Hayatım boyunca kiminle samimi olduysam her seferinde pişman oldum. biriyle samimi olmanıza bile gerek yok. erkek kuaförüne gidiyorsun adam sana ilk gidişinde nasıl da özeniyor konuşuyor, dikkatli kesiyor saçını, ama iki üç gidiyorsun direkt aceleye getirip sonraki müşteriyi düşünüyor. samimi olmayıp aradaki mesafeyi iyi ayarlayınca böyle sorunlar yaşamıyorsun. Herhangi bir iş yerine girip güzelce bir şey rica ettiğinde yüzüne bile bakmazlar iş yerinde iyi niyetinle çalışırsın işini bitirirsin, iş itelemeye çalışırlar. yani iyilikten maraz doğuyor. insanlara iyi davranmak gerçekten bana zarar veriyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnluckyGuy -- 21 Haziran 2022; 11:54:40 > |
Yaşadığımız Her Kötü Olay Samimiyetten Doğar.
-
-
trde insan ilişkileri böyle çarpık
-
Hemen hemen her gün avukatlarla beraber iş yapıyorum. onlarda da böyle galiba bende bir sorun var. @hamza5806
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnluckyGuy -- 21 Haziran 2022; 11:58:23 > -
avukatların yüzde 90ı sayko zaten knk
bizim patron soru sorsan sinir krizi geçiriyor
-
sevdiğim avukatlar da çok fakat bazıları beni sadece işini görmem için gelip yanaşıyor.
Sizin patron eski bir cezacıdır muhtemelen adam bıkmıştır :d
-
ulan şurada düzgün muhabbet eden kimse yok karı kız tip vücut konusu açsak alev alacak. gözlem ya da yaşadığın herhangi bir hadiseeyi paylaştığında cevap veren yok.
-
ben kimseyle samimi olmam kimseyle konuşmam konuşmayıda sevmem işimi halleder giderim
-
Yapı meselesi bro.
Ben bir iş yerine girdiğimde çalışanlara gayet kibar ve onları yormadan işimi görmeye çalışırım. ama bakıyorum tınlanmıyorum sanki.
Davarın teki geliyor hayvan gibi davranıyor etrafında dönüyorlar adamın. bi terslik var olağan akışta.
-
Bence samimiyet her şeyi herkes le paylasmak ile alakalı.Bundan dolayı her şeyin herkesle paylasilmaması gerekir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aklımdan geçeni okumuşta sanki satırlara dökmüşsün gibi hissettim kardeşim iş yerinde özellikle rica ettiğinde yapmazlar, iyi niyetinle çalışır bitirirsin, üzerindeki işi sana yıkmaya çalışırlar. İyilikden maraz doğar. Mesafe de çok iyi , az biraz samimiyet hemen insanları değiştiriyor ,
-
dostum dünyada gelişmiş ülkelerde bu sorun yok. iyiysen, iyiler.. lakin türkiye serverinde iyiysen silkelerler. bilgin olsun. this is turkey pardon Türkiye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 21 Haziran 2022; 22:48:4 > -
Kendini kandırma insan olan her yerde bu sorun vardır.
Çözümü yılışık insana mesafe koyacaksın. Uyanıklık yapana fırsat vermeyeceksin. En önemlisi işine gelmiyorsa hayır demeyi bileceksin. Yoksa elalem acımaz amele gibi kullanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence herkes böyle değil ama çoğu insan böyle gerçekten. Biraz da ortama bağlı.
-
-
tamamdır
-
Rica etmek hatta özür dilemek bile bir acizlik eziklik olarak algılanıyo yani illaha davar öküz olmak lazım öyle insanlar değer görüyo
Yok abi biz tr için fazlayız bizim iskqndinav en kötü ihtimalle polonyalı falan olmamız lazımdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen bundan bahsediyorum :D
-
1200 km uzaktan bir arkadaş geçen gün izmirden durum paylaştı gezmeye gelmiş, bana da izmir 20 30 km. görüşelim dedim tamam dedi. 10 dk sonra whatsapptan sesli mesaj atmış senin araba duruyor mu lazım oluyor mu çok sana diye :D görseli görünce aklıma direkt bu geldi.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X