Bunlarin farki nedir hangisini sipariş versem acaba?
Türevi bitireyim diye girdim site açılıyor sorun genel mi
Ben hala türev sorulacağına inanmıyorum, sorulsa bile çalışan çoğu kişinin yapabileceği, eleyici soruların olmayacağını düşünüyorum.
Tabi zor sormak isterlerse sadece sayı basamakları konusundan 40 soru hazırlayıp yine sorarlar. umarım zor sınav olur. Sabah akşam twitterda ağlayan tembellere sevimli gözükmek için yanlış yapılmaz umarım
Bu altın karma'nın 10 lu tyt denemesini bitirdim, problemlerin bir çoğunu yapsam bile çok fazla vakit alıyor. Bir de takılı kalırsam sorunun birinde motivasyon sorunu yaşıyorum daha da kötüye gidiyor işler.
Çözüm videosunu açıyorum 4-5 dk sürüyor bir çözüm. çözümde de zerre zeka belirtisi yok, ya çook uzun yoldan çözüyorlar ya da sorunun cevabını bildiği için doğrudan cevaptan ilerliyor adam. Ben nasıl hallederim bu problemlerde süre sorununu, çok daha fazla üstüne giderek mi?
Yetkililerden açıklama bekliorum derhal
:D Para tuzağından başka bir şey değil. Gidip paragraf denemesi çözerim tyt mat kasarım onun yerine.
Bakan konular daraltılacak dedi.%99 ihtimalle LTİ çıktı, özellikle Ziya selçukun okulundaki kolej çocuklarının fosforcuların gözü aydın yine yığılma geliyor.40 soruyla kimi eleyeceksiniz? Deli gibi özlendin be YGS LYS
Dersleri satın aldım ama ders dökümanları kısmında pdf çıkmıyor. Kitap almak zorunda mıyız öyleyse iade edicem?
|
DAJKJSAJFGHSAEGOKAYEYEYE |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 606
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 20.141 (Bu ay: 312)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.347 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar