Şimdi Ara

Satılık Lenovo Legion Y540 Core i5 9300H + GTX1650 + 512GB SSD + 16GB ram + 144Hz LCD Panel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Yaklaşık 6 ay önce Vatan Bilgisayardan aldığım Lenovo Legion Y540 marka notebook'umu satıyorum. Cihaz tertemiz, kusursuz durumdadır. Kutusu, kutu içeriği faturası vs her bir şeyi eksiksiz durmaktadır.

Merak edenler için cihaz tam olarak şudur :
    akakce.com
    Lenovo Legion Y540 81SY001WTX i5-9300H 16 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-lenovo-legion-y540-81sy001wtx-i5-9300h-16-gb-512-gb-ssd-gtx1650-15-6-full-hd-notebook-fiyati,525570116.html

İstediğim fiyat 7.750 TL dir.

Sadece 128 veya 256GB iPhone 11 ile takas edebilirim. Kutusu, kutu içeriği tam olsun, Türkiye cihazı olsun ve çiziksiz olsun tamamdır.

Not: Ankara'dayım. Elden satışı tercih ederim. Ama Ankara dışında olup da illa ben cihazı istiyorum diyen kişi önce parayı gönderir, sonra ben ürünü gönderirim. Başka bir şekil olmaz.

Hayırlı ramazanlar ve hayırlı alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 6 Mayıs 2020; 15:34:12 >

• juxtance kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söylüyorsun.

Eğer 6 ay önce 14.500 TL civarında satılan

Core i7 9750H
    32GB Ram
    RTX 2070 Gpu
    512GB TB SSD
    15,6" 144hz FHD ekran

Özelliklerindeki ve 2 kg civarı MSi GS65 Stealth cihazı bana aynı fiyata bulabilene 6.000 TL ye bırakırım cihazımı. Hatta 5.500 TL ye vermeyen şerefsizdir. Hiç sorun değil benim için.

Sizin anlamadığınız şey şu; 7.000 TL ye aldığım cihazı 8.500 TL ye sattığımda 1.500 TL kâr etmiş olmuyorum. Eğer 8.500 TL ye sattığımda yerine aynısını koyabiliyorsam ve üzerine bir şeyler artıyorsa; artan paradır benim kârım. Sıfırının linkini o yüzden koydum zaten. 6.900 TL ye aldığım cihaz şimdi olmuş 11.350 TL.. 6 Ay önce almak istediğim ama o dönem maddi gücüm yetmediği için alamadığım MSi GS65 şimdi olmuş 21.650 TL.

O yüzden icraata geçelim. Bulun bana 14.500 TL* ye bu makineyi. Ben size benimkini 5.500 TL ye bırakırım.

Not: 14.500 TL ye aynı makinenin ikinci eline de razıyım. Benimki kadar temizlikte olsun yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 5 Mayıs 2020; 16:47:34 >

• https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-2/

Sadece RAM 16 ama işlemci 10.nesil.
    Ek olarak ekran 17.3"

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v19-5/

düşündüğünüzden daha uygun fiyatta (Bunu es geçmeyin-RAM alabilirsiniz/SSD alabilirsiniz. Ama bu hali zaten çok güçlü)

M2 256GB ve 16 Ram. Ekran yine 17.3"

Edit: Ek olarak yanında sırt çantası var ayrıca her ikisi de 144 Hz ekrana sahip.

Arayınca bulunabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 5 Mayıs 2020; 18:47:48 >

• Okuduğunu anlamakta sorun mu var nedir?

Eşşek ölüsü isteseydim onu yazardım.

MSi GS serisi 14.000 TL civarında, DELL XPS 7590 serisi 10.000 civarında, Asus UX580 Pro serisi 12.000 civarında bulursanız hemen yapalım alış verişi. Ayrıca o Monster 6 ay önce 8.000 TL idi. Bir de Monster nedir ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 5 Mayıs 2020; 17:56:40 >
  • antizero kullanıcısına yanıt
    Monster ile Lonovoyu karşılaştırana gerçekten gülerim :)
    Bilgisayar araştırdığım için bu yorumumu maruz görün lütfen.

Ayrıca malı olan insana neden pahalıya satıyorsunuz derseniz abes karşılanır diye düşünüyorum, bir bildiği olan araştırdıktan sonra ilan değiştirebilir diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/laptop-notebook-dizustu-bilgisayarlar-c-98?filtreler=ekranboyutu:15€2C6€20in€C3€A7;ekrankarti:Nvidia€20GeForce€20GTX1650;ramsistembellegi:16€20GB;ssdkapasitesi:512€20GB;islemci:9300H&siralama=artanfiyat

Benim PC nin özelliklerini girdim ve en ucuzdan pahalıya sıraladım.

Benimki hariç bir adet HP, iki adet de MSi PC çıktı.

HP ve MSi in bir tanesinde Windows 10 pro lisansı (1.000 TL) yok. Diğer ikisinin ekranları kalitesiz.

Benim malımın fiyatı bu arkadaş. Beğenen alır, beğenmeyen almaz. Almamasına saygı duyarım da boş konuşmasına dayanamam.

