Şimdi Ara

Kişilerimin WhatsApp'taki profil resmini rehberde kullanamıyor muyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
13.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HTC One kullanıyorum, telefon kişilerim ile WhatsApp kişilerimi birbirine bağladığım halde whatsapp'taki profil resimlerini rehberimde kullanamıyorum. bu fotoğrafı güncellemek için çıkan seçeneklerde twitter ya da facebook seçtiğimde oradaki profil pic'i rehberde kullanabiliyor fakat whatsapp için bunu yapmıyor. umarım anlatabilmişimdir. bu konuda fikri olan var mı?

teşekkürler.

• pendejo kullanıcısına yanıt
    Aynı şey benimde kafama takıldı bi çözüm bulabildiniz mi ?
  • up
  • Hocam bendede olmuyor ama manuel olarak yapılabiliyor ben yolu anlatayım işinize gelirse kullanırsınız.

"Es Dosya Yöneticisi - WhatsApp klasörü - Profile Pictures"

Buradan rehbere resmini koymak istediğiniz kişilerin resimlerini kopyalayın iki kere geri ok yapıp oraya yapıştırın sonra ki adımlar.

"Kişiler - Fatih Terim - Kamera tuşu - Galeri - Kişinin Resmi"

Kişilerden misal Fatih Terim'in resmini koymak istiyorsunuz kişilerden Fatih Terimi bulup tıkıyoruz sonra kişinin bilgilerinin olduğu kısma aktarılıyoruz orada sağda kamera deklanşör resmi vardır oraya tıklayınız galeri seçeneğini tıkıyoruz ve kişinin resmini yüklüyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sorun var ama galiba çözümü yok

• HTC'yi arayıp bu konuda zırlayacağım. Benim için çok önemli bir özellik filan diye koplapayacağım. Bakalım ne diyecekler, cevabı paylaşırım sizlerle.
  • arkadaşlar "Whatsapp Contact Photo Sync" programını buldum play store'da. işe yarıyor ama bütün rehberin fotoğraflarını aynı anda aktarmıyor, tek tek istediğiniz kişilerden yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • M9 çıkmış, olay aynı,sorun aynı, hala çözüm yok mu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.