Şimdi Ara

3 Aylık Kusursuz iPhone 11 Pro Max 256GB - Bu fiyata başka yerde Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Takaslık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba Arkadaşlar;

3 ay önce Vodafone'dan aldığım iPhone 11 Pro Max 256 GB Gold cihazımı satıyorum. Faturası (efatura), garantisi vardır. Kutusu eksiksizdir. Yanında 200 TL değerinde KEY marka kablosuz şarj cihazı da verilecektir.

Fiyat: 10.000 TL (Pazarlıksızdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 13 Mart 2020; 15:55:26 >

• Bu şartlar ile ancak telefoncuda olur bu iş. Bana göre bir telefoncuya gidip anlaşın. Turkcell de 12.399 TL bu arada cihaz. Bu rakamlara çıktıktan sonra 800 TL icin kimse 2.el riskine girmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Ben cihazıma ne değer biçti isem aynı oranda karşıdaki cihaza teklif yapıyorum. Gayet adil bir hesaplama yöntemi. Sorun şu ki sizin düşündüğünüz gibi cihazımı değerini biraz daha düşük tutsam; iPhone 11 lere biçeceğim değerler de düşeceğinden aslında çok da bir şey değişmeyecek. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 7 Mart 2020; 11:14:51 >
  • Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki Arkadaşa Katılıyorum. Millet iPhone 11'inden Bence Yeterince Memnundur. Birde Üstüne Sırf Ekran+Kamera Farkı Yerine 4,5 / 5K Verip Vereceğini Sanmam.

Bence Elinizdeki Ürünü Satıp Sonra Bir iPhone 11 Arayışına Girmeniz Daha Mantıklı.

Sadece Öneridir.

• JacquesC kullanıcısına yanıt
    Aslında onu da düşündüm ama dolar kurundaki ciddi artış ve ek gelen %1 lik vergi nedeni ile fiyatların artma riski var. O yüzden takas şimdilik önceliğim.
  • Ankara'da olsam alırdım. Hayırlı satışlar
  • Bana hayırlı olsun madem.

• levent_taka61 L kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Bu arada referans isteği gönderdim.
  • Yetkiniz yok diyor ilk fırsatta yapacağım insaAllah

• Tmm yaptım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.