• MajorWindows kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah ben birşey karşılaştırmadım. Arkadaş MSI laptop almak istiyormuş , tavsiye de bulundum. Ama sizin kaçırdığınız bir nokta var. Anakart - Işlemci - Ram veya taşınabilir bilgisayarı oluşturan komponentlerin çoğu zaten farklı firmalar tarafından üretiliyor. Bu noktada lenovo sadece isim veya monster. Yani ben lenovo anakart veya ram diye birşey duymadım. Grafik çipseti deseniz AMD ve NVIDIA / işlemci deseniz INTEL ve AMD. Ram deseniz farklı farklı firmalar. Ee ortada Foxconn gibi bir çok firmaya fason üretim yapan şirkette yok. Peki durum böyle iken lenovoda nasıl bir üstünlük var anlatabilirseniz memnun kalırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Okuduğunu anlamakta sorun mu var nedir?

Eşşek ölüsü isteseydim onu yazardım.

MSi GS serisi 14.000 TL civarında, DELL XPS 7590 serisi 10.000 civarında, Asus UX580 Pro serisi 12.000 civarında bulursanız hemen yapalım alış verişi. Ayrıca o Monster 6 ay önce 8.000 TL idi. Bir de Monster nedir ya?
    Hocam neyse birşey demeye gerek yok bir önceki mesajımı okuyabilirsiniz. Şu da var ben fiyatınıza laf atmadım ama siz forum kullanmayı öğrenin. İstediğiniz komponentleri zaten üreten firmalar aynı. Marka lenovo olmuş ne x firma olmuş ne. Sorsanız tüm laptoplarda veya masaüstü pc'lerde kullanılan parçaların çipset üreticisi NVIDIA/INTEL/AMD değil de lenovo-monster-msi-asus vs vs zanneder. Yani ben RTX2070 için grafik chipset üreticisi ve tasarlayıcısı NVIDIA dışında bir üretici duymadım. Diğer firmalar ancak soğutma performansı veya kasa tipinde birşeyler yapar. Ee üzerindeki mosfetlerine kadar üreticiler de zaten fason. Neyse ne satıyorsanız satın. Sadece aradığınızı bulma konusunda yeteneğinizin olmadığı ap açık ortada iken yardımcı olmaya çalıştık mesele bu.

Ayrıca ileri seviye pc kullanıcısı olmadığınız da çok ortada. Sıfır PC'yi freedos alabiliyorsam ne yapayım windowsu , lisansı. Şaka gibisiniz 1000 TL yazmışsınız birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 5 Mayıs 2020; 18:14:24 >

• Ben elma seviyorumdur sen armut seversin, saygı çerçevesinde konuşulur. Bu tartışmanın bitmesi ve yorumların silinmesi tarafındayım. 3 liralık ürüne 7 8 lira istenmemiş ürünün de piyasa böyleymiş. Hem dükkanı vardır kirası, çalışanı gibi masrafları veya ailesi için lazımdır ince detaylar.
  • antizero kullanıcısına yanıt
    Lisans mevzusu derin konu. Herkes umursamayabilir. Kullanmaya da bilir. Ama Windows'a mecbur olan ve hak hukuka önem veren için mesele bu kadar basit değil. Derin mevzu yani.

Şikayetvar.com a bir bak. Monster yaz, Lenovo yaz, MSi yaz, Dell yaz, Apple yaz, HP yaz... Yaz oğlu yaz.

Sonra tekrar konuşalım şu bütün komponentleri aynı firmalar üretiyor saçmalığını.
  • Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Yine belirtiyorum yazan arkadaşlar olmuş konuya. Ben arkadaşın sattığı laptop fiyatına birşey demedim zaten. İstediği fiyatta satmakta özgür. Konuştuğumuz konu farklı.

Size gelirsek saçmalık dediğiniz şeyi konuşmaya hazırım eğer bilginiz var ise..
    Şikayet var sitesini de ölçüt olarak kullanmanız komedi. Bunlar elektronik ürünler. 1 günde bozulan olduğu gibi 10 yıldır noksansız çalışan acer laptop kullananlar da var. Acer süper mi oluyor veya 2 günde bozulan MSI'mı kötü oluyor. Bunlar seri üretim noksanlık kime gelir bilinmez. Bakış açınız hatalı. Para sizin istediğinizi almakta özgürsünüz. Ben iddia ettiğiniz şeyi çürütmek ile mükellef idim , yaptım da. Dolayısıyla her iki konuda da ben haklıyım. Sözünüzü de afiyet ile çiğneyin. Şimdi sağlıcakla..
  • Ben yorumlarımı siliyorum. Umarım gönlünüze göre alıcı bulursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marka muhabbeti bir tarafa kalırsa, bu özellikteki bir dizüstü için komik fiyat. 2 bin lira ucuza sıfır alınabilir aynı özellikler.
  • İyi Güzel Makine De i5 ve 8500 Türk Lirası Mukayesi Yapıyodur İnsanlar Topram...
  • ogzkrs kullanıcısına yanıt
    Bir iki tane örnek rica etsem?
  • icebergmetii İ kullanıcısına yanıt
    Ne ile?

Mukayese yap sen de. Göster bana.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.