Şimdi Ara

Aşti şehir içi servisleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (7 Mobil) - 7 Masaüstü7 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
14.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce hiç kullanmadım ancak bilgisi olan arkadaşlar varsa Aşti şehir içi servis işleyişi ne durumda firmalar kendileri mi hizmet veriyor yoksa aşti kendi otobüsleriyle mi ulaşımı sağlıyor. Son olarakta hangi güzergahlara servis sunuluyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

AŞTİ Şehir İçi Servisleri

AŞTİ, Ankara'da ulaşımını kolaylaştırmak için şehir içi ücretsiz servis hizmetleri sunmaktadır. Bu servisler, yolcuların otobüs terminalinden şehir merkezine ve önemli noktalara kolayca ulaşmalarına yardımcı olur.

AŞTİ Ücretsiz Servis Saatleri

AŞTİ ücretsiz servisleri, sabah 06:00'dan akşam 23:00'a kadar hizmet vermektedir.

AŞTİ Servis Kalkış Saatleri

Servisler, her 30 dakikada bir AŞTİ'den hareket etmektedir.

AŞTİ Servisleri Nereden Kalkıyor?

Ücretsiz servisler, AŞTİ'nin A1 Kapısı önünden kalkmaktadır.

AŞTİ Ücretsiz Servisleri Saatleri

AŞTİ ücretsiz servislerinin kalkış saatleri şu şekildedir:

• 06:00 - 23:00 (Her 30 dakikada bir)

AŞTİ Servisleri Nerelere Var?

Ücretsiz servisler, yolcuları aşağıdaki noktalara taşımaktadır:

• Kızılay
    • Ulus
    • Sıhhiye
    • Güvenpark
    • Atakule
    • Çankaya AVM

Bu servisler sayesinde AŞTİ yolcuları, terminalden şehir merkezine kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aşti'de firma servisleri kaldırılalı 6-7 yıl oluyor. bu aralar tekrar işlemeye başladı mı bilmiyorum, ama aşti'nin kendi servisleri oluyor. kızılay'dan geçiyordu, en son nereye gider bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

aşti'de firma servisleri kaldırılalı 6-7 yıl oluyor. bu aralar tekrar işlemeye başladı mı bilmiyorum, ama aşti'nin kendi servisleri oluyor. kızılay'dan geçiyordu, en son nereye gider bilmiyorum.
    Geçen sene İstanbul'dan geldiğimde binmiştim havaş servisine. Birçok güzergahı var. Yazıyor zaten orada hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niccolò Machiavelli

Geçen sene İstanbul'dan geldiğimde binmiştim havaş servisine. Birçok güzergahı var. Yazıyor zaten orada hepsi.

Alıntıları Göster
    Benim bildiğim aşti nin servisi olmadıgı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSVDSOK

Benim bildiğim aşti nin servisi olmadıgı.

Alıntıları Göster
    Bende firma servislerinin kaldırıldığını ancak aştinin kendi servislerinin olduğunu duymuştum, bunların güzergahlarınıda bilen bir arkadaş çıksa çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Bende firma servislerinin kaldırıldığını ancak aştinin kendi servislerinin olduğunu duymuştum, bunların güzergahlarınıda bilen bir arkadaş çıksa çok iyi olacak.

Alıntıları Göster
    Aştinin sevisleri varmı bilmiyorum ama çoğu firmanın özel servisleri mevcut firmanıza da sorabilirsiniz.
  • quote:

Alıntıları Göster
    aştiden ankaranın geneline ulaşım pek sıkıntı çıkarmaz. aştinin kendi servislerini kullanma gereği hiç duymadım. nere gidecen sen ?

bi de sen ikinci el bölümünde bi sorunlu alışverişin vardı o noldu

• quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

aştiden ankaranın geneline ulaşım pek sıkıntı çıkarmaz. aştinin kendi servislerini kullanma gereği hiç duymadım. nere gidecen sen ?

bi de sen ikinci el bölümünde bi sorunlu alışverişin vardı o noldu

Alıntıları Göster
    Eryaman tarafına gitmem gerekiyor.

