Şimdi Ara

Zero Smoke Kullanıpta Sigarayı bırakan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
3
Favori
37.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitede malum reklamı var bende bu ürünle ilgilenmeye başladım ama önce kullanan varmı bu yöntemle sigarayı bırakan varmı merak ettim.

http://www.zerosmoketurkey.com/

1) Bu yöntem eğer bir akupunktur yöntemi ise neden iğne kullanmaya ihtiyacımız yok?
    Zerosmoke, bilinen klasik iğneli akupunktur yöntemi yerine kullanılan,mıknatısların çekim gücüyle aynı etkiyi yaratan bir sistemdir. Geleneksel akupunktur sisteminde olduğu gibi sizi zamanınızdan, bütçenizden kısıtlamayacak aksine hayatınıza kolaylık sunan bir uygulamadır. Böylelikle iğne kullanmaya gerek kalmadan çekim gücüyle kulaktan beyne sinyallerin gönderilmesi sağlanır. Bu da sigara bırakmak isteyen kişilere iğneye ihtiyaç olmadan, akupunktur merkezlerine zaman harcamadan, çok para harcamadan, acı çekmeden evinizde, iş yerinizde, seyahatte v.s uygulayabileceğiniz bir yöntemdir. Neyse ki sigara ve etkilerinden kurtulmak için artık iğnelere ihtiyacınız yok. Sadece 2 küçük mıknatıs ile aynı etkiyi hissedebilirsiniz.

2) Zero Smoke kullanırken bağımlı olmaktan vazgeçebilir miyim?
    Zero Smoke, insanların kişisel ihtiyaçlarını temel almaktadır. Bazı insanların tercihi bu madde bağımlılığından tek seferde kurtulmak olacaktır. Bazıları ise yavaş yavaş sigarayı azaltarak bırakmayı tercih eder.Hangi yöntemle sigarayı bırakmak isterseniz isteyin Zero Smoke sigara kullanılmayan süre içinde istek ve yoksunluk belirtilerinizi azaltır ve giderir. Bu son çıkan ürün ile yani Zero Smoke ile sigarayı bırakmak isteyen kişiler hedeflerini zorlanmadan gerçekleştirebilir.

3) Zero Smoke'u kulağımda taşırken sigara içebilir miyim?
    Elbette Zero Smoke u kullanırken sigara içebilirsiniz ve aslında Zerosmoke ile sigara içtiğinde manyetik mıknatıslar kulağındayken sigaranın tadının önceden aldığınız tat veya zevk gibi olmadığını fark edeceksiniz.

4) Zero Smoke bio manyetik mıknatısı ne kadar süre kullanacağım?
    Zero Smoke bio manyetik mıknatıs günde 3 veya 4 saat kadar genelde sabahları,öğlenleri ve akşamları birkaç saat olmak üzere kulağınızda taşımalısınız.

5) Zero Smoke mıknatısının diğer mıknatıslardan farkı nedir?
    Zero Smoke mıknatısı çok özel boyutta ve çok özel güçte dizayn edilmiştir;ayrıca bunlar 24 ayar altınla kaplıdır buda kulağın dokusunda alerjik tepkimeleri düşürmeye yardımcı bir özelliktir. Ayrıca Zero Smoke kullanılırken sigarayı bırakmak isteyen kişilerin hedeflerini başarmalarına yardımcı olmakta büyük etkendir.

6) Eğer mıknatıslar kulağımı acıtırsa ne yapmalıyım?
    Çoğu insan için mıknatıslar kullanımdan birkaç saat sonrasına kadar kulağında hassaslık oluşmaz. Ancak gerekirse, her otuz dakika,bir kulağınızdan diğerine ve Zero Smoke mıknatısın bulunduğu kulağınızdaki konumunu ileri ve geri şekilde değiştirebilirseniz.

