< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İPHONE 11 Pixel Hatası ürün iadesi / Değişim Hk. YARDIM (2. sayfa)
-
-
Hocam bakın değişim cihazı dediğiniz mağazadan değişen swap diye tabir ettiğimiz cihazlardansa ve mevzuat'a bakarsanız evet, garanti kaldığı yerden devam eder. Kutulu değişim yapılırsa garanti baştan başlıyor. En azından benim cihazlarımda öyleydi. Muhtemelen Apple'ın yaptığı bir jest. Kendilerine buradan da teşekkür ediyorum :).
-
Apple'dan para iadesi almak biraz sıkıntılı diye biliyorum. En azından kendi tecrübemde öyleydi. Bende cihaz değişimi istedim her seferinde ve zaten yine Apple alacaktım. Ayrıca kimse sizden aradaki fark vb. öyle bir şey talep edemez diye biliyorum. Yasa gereği tüketici ayıp oranında bedel indirimi, ücretsiz onarım, ayıpsız bir misli ile değişimi ya da ürün bedeli iadesini isteyebilir (tabii bazı şartlar dahilinde, 1 yıl içinde aynı sebepten 3, farklı sebepten 4 kere servis de onarım görmesi vs.).
Edit: Şimdi konunuzu daha detaylı inceledim de, sizin sorununuz 2. kez oluyor ve benim tahminimce Apple'ın kendi mağazalarından birindeki servise gitmiş olsaydınız ücretsiz olarak ekranınız değişirdi. Burda pek kullanıcı hatası bir durum ben göremedim. Kutulu ya da mağazada swap diye tabir ettiğimiz cihazlardan değişim yapacaklarını düşünmüyorum. Başka arıza var mı cihaz da ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Cruiser -- 13 Ocak 2022; 9:44:32 > -
media mrktten ürün değişimi alacağım inşallah ben media mrktten şikayetçi oldum başka arızası... pilim %82 ara sıra nadir de olsa telefon donmalar yapıyor bunu dile getirdiğimde tanılara başlıyoruz her şey sağlıklı görünüyor diyor 500 döngüyü de geçmiş bulunuyorum zaten
-
Hocam bilirkişiyle görüştüğümde bilirkişi dedi ki apple yetkisiz müdahale var diye savunma yaptı açtırdın mı bende garantili ürünü niye başka birisine elletiyim dedim telefon 3 gündür bilirkişide ne zamana vericek acaba sizin bilginz varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilirkişiden bu gün telefonumu aldım sonuç ne olur diye sorduğumda bilemem ama bir takım arızaları mevcut yazdım dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizardArms -- 21 Ocak 2022; 16:32:28 >
Hocam o kısmı hiç bilmiyorum ama bana da kutulu değişim yapacağız dediler xs cihazım için. Şimdi yapmıyorlar. Tekrar uğraşıyorum. Yarın arıyacaklar. Bu sefer yine reddedilirsem hakem heyetine vereceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapacağız deyip yapmamakta nedir insan mı oyalıyorlar
Galiba kazandım hakem heyetinden aradılar 2 seçeneğiniz bulunuyor değişim mi yoksa para iadesimi mail olarak bize bildirin dediler
-
Bendede iphone 11 mevcut üst sag pil bölgesinde nokta kadar sarılık mevcut hangi servise vermeyi önerirsiniz ben silivrideyim malesef en yakın marmarapark troy var yani birine o bölgeyi söylemesem göremiyecek kadar küçük 9 ay garantim mevcut
Troy veya gurgencler 2 sinde biri var hangisine götürmem daha iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 4 Şubat 2022; 8:20:54 > -
Usta ben troy da sıkıntı yaşadım tebligatım gelsin yerin dibine sokucam onu bana hakkınızı hukuksal olarak arayabilirsinz bizimde arkamızda avukatlar var dedi telefonu değişimden alıcam arkasında avukatı olan arkadaş nerde diyecem ama her troy aynı olacak değil siz bilirsinz gitmeden telefonun fotoğraflarını çekin benim kılcal çiziklerim yoktu bi anda kılcal çizikler çıktı piyasaya insanı uğraştıryorlar bu arada bende de ilk öyle sarı lekeler mevcutu idi ekran değişimi yapıldı
Hocam son durum ne şimdi ? Benimde savunmam istendi.
-
-
Media mrkt aradı gelin ürünü getirin size yeni ürün verelim dediler
Güzel haber :) Alırken orada kontrol edin bence:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X