Şimdi Ara

17 Yaşındayım Hiç Sevgilim Olmadı Olmicak Gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mart ayinda 17 yaşında olacağım garip biriyim ben soğuk bı insanim ama kişiye göre değişiyor bırakın sevgili yapmayı kızlarla hiç konusamiyorum aslında bı kızla konuşsam kendimi sevdiririm gibi geliyo nedense ama bu yaşa kadar kızlarla adam akıllı konuşamadim okulda felan sessiz sakin biriyim en tipsiz arkadaşıma bile kızlar yazıyo konuşuyor felan ben sap gibiyim ben yakışıklı değilim ama hiç mi bı kızın hoşuna gitmiyorum anlamıyorum. Sınıfta bı kız vardi okulun başında ona böyle açılmak istedim onun da sevgilisi varmış zaten sevgilisi de olmasa açılamazdım bende o özgüven yok. Yalnızlık kafayı yemek üzereyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bosver sevgiliyi derslere odaklan

• patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Derslere çalışsam aslında yaparım ama işime gelmiyo sınıfı geçiyorum sadece belge de yok seneye de sınav var napicam bilmiyorum

• Konuş milletle alem seni izlesin. Çekinecek bir şey yok. Karşı tarafa da bağlanma. Bağlanırsan acı çekersin her şey iyi gitse bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 oldukça küçük bir yaş, daha ergenlik döneminin ortalarındasın denilebilir. Kendine düzgün bir gelecek oluşturmaya çalış, gerisi gelir.

• kanka manitayı napcan ya koy gitsin. bekarlık on numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultr0n67 -- 22 Şubat 2023; 18:30:20 >
  • 17 yaşında bunalıma mı girdin sen

aman da aman

burada 40 yaşında bakir amcalar bile var onlara benzemesin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 22 Şubat 2023; 18:47:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaş 32 hiç sevgilim olmadı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buluncada birşey olmuyor. Hiçbir seks hayal ettiğin kadar muazzam değil.

Çok çalış y dışına yerleş sevgili boş iş bizim gibi lisede bu işlere girişirsen eğitim hayatın pek parlak geçmez. Bakıyorum eğitim hayatı iyi olanlar genelde böyle sevgililik muhabbetlerine karı kıza bulaşmayanlar oluyor. Misal bizim bölümün ilk 4 ü öyle 1 i kız onunda o taraklarda bezi yok. Daha 1 kez barda denk düşmedik.

Çok çalış kendini kurtar amerika avustralya yeni zelanda hollanda.

Rabbim yaaar ve yardımcın olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 22 Şubat 2023; 18:39:11 >
  • 28 yaşındayım senin kadar ağlamıyorum. Benim yaşıma gelince sen de ağlamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bir incelsin kardeşim o yüzden burada sana hayal satmaya çalışan,hiçbir faydası olmayan boş tavsiyeler verip seni boş yere umutlandırıp,red pill öğretmeye çalışan tiplere itibar etme. Senin hayatını açıklayıp gerçekleri görmene sağlayan bir oluşum var o da : https://yalnizerkekler.net/ incel forumuna bekleriz

• kanka 26 yaşında biri olarak sana söylüyorum. para at kenara eskort ayarla. öyle benimki ufak 12 cm 14 cm falan deme. milletin çoğu da zaten öyle.

kızlara yürümekten pek çekineceğini vs. sanmam ondan sonra.

incel tipler gibi kalkıp tavana vurmuş egonla ''ben bir kadınla para karşılığı ilişkiye girmem'' deme. çünkü bu yanlış birşey.

zengin iş adamları bile eskort ayarlatır kendine. onun dışında derslerin daha önemli bu işlerden. ama sen yine de eskort karı ayarla kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 23 Şubat 2023; 17:51:1 >
  • YapayalnizAdam Y kullanıcısına yanıt

Ünide abi bu işler. Çocuksun şuan. Geç bu kafaları cidden.

