Şimdi Ara

Galaxy S21+ ve iPhone 12 Pro Max bir arada görüntülendi [Video] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neye göre "çöp" deniyor şu aletlere bir anlasam keşke...Babam hala yeğenimin 2014 yılında piyasaya çıkmış eski telefonu olan Samsung Wonder kullanıyor gayet de işini görüyor hiç çöp bir durumu yok 7 yıllık cihazın...Ben de zamanının giriş-orta seviyesi bir Samsung cihaz kullanıyorum. Neredeyse hemen her işimi telefonla halleden biri olarak bana bile yetiyorsa, pek çok kullanıcı için yeterli olacaktır (oyun oynamıyorum). "Çöp" olmayan telefonla Maya'da 3d tasarım render alıp , yapay zeka verisetlerini mi çalıştırıyorsunuz hakikaten merak ediyorum?! "Çöp" kriterleri artık açıklansın da büyük üreticiler insanımıza göre üretim yapsın lütfen :)

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt

Sürekli bağırsağı kullanmaktansa biraz google kullanmak daha akıllıca

Galaxy S21+ ve iPhone 12 Pro Max bir arada görüntülendi [Video]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filarmoni F kullanıcısına yanıt
    Wonder’a banka uygulamalarını felan yükleyebiliyor mu peki? Birde 2011 yılında çıktı diye biliyorum.
  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    Hocam sagolasin sayende moralim yerine geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamera çıkıntısı azaltılmalı, note da

• Samsung plastik arka yüzeye geri dönüyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: palamutix

Ne güzel cevap tam çoban işi .kaynak: bağırsak

Şimdi ceza almayacak olsam bir şey derdim de Aple ve 88 ile yarışta başarılar Samsung Fanboy'u umarım başka Android seçeneklerini görecek kadar gözün açılır.

Para çok olduğu için hem ipon hemde samsung kullanıyorum. Hoşuma giderse yanlarına 1 adet çin telefonuda alabilirim .sen kendine dikkat et boş, yanlış yazı yazıp ortalığı kirletme

• quote:

Para çok olduğu için hem ipon hemde samsung kullanıyorum. Hoşuma giderse yanlarına 1 adet çin telefonuda alabilirim .sen kendine dikkat et boş, yanlış yazı yazıp ortalığı kirletme

Kesin öyledir neyse senin gibi veletle sidik yarıştırma olayına girmeyeceğim merak etme okulları neden tekrar online eğitime çevirdilerse forum rahatlamıştı.

Psikolojin bozulmaz inş. Yaş 40

Galaxy S21+ ve iPhone 12 Pro Max bir arada görüntülendi [Video]

• quote:

Psikolojin bozulmaz inş. Yaş 40

Ağlıyorum çok kıskandım iki tane telefonu var çok zenginsin uff aman tanrım.

Velet demiştim 40 yaşında bir insanın sidik yarıştırması çok daha komik bunu bil istedim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan.sonus

Bu zavallılar için kendini yormaya değmez boşver. Bozuk ios güncellemeriyle mutlu onlar.

param yok, iphone alamayınca ben.. Galaxy S21+ ve iPhone 12 Pro Max bir arada görüntülendi [Video] 

• Param olmasa canım sıkıldığı için yılda 2-3 kere telefon değiştirmezdim. Keyfine bi odama daha 4K TV almazdım. Android kullanmak niye fakir işi görülüyo anlamış değilim sanki Andoridde en pahalı telefon 5-6 bin liraymış gibi boş beleş konuşup durmayın. Acıncak hale düşüyosunuz böyle.

• 2018 model s9 sahibiyim.3üncü yaşına giriyor ve 2 ay öncesine kadar ana güncelleme almaya devam etti.bozulma,yavaşlama olmadı.kamerası son modellerle yarışır kalitede.pro video,ön/arka kamera gece modu,kablosuz dex gibi tonla özellik geldi.kırıp bozmadıkça 4 yaşına kadar kesin kullanırım.

android'de her üretici kendi bacağından asılır ama samsung bu yazılım işinde kendini baya geliştirdi.geçen yıl modellerden beri 3 yıl sözü veriyor.quallcomm s888 de tüm android'lerde 3 yıl güncelleme alacağı haberi yayınlandı.nasıl 2 yıl sonra çöp oluyor bu telefonlar ben anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 11 Ocak 2021; 13:7:44 >
  • aycibin A kullanıcısına yanıt

Hiç öyle konuşma bende s7 'yi ilk çıktığı zaman almıştım . 3-4 yıl kullanır s10 a geçerim demiştim hala s7 deyim . Hayat şartları zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Hiç öyle konuşma bende s7 'yi ilk çıktığı zaman almıştım . 3-4 yıl kullanır s10 a geçerim demiştim hala s7 deyim . Hayat şartları zor

zaten 4 yaş kesin dedim.kırılıp bozulmazsa devam da ederim.

• Dalette kullanıcısına yanıt

Evet s21 serisi çöp. 12 pm hala canavar gibi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.