Şimdi Ara

Ayrılmaktan korkmak, ayrılık konuşması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaşım Ankara 'ya üniversite okumaya gittiğinden beri aramız git gide soğuyo. Orada farklı ortam farklı arkadaşlıklar falan beni eskisi gibi önemsemeye ertelemeye başladı. Aramalar kesildi mesajlar günde bikaç taneye düştü söylediklerim batmaya başladı erkek arkadaşlarıyla baş başa gezmelere çıkmaya başladı falan ki defalarca yanına gitmeme rağmen o kadar değer vermeme fedakarlığıma rağmen git gite burdakiler gibi basit şeyler başta olmak üzere sorunlar başladı. Ancak ben bu kızdan ayrılamıyorum 11 yıllık arkadaşlık 1 yıllık ilişkiye kıyamıyorum tam alıyorum karşıma konuşmayı yapıcam bir şekilde ikna oluyorum ve ilerleyemiyorum yüz yüze yapmayı hala başaramadım ve mesajla da yapmak istemiyorum. E devam ettiriyim desem artık yoruldum onun umrunda olmayan bişeyi 9 aydır kambur oldum bu yükü taşıyamıyorum artık. 2 hafta sonra tekrardan buraya gelecek bi mektup hazırlasam tüm derdimi sıkıntımı yazdığım gelince de karşımda detaylarına girmeden ayrılık konuşmasını yapsam sonra da mektubu verip yanından ayrılsam nasıl olur? Yüz yüze tüm detayları söyleyemem eksik kalır, mesajla istemem son bir kez görmek isterim mektup en mantıklısı gibi duruyo tavsiyeniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emin ol kızlar ortamını fırsatını buldumu kafaları inanılmaz karışır biz erkekler mantıklı düşünürüz ordaki düzenli erkek ilgisinden aklına bile gelmiyosundur 1 senelik ilişkiyi flan sallamaz kızlar ve sana şunu diyim bitsin desen dur bile demez keyfin bilir der yolu verir uzatma bence hiç yalnız kal daha iyi sen ona demedinmi erkeklerle takılamazsın

• emin ol kızlar ortamını fırsatını buldumu kafaları inanılmaz karışır biz erkekler mantıklı düşünürüz ordaki düzenli erkek ilgisinden aklına bile gelmiyosundur 1 senelik ilişkiyi flan sallamaz kızlar ve sana şunu diyim bitsin desen dur bile demez keyfin bilir der yolu verir uzatma bence hiç yalnız kal daha iyi sen ona demedinmi erkeklerle takılamazsın

• yüz yüze geldiğinde sadece ben mi eskisi gibi olmadığını düşünüyorum diyerek başla.

bu arada nikahsız birliktelikler, sevgililikler, kabullenebildiğim bir şey değil.

• konuşmak istemiyorsan, konuşamıyorsan... "cem karaca - sen de artık herkes gibisin" parçasını gönder  

• Dedim yok o benim arkadaşım yanlış bişeyini görsem görüşmem zaten falan kendince haklı çıkmaya çalışıyo ve hala devam

• Doktor:Herşeye karşı hazırlıklı olun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dötüne tekemeyi vur sonra arkadaşlarınla biraz konuş sonra yenisini bul

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mektupla falan uğraşma. Tüm söylemek istediklerini söylesen ne olur söylemesen ne olur nasıl olsa bir daha görüşmeyeceksin. Yürümüyor de yeter işte. Başka kadınlarla flörtleşmeye başla şimdiden

• Korkuya gerek yok ayrıl gitsin. Ayrılmadığın her dakika için sonrasında pişman olacaksın.

• O kadar benziyoruz ki varya benimki de Gazi'de şuanda. Ki sizin en azından günlük konuşmalarda kavga çıkıyormuş biz ilk zamanlarda her akşam görüntülü gün içinde ara ara normal konuşurken 9 ayın sonunda artık o pek aramıyo ben de arayınca bazen müsait değilim diyo açmıyo, açtığı zaman eskisi gibi şeyimiz yok ve bu durum çok zoruma gidiyo. Arkadaşım diye adlandırdığı bi kişi var haftada birkaç kere baş başa buluştuğu o çocuğu sevmediğimi bilmesine rağmen

• Bence direk konuşup bitirin hocam üstte ki abi haklı sana saygı duysa seni istese her an her dakika arayıp sana ulaşıldı.

Ayrılmağın her gün o orda gezip tozacak belki sevgili yapacak sen ise kendi kendini yiyeceksin evet zor ama korkunun ecele faydası yok.

4 gün önce benzeri başıma geldi ben bitirdim içim acıyor yanıyor ama bir şekilde geçecek günden güne etkisi azalıyor.

Bir kadın kesinlikle size saygı duymalı

• İpini sal dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır. Baştan aynı üniversiteyi kazanıcaktın. Yada geçiş vs. Yapıcaktın. Bir kereye mahsus puanınla geçiş yapabiliyosun. Ha zaten ipler çoktan kopmuş o kız hiç senin olmamış. Senden başka bu ilişkiyi düşünen yoksa sen hiç düşünme.

• Geçen hafta oradaydım ve gezerken çocukla karşılaştık çocukla beni tanıştırdı falan ayaküstü tanıştık ama hala daha güvenmiyorum çocuğa. Bi erkeğin sevmediği birisiyle bikaç günde bir saatlerce görüşmesi hiç mantıklı gelmiyo bana. Olur yaparsın görüşürsün ama birkaç günde bir de olmaz bu oluyosa da bence normal gitmeyen bir şeyler vardır.

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun kardeşim sana da. Sen de haklısın o orada gününü gün ederken benim burada kendi kendimi yiyip bitirmem manasız o ilerleyecek ben hep olduğum yerde kalıcam acı ama gerçek bu

• uzak ilişki zor hocam paranoya eder adamı valla devamlı ankaraya falan gitmek zorunda kalırsın çok canını sıkıyorsa bitir

• Dedim, arkadaşım sadece burada başka kimsem yok o burda da son zamanlarımda bişeyler yapmak istiyorum o yüzden falan dedi. Buluşup geziyolar bazen müze bazen tarihi yerler bazen farklı aktiviteler. Muhabbetlerine de tam hakim değilim ama kankası gibi yanaşmaya çalışıyo ve ben bu çocuğun niyetinin farklı olabileceğini kıza bi türlü anlatamadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.