|
Galaxy S21+ ve iPhone 12 Pro Max bir arada görüntülendi [Video] (2. sayfa)
-
-
Sürekli bağırsağı kullanmaktansa biraz google kullanmak daha akıllıca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wonder’a banka uygulamalarını felan yükleyebiliyor mu peki? Birde 2011 yılında çıktı diye biliyorum. -
Hocam sagolasin sayende moralim yerine geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kamera çıkıntısı azaltılmalı, note da
Samsung plastik arka yüzeye geri dönüyor sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: palamutixNe güzel cevap tam çoban işi .kaynak: bağırsak
Şimdi ceza almayacak olsam bir şey derdim de Aple ve 88 ile yarışta başarılar Samsung Fanboy'u umarım başka Android seçeneklerini görecek kadar gözün açılır.
-
Para çok olduğu için hem ipon hemde samsung kullanıyorum. Hoşuma giderse yanlarına 1 adet çin telefonuda alabilirim .sen kendine dikkat et boş, yanlış yazı yazıp ortalığı kirletme
-
quote:
Orijinalden alıntı: palamutixPara çok olduğu için hem ipon hemde samsung kullanıyorum. Hoşuma giderse yanlarına 1 adet çin telefonuda alabilirim .sen kendine dikkat et boş, yanlış yazı yazıp ortalığı kirletme
Kesin öyledir neyse senin gibi veletle sidik yarıştırma olayına girmeyeceğim merak etme okulları neden tekrar online eğitime çevirdilerse forum rahatlamıştı.
-
Psikolojin bozulmaz inş. Yaş 40
quote:
Orijinalden alıntı: palamutixPsikolojin bozulmaz inş. Yaş 40
Ağlıyorum çok kıskandım iki tane telefonu var çok zenginsin uff aman tanrım.
Velet demiştim 40 yaşında bir insanın sidik yarıştırması çok daha komik bunu bil istedim ;)
-
quote:
Orijinalden alıntı: hasan.sonusBu zavallılar için kendini yormaya değmez boşver. Bozuk ios güncellemeriyle mutlu onlar.
param yok, iphone alamayınca ben..
-
Param olmasa canım sıkıldığı için yılda 2-3 kere telefon değiştirmezdim. Keyfine bi odama daha 4K TV almazdım. Android kullanmak niye fakir işi görülüyo anlamış değilim sanki Andoridde en pahalı telefon 5-6 bin liraymış gibi boş beleş konuşup durmayın. Acıncak hale düşüyosunuz böyle.
2018 model s9 sahibiyim.3üncü yaşına giriyor ve 2 ay öncesine kadar ana güncelleme almaya devam etti.bozulma,yavaşlama olmadı.kamerası son modellerle yarışır kalitede.pro video,ön/arka kamera gece modu,kablosuz dex gibi tonla özellik geldi.kırıp bozmadıkça 4 yaşına kadar kesin kullanırım.
android'de her üretici kendi bacağından asılır ama samsung bu yazılım işinde kendini baya geliştirdi.geçen yıl modellerden beri 3 yıl sözü veriyor.quallcomm s888 de tüm android'lerde 3 yıl güncelleme alacağı haberi yayınlandı.nasıl 2 yıl sonra çöp oluyor bu telefonlar ben anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 11 Ocak 2021; 13:7:44 > -
Hiç öyle konuşma bende s7 'yi ilk çıktığı zaman almıştım . 3-4 yıl kullanır s10 a geçerim demiştim hala s7 deyim . Hayat şartları zor
quote:
Orijinalden alıntı: Red_devil33Hiç öyle konuşma bende s7 'yi ilk çıktığı zaman almıştım . 3-4 yıl kullanır s10 a geçerim demiştim hala s7 deyim . Hayat şartları zor
zaten 4 yaş kesin dedim.kırılıp bozulmazsa devam da ederim.
-
Evet s21 serisi çöp. 12 pm hala canavar gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X