Şimdi Ara

Tyt Mat baş belası yeni nesil problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu altın karma'nın 10 lu tyt denemesini bitirdim, problemlerin bir çoğunu yapsam bile çok fazla vakit alıyor. Bir de takılı kalırsam sorunun birinde motivasyon sorunu yaşıyorum daha da kötüye gidiyor işler.

Çözüm videosunu açıyorum 4-5 dk sürüyor bir çözüm. çözümde de zerre zeka belirtisi yok, ya çook uzun yoldan çözüyorlar ya da sorunun cevabını bildiği için doğrudan cevaptan ilerliyor adam. Ben nasıl hallederim bu problemlerde süre sorununu, çok daha fazla üstüne giderek mi?

• Bu arada denemelere yeni başladım, konu çalışırken poblemlerde iyiydim ama sorula hep klasik problem sorularıydı. Yeni gördüğüm için mi kasıyor acaba bu problemler, her gün 1 deneme çözerek gitsem düzelir mi ? Yapamadıkarımın çözümünü izliyorum elbette, hatta yaptıklarıma bile bakıyorum acaba daha kısa yolu var mıymış diye çözümün

• hadi baba

• problemin yenisi mi varmış

• Fazla üstüne giderek bence. Ben gerçekten büyük bir emek verdim düzelmesi için. Deneme çözmek çok işe yarıyor. Sorunun çözümü gereksiz uzunsa başka birine sormayı ya da daha kısa bir yol bulmayı deneyebilirsiniz uğraşmak çok geliştiriyor gerçekten. Hatta uzun sürede çözdüğünüz problemlerin bile cevabına bakmak lazım bence.Ben branş denemeleriyle ve master karmanın problem denemesiyle yavaş yavaş hallettim bir anda hızlanılmıyor zaten. Hatta şöyle söyleyeyim geoda değil problemlerde görebilmek önemli bence asıl.Hem pratik hem de doğru yoldan çözmek için de bol deneme çözmek lazım bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 19 Mart 2021; 15:53:48 >
  • var abi bana havuz hız yaş yüzde sorsa delikanlı gibi soru kaçırmıyorum doğalgaz sayacını soruyor hikayeleştirerek, diyebilirsin tabi o saıy problemine giriyor diye ama değil ne denklem kurma var ne bir şey tamamen sınav anında odaklanıp kafadan 4-5 dk zamanını yiyecek sonu, sonucunda da çözüm çözmeyeceğin malum soruyu.

• Bu ay türev biter zaten, sınava kadar en az 100 tane tyt denemesiyle halledilir heralde bu sıkıntı. 345'i çözdüysen bilirsin ordaki oriinal sorularıyla sıkıntım var benim, oraya kadar diğer testleri yapıyordum. Bu da dediğin gibi deneme çözme alışkanlığıyla halledilecek bi mesele gibi duruyo. Konu eksiğim yok ki konu izlesem konuyu yine klasik sorularla öğrediyolar e ben zaten çözebiliyorum onları

• tazemeta9 kullanıcısına yanıt
    Ben o hataya düştüm konu eksiğim var sanıp kitap çözdüm bir işe yaramadı netim de artmadı.denemelere başladıktan sonra arttı hep. Denemeyle halledilecek bir şey bence de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.