Şimdi Ara

Apple Store - Ürün İade Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Applestore'dan bir lens satın almıştım.Oradaki arkadaş 14Gün içinde iade edebilirsiniz demişti.Bu iade koşulları nelerdir ? Apple'ın sayfasında gerekli bilgiyi bulamadım.

Mesela üründen memnun kalmadım iade edip ödediğim tutarı geri alabilir miyim?
    Bilgilendiren olursa çok makbule geçer

• Vialpando kullanıcısına yanıt
    Fatura kesim tarihinden itibaren 14 gün koşulsuz iade hakkınız var. Bir sebeb göstermenize gerek yok. Iade ediyorum dersınız paranız 15 iş günü içerisinde paranız yatar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balleyci kullanıcısına yanıt
    Anladım bilgilendirme için tşeekkür ediyorum. Ben kredi kartı vs kullanmıyorum peki ne yapmam gerekir ? Nakit ödeme yaptım ürünün her şeyi bende duruyor. Sadece memnun kalmadım
    Banka hesabi acin derler size. Elden veremiyolar parayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurcuHale kullanıcısına yanıt
    "Ürünleriniz Apple’ın deposuna geri döndükten sonra, para iadesi süreciniz başlar. Para iadenizi, sipariş verirken kullandığınız ödeme yöntemine göre alacaksınız. "

Böyle diyorlar fakat.
    Bilmiyorum direk Apple ı arayıp sorun isterseniz.

• BurcuHale kullanıcısına yanıt
    Yarın yolum zorlu center'a düşecek oradan bakacağım bir şekilde gene de yardım için sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Store Ödeme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Rica ederiz. 6 ne zaman geliyor diyede sor.

• Zorlu Center dan aldiginiz urune nakit odeme yaptiysaniz aynen elden geri veriyorlar odediginiz tutari. Bu her yerde boyle zaten. Kartsa, karta iade, nakitse, nakit iade.

14 gun icinde herhangi bir sebep gostermenize gerek yok iade icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Zorlu Center dan aldiginiz urune nakit odeme yaptiysaniz aynen elden geri veriyorlar odediginiz tutari. Bu her yerde boyle zaten. Kartsa, karta iade, nakitse, nakit iade.

14 gun icinde herhangi bir sebep gostermenize gerek yok iade icin.

Konuyu aydınlattığınız için çok teşekkür ediyorum. Yarın gidip iademi alacağım.

• arkadaslar mesela bir macbook air aldim diyelim cihazi actim kullandim begenmedim diyip iade edebilir miyim 14 gun icinde bir sorun cikariyorlar mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ckm

arkadaslar mesela bir macbook air aldim diyelim cihazi actim kullandim begenmedim diyip iade edebilir miyim 14 gun icinde bir sorun cikariyorlar mi

Bunu bende sormustum aynen su cevabi aldim "10 gun kullan begenmessen geri iade edebilirsiniz demislerdi..."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.