Şimdi Ara

Oturduğun yerden kalkınca gelen göz kararması ve düşme ve de dahası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oturduğum yattığım yerden kalkınca başım dönüyor gözüm kararıyor hatta hemen yere falan oturmazsam çarpıp bir yerlerimi yaralayabiliyorum. Geçen balkonun kapısına doğru düşüp çarpmıştım. Geçen de köydeyken çay bardaklarının üstüne basmıştım. Dün gece de uykumdan uyanıp saate bakayım dedim yattığım yerden telefonu elime aldım sonra telefonu doğru düzgün elimde tutamadım ellerim titredi telefonu yere koymaya çalışıyorum koyamıyorum ellerimi düz tutamadım böyle parmaklarım elim falan kendi kendine yamulur gibi oldu. telefon yere düştü sonra, biraz bekledim ellerimi kapatıp açtım 5-10 kere sonra geri aldım baktım saate yattım.

• Covidi 3 gün önce atlattım rahatsızlık olarak kalp kapakçıklarımın ikisi de hava kaçırıyor ve de 2.5 yıldır falan kontrole gitmiyorum çünkü doktor fazla artmıyor demişti eskiden sürekli giderdim ama bıraktım kontrole gitmeyi.

• Ani tansiyon oynmasından oluyor diye biliyorum bende de oluyor ama kendime zarar filan vermiyorum sende birde kalpte varmış bir profa görün bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.