2. sorunla ilgili pm attım.
  • quote:

Eryaman tarafına gitmem gerekiyor.

2. sorunla ilgili pm attım.

Alıntıları Göster
    Aştiden kapıya kadar götürmezler. Sıhıye, Kızılay gibi belirli merkezlerden geçer sadece. Kızılay Güvenpark otobüs duraklarından Eryaman otobüsleri kalkıyor. Sıhıye'den de kalkıyor adliyenin önünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

Aştiden kapıya kadar götürmezler. Sıhıye, Kızılay gibi belirli merkezlerden geçer sadece. Kızılay Güvenpark otobüs duraklarından Eryaman otobüsleri kalkıyor. Sıhıye'den de kalkıyor adliyenin önünden.

Alıntıları Göster
    O kadarını bende biliyorum benim merak ettiğim şey etimesgut tarafına servis var mı?
  • quote:

O kadarını bende biliyorum benim merak ettiğim şey etimesgut tarafına servis var mı?

Var hocam aşşağı tarafa in oradaki servislerden Etimesguta gidene bin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IFatalTürkI

quote:

Teşekkür ederim, peki eryaman etaplarada servis var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam servisler Ankara'nın merkez ilçelerindeki her yere gidiyor ama biraz dolaştığı için yolculuk uzuyor.Bir de firmaya göre servis yok onu da belirtelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITürkologI

quote:

quote:

quote:

Hocam servisler Ankara'nın merkez ilçelerindeki her yere gidiyor ama biraz dolaştığı için yolculuk uzuyor.Bir de firmaya göre servis yok onu da belirtelim.

Alıntıları Göster
    @IFatalTürkI Tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ITürkologI

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hiçbir firmanın şehir içi servisi yok.
    İ. Melih Gökçek yasakladı sağolsun.
    Belediyenin otobüs ve metrosuyla kendi imkanlarınızla nereye gidecekseniz gidebilirsiniz ancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: its miller time

Hiçbir firmanın şehir içi servisi yok.
    İ. Melih Gökçek yasakladı sağolsun.
    Belediyenin otobüs ve metrosuyla kendi imkanlarınızla nereye gidecekseniz gidebilirsiniz ancak.

Alıntıları Göster
    http://www.asti.com.tr/ ye girin sehir içi servisler tuşuna basın gerisini bulursunuz. 1 ay önce güncelledim bir değişiklik bildirilmedi ve its miller time arkadaş cevaben konunun aslını iyi araştır istersen sağı solu suçlamadan önce istersen tüm detaylarıyla anlatırım

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerozgor

http://www.asti.com.tr/ ye girin sehir içi servisler tuşuna basın gerisini bulursunuz. 1 ay önce güncelledim bir değişiklik bildirilmedi ve its miller time arkadaş cevaben konunun aslını iyi araştır istersen sağı solu suçlamadan önce istersen tüm detaylarıyla anlatırım

Alıntıları Göster
    Uygun konu olduğu için sanırım bilenler çıkabilir. Bu akşam saat 10-11 gibi Keçiören'den(Danişment'ten) AŞTİ'ye gitmem gerekecek. Herhangi bir toplutaşıma var mıdır? Yoksa taksiye binmem şart mıdır?

• Bilgi açısından yazıyorum Aşti servisleri Ankara’nın her yerine ücretsiz ve 24 saat var
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

Bilgi açısından yazıyorum Aşti servisleri Ankara’nın her yerine ücretsiz ve 24 saat var
    Hocam bu servisleri kalkış yeri neresi acaba?
    Bir de hala devam ediyor mu acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Uygun konu olduğu için sanırım bilenler çıkabilir. Bu akşam saat 10-11 gibi Keçiören'den(Danişment'ten) AŞTİ'ye gitmem gerekecek. Herhangi bir toplutaşıma var mıdır? Yoksa taksiye binmem şart mıdır?

Alıntıları Göster
    Başka bir yolu var mıdır bilmiyorum ama Kızılay otobüsüne binip Ankaray ile Aştiye gidebilirsiniz hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.