Bildirim
Apple Store - Ürün İade Hk.
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fatura kesim tarihinden itibaren 14 gün koşulsuz iade hakkınız var. Bir sebeb göstermenize gerek yok. Iade ediyorum dersınız paranız 15 iş günü içerisinde paranız yatar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım bilgilendirme için tşeekkür ediyorum. Ben kredi kartı vs kullanmıyorum peki ne yapmam gerekir ? Nakit ödeme yaptım ürünün her şeyi bende duruyor. Sadece memnun kalmadım -
Banka hesabi acin derler size. Elden veremiyolar parayi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Ürünleriniz Apple’ın deposuna geri döndükten sonra, para iadesi süreciniz başlar. Para iadenizi, sipariş verirken kullandığınız ödeme yöntemine göre alacaksınız. "
Böyle diyorlar fakat. -
Bilmiyorum direk Apple ı arayıp sorun isterseniz.
Yarın yolum zorlu center'a düşecek oradan bakacağım bir şekilde gene de yardım için sağolun. -
Rica ederiz. 6 ne zaman geliyor diyede sor.
Zorlu Center dan aldiginiz urune nakit odeme yaptiysaniz aynen elden geri veriyorlar odediginiz tutari. Bu her yerde boyle zaten. Kartsa, karta iade, nakitse, nakit iade.
14 gun icinde herhangi bir sebep gostermenize gerek yok iade icin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: W.Amadeus
Zorlu Center dan aldiginiz urune nakit odeme yaptiysaniz aynen elden geri veriyorlar odediginiz tutari. Bu her yerde boyle zaten. Kartsa, karta iade, nakitse, nakit iade.
14 gun icinde herhangi bir sebep gostermenize gerek yok iade icin.
Konuyu aydınlattığınız için çok teşekkür ediyorum. Yarın gidip iademi alacağım.
arkadaslar mesela bir macbook air aldim diyelim cihazi actim kullandim begenmedim diyip iade edebilir miyim 14 gun icinde bir sorun cikariyorlar mi
quote:
Orijinalden alıntı: ckm
arkadaslar mesela bir macbook air aldim diyelim cihazi actim kullandim begenmedim diyip iade edebilir miyim 14 gun icinde bir sorun cikariyorlar mi
Bunu bende sormustum aynen su cevabi aldim "10 gun kullan begenmessen geri iade edebilirsiniz demislerdi..."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X