Bakan konular daraltılacak dedi.%99 ihtimalle LTİ çıktı, özellikle Ziya selçukun okulundaki kolej çocuklarının fosforcuların gözü aydın yine yığılma geliyor.40 soruyla kimi eleyeceksiniz? Deli gibi özlendin be YGS LYS |
Haftaya çıkarılan konular açıklanacak
-
-
Ee canlı derste LTİ anlatmayın madem sormayacaksınız, ne işine yarayacak?
-
maya okullarının bildiğim kadarıyla lisesi yok. küçük çocuklara hizmet veriyorlar -
Abilerinin ablarının gözü aydın o zaman hocam
-
LTİ başlayan okul oldu mu ki ?
-
her hafta haftaya açıklıyorlar haftaya da çıkar televizyona haftaya açıklayacağız diye açıklama yapar
-
Ted okullarıyla da bağlantısı vardı hatırladığım kadarıyla -
quote:
Orijinalden alıntı: yuzyirmiLTİ başlayan okul oldu mu ki ?
Hazirana kadar hiç mi anlatmayacaklar abi
-
Eğitim takvimi değişti bu sefer açıklanır
-
ANLAMIYORUM AW ANLAMIYORUM ZİYA SELÇUK KONUŞURKEN BİR ŞEY ANLAMIYORUM EYYY YETKİLİLER EYY MEDYACILAR ZİYA SELÇUK KONUŞURKEN ALT YAZI DUBLAJ MUBLAJ BİŞİ KOYUN KAFAYI YEDİM
-
Kaldırılırsa hayır. Ben bu zamana kadar başlayan var mı anlamında sormuştum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yuzyirmiKaldırılırsa hayır. Ben bu zamana kadar başlayan var mı anlamında sormuştum.
Forumun hepsi bitirdi lti yi
-
Ah ulan YGS LYS'ye veya 2018 AYT'ye girmek vardı
-
Bu yuzden yeni ayt kitaplari almaktan çekiniyorum. Tyt denemeleri alacağım sanirim -
O çok uç bir ihtimal demedi mi adam? Bence konuların yoğunluğu azaltılacak.
-
Beyler milyonlarca öğrenci online eğitime erişemiyor keşke konular çıkartılmasa da domino taşı gibi yigilmasak ama çıkarılacak maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 22 Kasım 2020; 19:39:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yksmagduruyum
Beyler milyonlarca öğrenci online eğitime erişemiyor keşke konular çıkartılmasa da domino taşı gibi yigilmasak ama çıkarılacak maalesefmilyon abartı olmuş ama evet online eğitimde ciddi sıkıntı çeken kesimler mevcut arkadaşlar. eğer 2. dönem okulları açıp hızlandırılmış bir şekilde telafi eğitimi vermeyi planlamıyorlarsa bence konuları %90 çıkarırlar biz de b.ku yeriz.
-
Yav o zaman sınavın kısıtlı konularla çok zor olması lazım ki eleyeciliği olsun ki onu da yapmazlar. Hatta bir de utanmadan ek süre koyarlar bunlar. Kim başımıza bela etti bu herifi kreş mi buralık
-
Boyama filan yapalım sınavda pastel boyayla
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ANLAMIYORUM AW ANLAMIYORUM ZİYA SELÇUK KONUŞURKEN BİR ŞEY ANLAMIYORUM EYYY YETKİLİLER EYY MEDYACILAR ZİYA SELÇUK KONUŞURKEN ALT YAZI DUBLAJ MUBLAJ BİŞİ KOYUN KAFAYI YEDİM |
Benzer içerikler
- dgs bilgisayar mühendisliği 3.sınıftan başlatan üniversiteler
- odtü"de yüksek lisans yapmak ekşi
- fosfolipit polimer mi
- 20 yaşında üniversiteye başlamak
- izmir dershane başarı sıralaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X