Şimdi Ara

Kızla ilk buluşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir hoşlandığım bi kız vardı, bunu instadan eklemiştim 1 ay önce filan mesaj attım ve belli zamanlar ara ara konuştuk. Konuşurken çok samimi çok iyi ama hep benim konu açmamı bekliyor. Dolayısı ile belli biyerden sonra tıkanıyo, ben bunu buluşmaya çağırmalı mıyım? Belki buluşursak sonrası daha iyi olabilir herşey oturabilir diye düşünüyorum, ama çok da ne diyceğinden emin olamıyorum ne yapmalıyım. Çağırsam gelir mi, buluşmadan sonra düzelebilir mi konuşma şeyisi filan? Allah rızası için yardım edin 🙏🙏

• buluş hem buluşmasan ne kaybedersinki hoşlanıyormuşsunda
  • Söylesem bi kız için erken değildir demi. 1 aydır konuşuyoruz ama çok sık değil.

Ara ara nçyetimi belli ettiğimde de hiç ters bişey söylemedi hep gülerek karşılık verdi

• Merhaba yoksa seni buluşmaya mı çağırmalıydım, ehe.
    Hoooop nereye gittin :D
  • jantidadas kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim.
  • buluş kanka de böyle bi muhabbet aç kahve falan hem şakayla karışık bi kahve ısmarlarım hem muahbbet etmiş oluruz falan filan böyle tepkisinide ölçersin hem

• LoonyTynes kullanıcısına yanıt

Eyvallah kanka bi deniyem bakem inşallah daha bu aşamada ret yemeyiz 😂

• Olm bizi trolliyorsan o kız sana yar olmasın emi :)
  • Ben ciddiydim am bana yar olmadı 😂 kalsın yav bi dedi bende tamam dedim öyle kaldı daha da yazmadım.
  • Buluşun bi çay için neyin ne olduğu belli olsun pubg lol oynayacakken boşa vakit kaybetme
  • jantidadas kullanıcısına yanıt

• bence de çağır.Buluştuktan sonra daha da samimileşirseniz konu açma derdin kalmayacak

• Yok arkadaşlar olmadı çağırdım gelmedi bende daha yazmadım,yazmaya da niyetim yok. O sonradan bikere yazdı doğum günümü kutladı sonrası yok. Bu kadar. Olmadı yani 😏

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.