Şimdi Ara

Baitcasting makinaya kamış tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bir baitcasting makina ve ona uygun kalınlıklarda 1 monoflament 1 fluorocarbon 1 de ip misina aldım. Makinanın 4,5 kg çekeri var.
    İstanbul dayım ve sahil yolundan geçerken (beykoz, üsküdar arası kandilli vs.) bayağı bir hoşuma gidiyor orada avlananları izlemek. İzlemek dahi huzur verirken ben de olta atayım, huzurum ikiye katlansın dedim. Ve evet ala ala baitcasting bir makina aldım.

Şimdi, gölde balık tutma şansım yok, dolayısıyla düşük atarlı oltalar işimi görmeyecektir diye düşünüyorum. Büyük balıkta da gözüm yok. Orta karar bir tetikli kamış arıyorum. 200 Tl yi mümkünse geçmeyecek bir kamış.
    Taşıma ve kullanım açısından 2 parça olanlar sanırım baitcasting için idealtir. Ancak mevcut casting rod ların atarları sadece kaşık odaklı olduğu için oldukça düşük geliyor. Yani 3-28 gr aralıklarında.
    O yüzden jerk veya jig denen daha yüksek atarlı kamışlara mı yönelmeliyim?
    Bahsettiğim yerlerde bana lazım olacak kurşun ağırlığı (balığa göre) ne olacaktır?

Kandilli vb kıyı taraflarında sakince keyifle atabileceğim bir kamış önerirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tysonpearl -- 29 Mart 2016; 6:57:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Spin olta ile karıştırmayın hoocam.Sizin bakmanız gerekenler surf kamışlardır.300 350 grama kadar atarlari çıkabilir.150-200 civarı atarlı olanlara bakabikirsiniz sanırım,ava gideceğiniz yerin akintisini araştırın.Veya oradaki balıkçılardan bilgi alin en temizi.

Makine modelini öğrenebilir miyim

Ve edit baitcasting dediginize göre çıkrık makineniz var.bu makinelerle uzağa atış yapılamaz.Kaliteli olanlari hariç,onlarda ayri mekanizma va

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 30 Mart 2016; 12:27:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makıne KasKing Stealth hocam.

• http://www.amazon.com/Release-KastKing-Stealth-Carbon-Baitcasting/dp/B00ITDPWNA

konuyu görenlerden marka model tavsiyesi bekliyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Baitcasting makinaya kamış tavsiyesi

• hort !

bende de kastking stealth var.

naptın nasıl bir kamış aldın merak ettim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.