside bitmişti
    açma kapama tuşu çalışmıyordu direk değiştirdiler
    kayıtlı oluyor cihazlar onlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

işlem yaparlar merak etme bu sabah iphone5 götürdüm yanımda başka hiç bi şey yoktu garantiside bitmişti
    açma kapama tuşu çalışmıyordu direk değiştirdiler
    kayıtlı oluyor cihazlar onlarda

telefon numarasından mı buluyolar hocam peki yoksa iemi numarasından falan mı ? bu arada bilginiz için çok teşekkür ederim.
  • Cihazın seri numarasından işlem yapıyorlar, 1 seneye kadar faturaya gerek duymuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozartagabey -- 2 Nisan 2015; 21:50:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozartagabey

Cihazın seri numarasından işlem yapıyorlar, 1 seneye kadar faturaya gerek duymuyorlar.

Türkiye'de bence 2 seneye kadar gerek duymazlar bence , şünkü Tüm ülkelerde 1 yıl garanti var sadece Türkiyede 2 yıl garanti var.
  • NeyimVarKi? N kullanıcısına yanıt
    Tuşu mu değiştirdiler cihazı mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zahidow

Tuşu mu değiştirdiler cihazı mi ?

cihazı değiştirdiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Store Ödeme
    9 yıl önce açıldı
    İPHONE GARANTİ GÖZÜKMÜYOR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    O nasıl oldu ? Bende verdim tuşunu değişip verdiler ayrıca hasarlı verdiler

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    internetten değişim programına uyumluluğunu kontrol ettiniz mi acaba
    benim iphone 5'in serisi kronik problemliymiş
    telefonu ocak 2013 te almıştım garantiside bitmişti ama bu seri 3 yıl içinde değişiyormuş türkiyedede yurt dışındada
    gittim konuştum arkadaşta çok yardımcı çıktı sağolsun
    probleminiz ne dedi açma kapama tuşu çalışmıyor dedim
    2 dakika beklermisiniz dedi içeri gitti 1 kutu bide benim telefonla geldi değiştirdi beklerken 1-2 kişiye daha denk geldim değişim veriyolar çok rahat bir biçimde bende şaşırdım
    benim cihazın garantisi geçen ay bitti. cihazım hem pil değişim hem de tuş değişim programına dahil olduğunu söylediler. her ikisi de değişip bana teslim edildi. hatta görevli cihaz değişiminin mümkün olmadığını, apple nin tamir kararı olduğunu söyledi. Ayrıca cihazımı da hasarlı teslim ettiler.

bir terslik var bu işte.
  • Faturaya falan gerek yok. direk işlem yapıyorlar imei numarasından ne zaman alındığı biliniyor.
  • quote:

benim cihazın garantisi geçen ay bitti. cihazım hem pil değişim hem de tuş değişim programına dahil olduğunu söylediler. her ikisi de değişip bana teslim edildi. hatta görevli cihaz değişiminin mümkün olmadığını, apple nin tamir kararı olduğunu söyledi. Ayrıca cihazımı da hasarlı teslim ettiler.

bir terslik var bu işte.

dediğim gibi bende şaşırdım ama değiştirdiler benimki pil değişimine uygun değildi ama tuş değişimine uygundu
    bunu bilmem iyi oldu zaten yeni randevum var. değişim isteyecem zaten cihazım bana sağlam teslim edilmemişti. insallah bu sefer yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan149

Faturaya falan gerek yok. direk işlem yapıyorlar imei numarasından ne zaman alındığı biliniyor.

tamamdır teşekkürler :)
  • quote:

bunu bilmem iyi oldu zaten yeni randevum var. değişim isteyecem zaten cihazım bana sağlam teslim edilmemişti. insallah bu sefer yardımcı olurlar.

inşallah hocam
  • Arkadaşımın bir firmadan kazandığı telefon için gitmiştik Apple Store 'a faturasını göndermedikleri için fatura zaten götürmedik. Cihaz model numarasına göre zaten Türkiye Cihazı idi. Tabii orada teferruata girmedik yok şurdan geldi burdan geldi diye arkadaşım telefonu garantiye verecekti ama cevapları bu şekilde oldu bende bu şekilde yansıttım sizlere :)
  • quote:

abdest ve 2 rekat namaz sonrasında gitmen faydana olur ve kalbini temiz tut orda diklenme sakın başkasına değişim çıkmış vs diye bu değişim olan arkadaş mesajlarından belli çok iyi niyetli bir kardeşimiz...rabbim yar ve yardımcımız olsun
  • hocam aldığınız yerin müşteri hizmetlerini arayın sipariş kodunu filan öğrenin.
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    Şuna yeni cihazı bekliyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.