Şimdi Ara

Ders çalışırken sürekli gelen su içme isteği ve tuvalete gitme ihtiyacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ekselans181 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir şey yaşayan var mı?Soru çözmeye başlıyorum mesela 5-6 soru çözünce hemen tuvaletim geliyor veya susuyorum.5 soruda bir tuvalete veya su içmeye gidiyorum nerdeyse.Gerçekten ihtiyacım olduğu için gidiyorum bu arada keyfimden değil ya ağzım kuruyor ya da tuvaletim tutamayacağım seviyeye geliyor.Başka bir şey yaparken olmuyor bu durum sadece ders çalışırken

• Su içmeye gitmek yerine yanına bir şişe su al. 5 soruyu 5 dakikada çözsen, 5 dakikada bir tuvaletinin gelmesi normal bir durum değil. O konuda bir şey diyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşıyorum aynısını sürekli koca bardaktan su içiyorum bir de sürekli tıvalete gidiyorum 1.30 saattte bir çok su içtiğimdn

denemelerde de denemeden önce vde her işimi halletmişim su bile içmemişim denemeye 2 dk kala tuvaletim geliyor

• Evde deneme çözerken çok olurdu su içme isteği. Sınava girince su şişemi unuttum, içmek zaten aklıma da gelmemişti.

• bendede oluyor bu sene başladı alıştm artık

• Ben spor yapıyorum su içmem gerekiyor kullandığım takviyeden dolayı saat başı tuvaletteyim sende fazla su iciyorsan belki bağlantısı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.