Şimdi Ara

Ankara Ucuz Dizel (Şehir İçi İstasyonlar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
13.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bide tp İstanbul yolu 3.39 onuda ekliyim. Ondan önce lukoil 3.35. Taraftar karta gerek yok zaten indirimli haliymis. Oradaki luk oilden aldim. Biraz daha indirim olsaydi cilki cikiuodu zaten :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayaştan ankaraya gelirken sincan a donen ustgecçidi geçtikten sonra power wax diye bi yer var . Orada da ucuz dizel var. Kullanan var mı? Nitekim adı duyulmamış bir firma
  • Arkadaşlar ben Ankara'ya misafir olarak geldim akrabalara benzinli aracıma benzin alıcam kaliteli istasyon olarak nereler var özellikle BP

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur13Darkness

Arkadaşlar ben Ankara'ya misafir olarak geldim akrabalara benzinli aracıma benzin alıcam kaliteli istasyon olarak nereler var özellikle BP

konudaki istasyonlardan gonul rahatlıgıyla benzinde alabilirsiniz. Yalnız lpgde opet derim.
  • powerwax kullanan?
  • yok sanırım
  • Arkadaşlar bu böyle olmayacak pompada tüketim ölçmekte sart. Lukoilden 3.35 e aliyorum ama 6 lt tüketen araba 6.5 tuketiyo gibi geldi. Acaba pompaci TİKA basa doldurdu ondan suphelendim. Bikac dolum daha yapip test etmem lazim. Yoksa %8 fazla yakarsa %4 indirimin bi anlami kalmiyor zaten. Total excellium BP ultimate shell nitro gibi yakitlarla 6 lt yakiyordum

• Güncelde bilgileri paylaşırmısınız arkadaşlar ?

Total de total kartla %3 indirimle şuan 3.73TL 'ye geliyor

İstanbul yolu TP 'de 3.77TL 'ye geliyor olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maden1907

Güncelde bilgileri paylaşırmısınız arkadaşlar ?

Tp 3.79 gördüm en son. İst yolu tpnin anlami kalmadi.Totalden uzun km hikaye. Lukoil ve total ayni tuketiyor aracim. yazim klima acik 6 tuketirdi su an 6.4 oldu. Lukoikden sandim total aldim 2 haftadir yine ayni. Sanirim soğuk havalar o yüzden. Birde tapa gaz 150 km git gel yaptim 170 altina dusmedim onunda etkisi olabilirmi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

Tp 3.79 gördüm en son. İst yolu tpnin anlami kalmadi.Totalden uzun km hikaye. Lukoil ve total ayni tuketiyor aracim. yazim klima acik 6 tuketirdi su an 6.4 oldu. Lukoikden sandim total aldim 2 haftadir yine ayni. Sanirim soğuk havalar o yüzden. Birde tapa gaz 150 km git gel yaptim 170 altina dusmedim onunda etkisi olabilirmi bilmiyorum

TP de pahalanmış demekki.. 301 aracımla şuan ortalamam 4.3lt genelde istanbul yolunu kullanırım. batıkentteyim.. az yaktığından ancak küsüratı oynuyor rakamların, ama yinede bu kadar fazla vergi vermek dokunuyor insana.. en uzun km yi hangi firma ile yapıyorsunuz ?

• quote:

quote:

quote:

TP de pahalanmış demekki.. 301 aracımla şuan ortalamam 4.3lt genelde istanbul yolunu kullanırım. batıkentteyim.. az yaktığından ancak küsüratı oynuyor rakamların, ama yinede bu kadar fazla vergi vermek dokunuyor insana.. en uzun km yi hangi firma ile yapıyorsunuz ?

hepsiyle aynı km yapıyorum total excellium 6.3 lt tuketti lukoil 6.4 ve digerleri 6.4. Bu rakamlar sehir içi şehirler arası gidersem benimde 4.2 lere dusuyor 1.6 dizel Cerato

• Arkadaşlar araç kiraladım çankaya gölbaşı arası bi yerlerden içinde az kaldı depoyu fulleyip götürmem gerekiyor araç dizel, en ucuza nerde fulleyebilirim ? Ankarada en ucuz dizel fiyatı kaçtır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bargun94

Arkadaşlar araç kiraladım çankaya gölbaşı arası bi yerlerden içinde az kaldı depoyu fulleyip götürmem gerekiyor araç dizel, en ucuza nerde fulleyebilirim ? Ankarada en ucuz dizel fiyatı kaçtır ?

Konuda geçen yerlerden daha ucuza satan yok. Bide Kazan'a giderken First il var her yerde su an encok 3.87 orada 3.50. Onun az ilerisinde bişey oil daha var adı bilinmedik orda da 3.55
  • En ucuz kazan yolundaki fırst oil. 4 depodur kullanıyorumhic dsikinti yok simdilik. Cekiisde güzel. Birçok tirinda Yakit aldığını gordumguvenilir diye ddüşünüyorum simdilik. İstanbul yolu lukoil 3.62 iken first 3.40 tl

• Lukoil dizel Ecto ile Ecto+ arasında fark yok demişlerdi forumda bazı kişiler. Ben son 2 depodur ecto + aldım 5 kuruş fark çıkıyor arasında litrede. Arabanın sesi azaldı çekişi arttı.. Bariz fark var nasıl göremiyorsunuz bu kadar farkı anlamıyorum. Farkedemiyorsanızda sizi sucunuz değil aslında
  • quote:

Lukoil dizel Ecto ile Ecto+ arasında fark yok demişlerdi forumda bazı kişiler. Ben son 2 depodur ecto + aldım 5 kuruş fark çıkıyor arasında litrede. Arabanın sesi azaldı çekişi arttı.. Bariz fark var nasıl göremiyorsunuz bu kadar farkı anlamıyorum. Farkedemiyorsanızda sizi sucunuz değil aslında

ayrıca yeni bilgier aldım lukoil ecto+ motoru da temizleyen teknolojiye sahipmiş.. yanı enjektorler vs sanırım standart ultimate gibi
  • kazan ankara yonu ankaraya gelmeden 15 km önce kadoil var istanbul yolu lukil 3,89 ken burası 3.85 di.
  • An itibariyle kazan ankara yyönü 10. Km fln kadoil eurodiesel 3.85. Konya yolunda adini unuttuğum 30-40 . km golbasindan sonra yani uzak 3.75. Tırlar sıradazaten yYakit aliyor

• Yazmayı unuttum dun ankamall karşısı kadoil buyuk indirimle 3.75 idi dizeli. Bugun 3.99. Bunlar çok uyanıklar haftada 1 gun indirim yapıyorlar. Sazan avındalar :D
  • Eskişehir yolunda temelli yonune giderken tokiyi geçince 3.65'e euro dizel satan bir istasyon var su anda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.