Ben hala türev sorulacağına inanmıyorum, sorulsa bile çalışan çoğu kişinin yapabileceği, eleyici soruların olmayacağını düşünüyorum. Tabi zor sormak isterlerse sadece sayı basamakları konusundan 40 soru hazırlayıp yine sorarlar. umarım zor sınav olur. Sabah akşam twitterda ağlayan tembellere sevimli gözükmek için yanlış yapılmaz umarım |
Türev çalışırken gelen boş yere çalışıyorum hissi
-
-
Çalışma hocam o zaman çok basit değil mi bu sorunun çözümü
-
bıraktım şuan. ayt kitaplarına ihtiyacı olanlar ulaşabilir
-
Büyük kumar -
asıl bundan sonra kaldırırsalar cok tepki alırlar, direkt sınava girmem çünkü büyük bir umudum LTI.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Penanggalanasıl bundan sonra kaldırırsalar cok tepki alırlar, direkt sınava girmem çünkü büyük bir umudum LTI.
hocam bu forumu ölçüt alma, yüzbinlerce kişi bu konulara bakmadan girecek sınava.
-
hocam forumla alakalı değil şöyle ifade edeyim, sınavda 22-23 mat yapmam lazım. LTI 10 soru desek 8 ini yapabilsem nerdeyse %40ı falan. PKOB baştan gidiyor zaten 2 soru ordan kaçacak, geometri desen allaha emanet üçgen hariç yok. O yüzden lti benim için önemli
-
quote:
Orijinalden alıntı: Penanggalanhocam forumla alakalı değil şöyle ifade edeyim, sınavda 22-23 mat yapmam lazım. LTI 10 soru desek 8 ini yapabilsem nerdeyse %40ı falan. PKOB baştan gidiyor zaten 2 soru ordan kaçacak, geometri desen allaha emanet üçgen hariç yok. O yüzden lti benim için önemli
ben zaten lti sorulmamalı fikrini savunmuyorum hocam tahminimi paylaşıyorum sadece. pkob benim de sıkıntı zaten ayt yi türev integali bitireyim de direkt pkob geri dönücem mikail hoca hayvan gibi sorular çözdürdü, tyt denemesinde hiç konuyu dinlememiş gibiyim. Bu işin mantığını anlamadan olmuyor o konular. Ayt de de logaritmaya tekrar dönücem. Kalan konulardan korkmuyorum
-
sizin fikriniz tabii ama bence ösym ile kumar oynamayın hocam ,açık kapı bırakmayın vaktiniz varsa
-
Geçen sene herkes çat çat apotemi analitik çözdü, sorular 10 üzerinden 4 zorluğunda çıktı. Ama yine de siz çalışın hocam ÖSYM bu. İnşallah zor bir sınav olur. -
O his bana pko çalışırken geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-808822E40 -- 19 Mart 2021; 12:30:33 > -
anlamadığın için mi çıkmayacağını düşündüğün için mi? çünkü kesin soracaklar ve çoğu kişi yapamayacak
-
Anlamadığım için -
Tepki mi? Sevinçten oynarlar. Müfredat tam açıklaması geldiğinde bakanın twitlerinin altına #oymoyyok gibi yazılar yazmışlardı.
Şu bir gerçek: Çalışmayan adamların sesi bizden daha çok çıkıyor.
-
ben o yüzden şuanlık saldım pkob bi bok anlayamıyorum o konudan kuantum fiziği dinliyoruz görelilik bilmemne pkob anamı ağlatıyor sene başından beri çözdüğüm bütün mat denemelerinde geçiyorum kaldı ki türev limit integral ayt matın en basit konularından diye düşünüyom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generation z -- 19 Mart 2021; 12:5:23 > -
çünkü sayıları daha çok
-
valla hocam ne diyim lti olmazsa ben de oturur halime üzülürüm.. Ha LTI'm süper değil ama 10 sorudan 7-8 yapılır yani. Yapabilirim herhalde... Geçen sene olan yığılma x2 olursa bu sene kapatalım direkt yks kapısını.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Penanggalanvalla hocam ne diyim lti olmazsa ben de oturur halime üzülürüm.. Ha LTI'm süper değil ama 10 sorudan 7-8 yapılır yani. Yapabilirim herhalde... Geçen sene olan yığılma x2 olursa bu sene kapatalım direkt yks kapısını.
tyt in aptal problemlerinden daha kolay lti. millet ne abartmış lti yi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X