7) Sigara veya puro içerken, Zero Smoke kullanabilir miyim?
    Zero Smoke, insanların sigara içerken veya diğer türlerdeki tütün mamullerini kullanırken istek ve yoksunluk belirtilerini azaltmak ve ortadan kaldırmaya yardımcı olmak için Zero Smoke kullanılabilir.

8) Zerosmoke kullanmaktan kimler kaçınmalıdır?
    Hamile bayanlara ve kalp ritim bozukluğu olan hastalar için tavsiye edilmez.

• valla hocam bunların hepsi fasafiso gibi geliyor bana...

yanlız şu ilaç bi garibime gitti...

yani fiziksel olarak etki ediyor sanırım...

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=35684

http://www.champix.com.tr/

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=champix

• 3 kutu 510 liraymış iradeyle beraber kesin sonuç ise değer bence
  • sigarayı bırakmanın tek bir yolu var İRADE
  • zero smoke değil de ben smoke patch yardımı ile bırakmıştım sigarayı bir zamanlar. ikisi de aynı etkiyi sağlıyo diyebilirim. vücutun sigara ihtiyacını doğal olarak karşılıyo. sigara içersen patch takılıyken çokfena. pardon ben başka bir şeyle karıştırdım zero smoke u. benim bahstettiğim smoke patch gibi yapışkandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agesblue -- 25 Ocak 2010; 0:25:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

sigarayı bırakmanın tek bir yolu var İRADE

kesinlikle katılıyorum
  • Allen Carr Yöntemi. Ya DVD sini izleyin yada kitabini alin. Cok etkili. ben biraktim. Beyninizi yikiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar zerosmoketurkey deki adamlar tam bir sahtekar
    olmayan ürünü satıyorlar.sonra da ürün stoklarımıza gelince biz size göndereceğiz diyorlar.kesinlikle almayın derim ben.
    şunuda belirtmek isterim ürünü kullanmadım.hepsiburada dan alıp kullandıktan sonra sizlere yazarım.denemekten bir sıkıntı olmayacak ama zerosmoke turkeyden almayın çünki ürünleri yok
  • [Deleted by Admins]
  • zero smoke nerden sipariş verilir sitelere güvenemiyorum?
  • Yrade.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sumok vid evri dey dupi dupi yeey
  • sakın almayın! tamamen sahtekar bunlar.aldım 127 tl para verdim hiç bir işe yaramıyor aksine daha çok sigara içiyorsunuz.
  • Mıknatısla sigara mı bırakılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2 adet sipariş vermiştim eşim içinde 217 tl ya...beraber bırakırız diye güvenmiştim...ama hiç bir işe yaramıyormuş nerden aradım nerden sipariş verdim ben bu dolandırıcılara.....aynen tarif ettikleri gibi kullanmama rağmen maf etti beni kulağıma çivi batıyormuş gibi çok ağrıdı dayanamadım öbür kulağıma taktım o da aynı şekilde... üstelik canım daha çok sigara istiyordu... daha fazla içtim bunun yüzünden....sayfalarındaki tüm yorumları okudum...taktıktan sonra ilk günden itibaren tiksindirecek sandım nerdeeeeee........ ŞİMDİ İADE ETMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM TELEFONLARIMI AÇMIYORLAR ZATEN KAYITLI GÖZÜKÜYORMUŞ ARADIĞIMIZDA ....DEDİKLERİ ŞEKİLDE SÜRAT KARGODAN İADE ETTİM BUNU.....ONDAN SONRA ARIYORUM AÇAN YOK BİRDE TELEFONU YÜZÜME KAPATIYORLAR......BEN BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM YA......BİR DAHA MI!!!! İNTERNETE TELEFONA FİLAN İNANIP DA HİÇBİR SİPARİŞ VERMEM ASLA.............HADİ DERSİMİ ALDIM DA PARAMI NASIL ALICAM ONU DÜŞÜNÜYORUM............İNANMAYIN.........
    İNANMAYIN...........
    AMAN BEN YANDIM SİZ DE YANMAYIN.....!!!!!!!!!!!!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.