Mikail Hoca ders dökümanları hk.
-
-
Hocam aldığın dersin yanında ÖDF yazıyor mu?
-
Evet yazıyor yeni aldım
-
Yani kıtap almayı zorunlu tutuyorsa bu beni soğutur hocadan. O kadar para veriyoruz zaten en azından çıktısını alalım. İşin parasında da değilim ama soğurum yani. Mesaj attım bakalım siteden umarım çalışıyodur sistem
-
quote:
Orijinalden alıntı: tazemeta9Yani kıtap almayı zorunlu tutuyorsa bu beni soğutur hocadan. O kadar para veriyoruz zaten en azından çıktısını alalım. İşin parasında da değilim ama soğurum yani. Mesaj attım bakalım siteden umarım çalışıyodur sistem
Hocam bu dersler için kitabı alman gerek, yanında ÖDF yazmayan eski derslerden alırsan yanında PDF veriyor, ama bunlar kitapla senkronize çalışıyor.
-
Temel Kavramların Ödf'li dersinin pdf i vardı ona güvenerek almıştım.
Düzgün bi açıklama filan da yapılmamış ki yanıltıcı satış var çok yanlış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tazemeta9Temel Kavramların Ödf'li dersinin pdf i vardı ona güvenerek almıştım.
Düzgün bi açıklama filan da yapılmamış ki yanıltıcı satış var çok yanlış.
Hocam Temel Kavramlar dersini hoca önceden yenilenmiş ve ücretsiz olarak koyduğu için PDF kaldırmadı bence.
Mikail Hoca'ya yazarsan iade talebini kabul eder büyük ihtimal.
-
Hocam Mikail hocaya ulaşıp bildirirsen ilgilenir -
185 liraymış kitapla beraber konular. Ben 63 liralık ders almıştım dün, iadeye uğraşmayalım aradaki 122 lirayı da göndereyim diye teklif yazdım e maille bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X