Bildirim
Ankara Ucuz Dizel (Şehir İçi İstasyonlar)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İstanbul Caddesi üzeri Çevik kuvvet yanında TOTAL var ve 3.75 ken dizeli 3.55 den satıyorlar şu an. 5-6 defa aldım Excelium adında yakıtı ve iyi çıktı. -
Fiat anlaşmalı olduğu için dizel şirket araçlarımıza Opet'ten alıyorduk ve enjektör arızası çıktı. Bu nedenle Opet'in dizelini tavsiye etmiyorum açıkcası onu da belirteyim. Ama LPG'de herzaman Opet tavsiye ederim Euro LPG + -
aynı yerdem 4-5 depo kullandım sıkıntı olmadı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadoil ve Türkiye petrollerinden alanlar var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
? -
26 Aralık 3 Ocak arası Ankara'da güzel vakit geçirdim.İstanbuldan Ankara'ya ulaştığımda ilk işim Yakıt almaktı.dur burdan alayım yok olmadı sonraki istasyon derken ,Abidinpaşada;küçük bir PO istasyonu yeni açılmış belli yüzde 10 indirim.benzin litre fiyatı 3.71 gayette güzel benzini var.iyikide Ankara'ya ilk girdiğim yerdeki istasyonlardan almamışım.
Gelirken yine aynı istasyona girip yüzde 10 indirimden yararlandım.yakıtla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
Siteler ve Gülveren civarında su an LPG 2.05 civarında iken 1.75'e LPG satan yerler varmış. Aynı zamanda dizelde ucuzmuş. Oralardan alan var mı? Yorumlarınızı bekliyoruz -
Luk oil taraftar kart da aldım. %4 indirim yapılıyor güzel uygulama. Yakıtıda iyi şimdilik 1-2 ay sonra tam emin olabilirim daha yeni almaya başladım -
quote:
Orijinalden alıntı: tarals40
26 Aralık 3 Ocak arası Ankara'da güzel vakit geçirdim.İstanbuldan Ankara'ya ulaştığımda ilk işim Yakıt almaktı.dur burdan alayım yok olmadı sonraki istasyon derken ,Abidinpaşada;küçük bir PO istasyonu yeni açılmış belli yüzde 10 indirim.benzin litre fiyatı 3.71 gayette güzel benzini var.iyikide Ankara'ya ilk girdiğim yerdeki istasyonlardan almamışım.
Gelirken yine aynı istasyona girip yüzde 10 indirimden yararlandım.yakıtla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
Abidinpaşa'da nerede po istasyonu hocam? En yakın plevne caddesinde var dikimevi orasıda plevne caddesindeki istasyonları marka ayırtmaksızın pek tavsiye etmem.
PO alacaksanız siteler yolu üzeri mehmetçik vakfını tercih edin -
quote:
Hocam nerede apşdinpaşada PO? Ben hiç görmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: ongun_44
quote:
Hocam nerede apşdinpaşada PO? Ben hiç görmedim.
Arkadaşın dediği yer büyük ihtimalle plevnedeki PO.Yıllardır %10 indirim yapan istasyon
-
quote:
Orijinalden alıntı: udmexpert
Kadoil ve Türkiye petrollerinden alanlar var mi?
ivedik org kadoilden gaz ve mazot alıyorum gazı mogaz güzel
istanbul yolunda gersana gelmeden TP den alıyorum -
3.39 şaşmaz tp
Eskişehir yolu üzeri damla petrol -
İstanbul yolu üzeri Şaşmaz kavşağını geçince gelen TP ve İstikbal mağazası ve vatan bilgisayarın yanındaki Lukoil. 2 yıldır aralıksız buralardan alıyorum. İki bakımdır mazot filtresi tertemiz çıkıyor bakımlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekorender -- 23 Ocak 2015; 11:13:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ekorender
İstanbul yolu üzeri Şaşmaz kavşağını geçince gelen TP ve İstikbal mağazası ve vatan bilgisayarın yanındaki Lukoil. 2 yıldır aralıksız buralardan alıyorum. İki bakımdır mazot filtresi tertemiz çıkıyor bakımlarda.
benim arkadaşımda aynı istasyondan alıyor mazotunu.Lukoili ben tavsiye etmiştim, istasyonu kendisi seçti oda çok memnun -
Shell ClubSmart card aldım almaz olaydım 650 TL yakıta 5 TL puan veriyorlarmış şaka gibiler :D -
Po positive card litre basina 2 kuruş verecekmis artik. Bidaha po yada ugramam sadaka bile 50 kuruş veriliyo bu nedir ya
Ayaş yönüne giderken optimum solda kaldi ve cevre yolunun altından geçtim. Sağda lukoil 3.42 ve ilk sola elvana donunce solda kadoil var oda 3.42. İkiside kalabalikti. Su an başka yerlerde 3.65 litresi %5 civari indirim var. Konuyu actim en çok yorumuda ben yapmisim oda iyi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Eskişehir yolu üzeri damla petrol
|
Benzer içerikler
- bluemotion nedir
- debriyaj ayarı nasıl yapılır
- araba yokuşta gaz yemiyor
- türkiye şartlarında en iyi lastik
- turkoil market güvenilir mi
- passat 2022 fiyat listesi
- bmw ix2 2024 fiyat
- renault master 2024
- citroen ami özellikleri
- dfsk e5 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X