Şimdi Ara

EN İYİ ÖNLİSANS BÖLÜM BİLGİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu sene sosyal bilgiler öğretmenliği bölümünü bırakıp tekrar hazırlanmaya başladım. kendim matematik az yaptığım ve sözelden de hoşuma giden bölüm olmadığı için tyt den tercih yapmayı düşünüyorum. En iyi önlisans bölüm hangisidir sizden bu konuda yardım istiyorum aklımda bazı bölümler var fakat emin değilim yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uçak teknolojisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

Uçak teknolojisi
    Evet bölüm hakkında iyi şeyler söyleniyor. Sağlık bölümlerine bakarak bu bölümün ne gibi avantajları vardır sizce?

• Bildiğim kadarıyla sağlık bölümlerinde devlet düşünüyorsan eğer lisansların puanı daha düşük önlisanslar çok yüksek. Uçak teknolojisi iyiydi ve çok kazanan bir bölümdü bir kaç ay öncesine kadar ama şu an krizdeyiz ve durum ne bilmiyorum. Gene parası çok iyi de iş var mı bilmiyorum

• quote:

Bildiğim kadarıyla sağlık bölümlerinde devlet düşünüyorsan eğer lisansların puanı daha düşük önlisanslar çok yüksek. Uçak teknolojisi iyiydi ve çok kazanan bir bölümdü bir kaç ay öncesine kadar ama şu an krizdeyiz ve durum ne bilmiyorum. Gene parası çok iyi de iş var mı bilmiyorum
    Sağlık bölümlerinde ağız ve diş sağlığı bölümü düşük gibi biraz hocam. Uçak teknolojisi bölümü de özelde cidden iyi paralar kazandırır gibi duruyor. Bunların yanı sıra elektronik teknolojisi bilgisayar programcılığı sivil savunma ve itfaiyecilik Tapu ve kadastro gibi bölümler var. Bu bölümleri tavsiye eder misiniz?

• Bilgisayar programcılığını belki ama diğerlerini tavsiye etmem. Bilgisayar programcılığı da çok işsiz var iş bulan da az ücrete çalışıyor ama

• quote:

Bilgisayar programcılığını belki ama diğerlerini tavsiye etmem. Bilgisayar programcılığı da çok işsiz var iş bulan da az ücrete çalışıyor ama
    Hocam sivil savunma ve itfaiyecilik bölümüne ne diyorsunuz. Kimi itfaiyeci zor şartlar altında kimisi rahat çalışıyor belediyelerde DHMİ de falan iş imkanı da var. 2 yıl falan görev yaptıktan sonra üniversitede hoca da olunuyormuş sanırım öyle duydum ben biraz saçma olsa da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası bilgi sahibi değilim. Ama üniversitenin kadrolu öğretim elemanı olmazsınız diye tahmin ediyorum dışardan gelen biri olursunuz.

• quote:

Açıkçası bilgi sahibi değilim. Ama üniversitenin kadrolu öğretim elemanı olmazsınız diye tahmin ediyorum dışardan gelen biri olursunuz.
    Anladım hocam teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.