Şimdi Ara

Ayrılmaktan korkmak, ayrılık konuşması? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

buluşup beraber geziyorlar oy oy oy . troll yapıyorsan komik,troll yapmıyorsan çok daha komik !!!ben başka bişey yazmıycam hocam allah yardımcın olsun.

• Bence kiz o cocugu friendzone a atmis bile, ha cocugun niyeti var mi bilemem oyle hissediyorsun bisey diyemem firsat yuz bulamiyor olabilir.

Ama bunlarin disinda o cocukla bisey olmamis olsa bile gunahini almaya gerek yok, bu sogumalar vs cok normal degil. Ustelesen daha kotu olacak ters yapacak, sen de mesafe koy desem belli ki yapamayacaksin yazdiklarindan anladigim kadariyla, ayril desek onu hele hic yapamayacaksin.

Cekecegin var bir sure Allah kurtarsin.

• yahu adamlar üniversite okumuş/okuyor kıza bak işene demeyi beceremiyor

• Valla keşke troll olsaydı hocam. Sağ olun sağ olun bitirmeliyim artık haklısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun, valla çok çektim ama artık çekmeye takatim kalmadı son düzlüğe girdim artık galiba bitirmek istemesem bile zorundayım bazı şeylerin

• İlk önce arkadaş olup sonra ilişkiye girmen senin adi birisi olduğunu gösteriyor ayrıl ondan.

• Kardeşim Allah yardımcın olsun, kıza açık açık söyle, benim yapma dediğim şeyleri inatla yapıyorsun 11 12 yıllık bu geçmişimize hiç saygın kalmadığını belli ediyor bu durum. Madem başka erkeklerle vakit geçirmrk hoşuna gidiyor ben senin tarafından gelecek bir aldatmayı kaldıramam, ayrılalım sen de vicdan azabı çekmeden rahatça aldat, de gönder knala

• Hocam naptınız son durum ne

• Bir dakika durduğun hata ilişki bitmiş. Daha neyin peşindesin şimdi ki aklım olsa bırak bir kızla ciddi ilişki düşünmeyi hayatımı yaşarım. Çok zor da kalırsan ara. Feleğin çemberinden geçmiş biri olarak sana yardımcı olurum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok zor bir durum. ancak yaşayacağın sıkıntı birkaç hafta ya da ay içerisinde unutulur gider. fakat sana ters gelen bir şeyi kabullenme. sen kabullendikçe öylece gider kendine olan saygını kaybedersin. kızlar böyledir. çok gördüm böyle insanları. yan yanayken her şey yolunda gidiyor gibi hissedersin ama değildir aslında. gidip yeni arkadaşlıklar kurduğunda, yeni ortamlarda yeni insanlarla tanışıp geride bıraktığını yavaş yavaş unutuyorlar.

• tbytby05 kullanıcısına yanıt

En son tecrübeden sonra kalbim paramparça oldu bende aynen böyle düşünüyorum.Hala daha kalbimin üstüne kızgın demir basıyorlar gibi acıtıyor ama geçiyor yavaş yavaş bu hayatta aileden gerisi yalan benim için çok iyi bir ders oldu bundan sonra ailem kişisel gelişimim + kariyerim bunlar önemli kızlara karşı beklentiniz olmasın eğlenmelik takılın bağlanmayın yoksa kalbiniz paramparça olur.

Bu süreçte okuduğum öyle şeyler oldu ki düğüne 1 ay kala terkedilen, askerde terkedilen, kız atanın erkek atanamayınca terkedilen neler neler ya

unutmayın bir sabah uyandığınızda kariyeriniz asla sizi terk etmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 26 Nisan 2022; 15:46:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.