• deadman0000 D kullanıcısına yanıt
    Hocam seks felan benlik değil yani sevgilim olsa dahi o istese bile ben istemem geçen rüyamda gördüm orda bile istemedim bu yaşta öyle bişey düşünmüyorum zaten sadece aradığım şey insanlardan gerçek sevgiydi o da maalesef

• Bu yaşta sevgiliyi ne yapacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan hangi yaşta olursa olsun böyle eve gidince onu merak ettim eden onu seven değer veren birisi olsun istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: deadman0000

kanka 26 yaşında biri olarak sana söylüyorum. para at kenara eskort ayarla. öyle benimki ufak 12 cm 14 cm falan deme. milletin çoğu da zaten öyle.

kızlara yürümekten pek çekineceğini vs. sanmam ondan sonra.

incel tipler gibi kalkıp tavana vurmuş egonla ''ben bir kadınla para karşılığı ilişkiye girmem'' deme. çünkü bu yanlış birşey.

zengin iş adamları bile eskort ayarlatır kendine. onun dışında derslerin daha önemli bu işlerden. ama sen yine de eskort karı ayarla kendine.

Kim demiş incellerin egosuna yenik düşüp 'ben para karşılığı bir ilişkiye girmem ' diye ? Parası olan inceller zaten belirli periyotlarda eskort çağırtıp ihtiyacını gideriyor. Eğer parası olduğu halde ben eskorta gitmem,para yedirmem diyen tipler varsa maldır zaten. Karıya parayı veriyorsun ve istediğin gibi becerip hizmetini alıyorsun. En azından betacucklar gibi kızlara köpeklik yapıp bir de parasını yedirdiği halde kızın onu arkadaş gibi görüp asla cinsel ilişki yaşayamayan manyaklar gibi değiliz.

• kız arkadaştan ziyade nitelikli kız arkadaş az rastgelir o yüzden kendini eksik ve yalnız hissetmene gerek yok dostum. birçok kişi iyi kadınlara rastgelmiyor ve sonradan hayatı pişmanlıklarla doluyor. bilinçaltında hissettiğin acı kız arkadaşının olmamasından çok cinsel ilişkide bulunamamak olabilir, eğer öyleyse ileride böyle bir eksiklik hissetmeme olasılığın çok yüksek. insanların çok çok büyük bir kısmı özellikle türkiyede evleniyor yanii kız buluyor diyebiliriz tümdengelimsel şekilde. bu yüzden çok dert etmene gerek yok.

• Vay be 16 yaşında liseyi değiştirmiştim evin yakınında lise vardı o dönem kolaylık çıkarmışlardı herkes her yere gidebiliyordu. Bizim lise mal pazarı gibi olunca 11.sınıfta mf tm diye dağıtmışlardı zaten tanıdık ne kadar adam varsa başka sınıflara dağılmıştı, bazıları tmye gitmişti. Baktım boş yere git gelini çekiyorum değişiklik iyidir dedim sıralama olarak mevcut lisemden daha iyi evime daha yakın liseye geçmiştim. Saçlarımda uzundu okulda hocalar kestir diye laf ediyordu. Babamda fırsattan istifade yeni liseye gidiyorsun saçlarınla almazlar demişti hatta arayıp sormuştu yönetime onlarda öğrenciye uygun gelsin demişti gidip kestirmiştim berber mal gibi yapmıştı saçımı yarın kızlar peşinde demişti berber çıkışı ağlaya ağlaya eve gitmiştim saçlar ortadan ayrılıyordu garip bir şey olmuştu arkada saç kalmamıştı önler uzundu. İlk gün sınıfa bir girdim ders fizik millet başladı sırıtmaya zaten yeni ortamdayım. Hoca diyor kendini tanıt tanıttım geçtim yerime. İlk tenefüs dışarı çıkıp banka oturmuştum arkadan 2 kız gelip merhaba ismim falanca filanca diye benle tanışmıştı yanıma oturmuşlardı destek olmuşlardı bana. Ulan ne günlerdi be. O kızlardan biri benden hoşlanıyormuş meğer diğeride onun kankisiydi. Ulan 7 sene geçmiş var be...

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    Şuanda ilişkiniz var mı hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.