< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizardArms -- 13 Ocak 2022; 13:54:53 > |
İPHONE 11 Pixel Hatası ürün iadesi / Değişim Hk. YARDIM
-
-
Yanlış hatırlamıyorsam aynı arıza 3 kez tekrarlanırsa para iadesi veya yeni ürünle değişim hakkınız oluyor. Eğer 6 ay içinde tekrar ederse muhtemelen para iadesi veya ürün değişim hakkınız doğar, firma kabul etmezse söylediğiniz gibi tüketici haklarına gidebilirsiniz. Şikayet süreci başladığı andan sonra garantinin bitmesi önemli değil, garantinin bitişine 1 gün kala bile işlemleri başlatsanız sorun olmaz.
-
telefonu şimdi geldi dediğiniz gibi yapıcam ilgi alakanız için teşekkür ederim
-
++++
-
Yazık ya insanları ne hale düşürüyorlar. Benim ağzım fena yandı inşallah siz hakkınızı alırsınız
-
Bilirkişi incelemesi istendi diye değiştirmişlet durumu -
Hangi servisle muhatapsınız?Apple’ın kendisiyle mi yoksa yetkili diğer servislerle mi?
-
Hakem heyeti ile büyük olasılık lehinize sonuçlanır ancak burada firma karara itiraz ederse yada bedelden dolayı tüketici mahkemesine direk giderse konu büyük ihtimal iyi
bir avukatınız yoksa kaybederseniz, üründe malum sizinde aslında bildiğiniz ya tutarsa değişim olursa diye uğraştığınız üzere kullanımınız kaynaklı bir durum yaşanmış, film koruyucu vb kullanmamak en doğal hakkınız, dediğiniz gibi ürün kaynaklı bir sorun olsaydi bir çok kişiden yaygın bir şikayet olurdu, 11 serisi için böyle yaygın bir şikayet yok…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 10 Ocak 2022; 22:54:31 > -
Troy Malesefki Allahın cezaları -
İphone 11 in belirli bi kısım serisi için ekran değişim programı var hatta benim telefonumun ekranı birkez değiştiği için o programda dahil olup olmadığı gözükmüyor ama yabancı forumlarda okuduklarım sık yaşanılan problem gibi duruyor piksel yada ekran yanması umarım mahkemeye uzatmazlar ama avukatım işinde iyidir size bişey sorucam şuan kullandığım pikselli iphonemim garantisi mart 2022 de bitiyor
diyelim ki değişim kararı çıktı ve şirket bana yeni bir iphone11 verdi yeni iphone 11 in garantisi olucak mı ? -
değişim yapılınca yeni cihaz kalan garanti süresi içerisinde değerlendiriliyor baştan sıfırdan garanti başlamıyor...
-
quote:
Orijinalden alıntı: maaartdeğişim yapılınca yeni cihaz kalan garanti süresi içerisinde değerlendiriliyor baştan sıfırdan garanti başlamıyor...
Kutulu değişim yapılırsa garanti baştan başlıyor.
-
bana kaldığı yerden devam ettirdiler... hem telefon için hemde benzer sorunu yaşadığım elektrikli süpürge için...
-
Yani benim durumun ne zaman sonuçlanacağı kesin değil belki en az 1 ay beklemem gerekecek şubatta karar elime geçti diyelim 1 ay mı garanti verecekler 😂 martta bitiyor çünküm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizardArms -- 12 Ocak 2022; 11:29:46 > -
İphonle’larda ayarlardan hakkında kısmındaki garanti sorgulama yerindeki tarih geçerliydi. 3 kere kutulu değişim yaptım ve yine uğraşıyorum. 3 kere yaptığım cihazların garantisi baştan başlamıştı.
-
Mevzuat ilk satış tarihi diyor, Apple jest yapıp baştan mi başlatıyor, ayrıca dediğim gibi daha önceki değişim cihazıma benim sıfırdan başlatmadılar
Benzer içerikler
- apple türkiye garantili ne demek
- imei 2 nedir
- telefonda arama yaparken dıt sesi gelmiyor
- icloud mail şifremi unuttum
- yurtdışı telefon kayıt süresi geçerse
- iphone 16 kaç watt destekliyor
- bim iphone 15
- iphone çok yakın olabilir
- apple watch se 2. nesil ne zaman çıktı
- iphone 14 pro max ağırlık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X