Şimdi Ara

Satılık Lenovo Legion Y540 Core i5 9300H + GTX1650 + 512GB SSD + 16GB ram + 144Hz LCD Panel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143265929

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim tartışmaya denk geldim benim başıma gelen olayın aynısı hp omen 8700 ilan açtım adam yazmış o paray 2070 laptop alırım diye dicek laf edecek küfür bulamadım 5000 olursa alm diyor sıfır 12000 vede 3 aylık makina en son paran varsa yaz yoksa kalabalık eteme dedim hani indanın aklıyla oynuyorlar yani boşun a tartışma sonu gelmiyor bunların virus gibiler 😊😊

• newerenough kullanıcısına yanıt
    Herhalde ben anlatamadım.

Ben eşşek ölüsü istemiyorum. 2Kg altı bir şey arıyorum. O yüzden MSi GS seririsi, Dell XPS serisi, Asus UX Pro serisi diyorum. Türkçe mi anlamıyorsunuz nedir?
  • Sözümün arkasındayım. Kimse boş yapmasın. 2 Kg altı söylediğim özelliklerde bir PC yi 10-14 Bin TL aralığında bulana ilandaki cihazımı 5.500 TL ye vereceğim.

Üstüne basa basa tekrar ediyorum : Eşşek ölüsü istemiyorum! Öyle bazı arkadaşların "Marka da neymiş yeaaa" saçma mantığını kullanıp yok Monster, yok Home Tech, yok Casper falan da olmaz. HP, Asus, Dell, Lenovo, MSi, hatta Acer gibi bilindik sağlam markalar kabulümdür.
  • Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde cihazı 5500 e vermek için bahane arıyor gibisiniz 😆😆😆 sadeece ortam yumuşasin diye yazdım .

• rryzen kullanıcısına yanıt
    6.900 küsür TL ye aldığım cihaz 11.350 TL olmuş. Ki dolar böyle devam ederse 12-13 de olur o yakında. Hazır bütçem varken 6 ay önce alamadığım aleti almak istiyorum daha da zam yemeden. Bütün derdim bu. 14.500 TL ye temiz ve kusursuz olan ikinci elini bulana 5.500 e bayıla bayıla veririm cihazımı. Zira 8.500 e satsam bile şu an üstüne 13.000 TL koymam gerekiyor yenisini alabilmek için. Win win durumu yani. Benim için hava hoş.

Hodri meydan... Ben lafımın arkasındayım.

Ha bulunamazsa yapacak bir şey. Fiyat belli. Bir miktar pazarlık da ederim.
  • MSI GS65 Stealth 8SF-210XTR i7 8750H 16GB 256GB SSD RTX 2070 İlan No: 786792097

Aradığınız bu mu hocam ?
    Ankara da yım 5.500 e verirseniz bugün alabilirim

• Xiongnuu kullanıcısına yanıt
    SSD düşük ama bu da kabulüm olurdu. Ne var ki cihazı sattım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.