3.5 inc harddisk usb çevirici için yardım
merhabalar, elimde samsung HD502HI marka eski pc'den kalan hdd bulunuyor. Bunu aşağıdaki ürün ile usb'ye çevirebilir miyim? İnternette hep 2.5 inc için kablolar mevcut. Bunu alsam iş görür mü benim hdd'ye uyumlumudur? Başka tavsiyesi olan var mı?
Kapasite500 GB
ArayüzSerial ATA 3.0Gbps
Bağlantı tipi3,5" SATA
Cache Bellek16 MB
Dönüş hızı5400RPM
Bu çalışırsa daha iyi olur ; https://www.hepsiburada.com/triline-3-5-sata-ssd-usb-2-0-harici-harddisk-kutusu-aluminyum-p-HBV00000LS9D1
Pc acilir acilmaz kapaniyor
Merhabalar, 1-2 aydir kullanmadigim masaustum vardi bugun acmaya calistim ancak acildigi gibi kapaniyordu. Tozlanmistir diyerek tum parcalari cikarip taktim temizledim ancak hdd kablosunun takildigi yer nerdeyse erimis cikardigim gibi kirildilar. Baska takilcak yeri varmidir? Resimleri ekliyorum. 2.sorum ise pc 10saniye sonra kapaniyor ekran karti fani calismiyor bunla ilgili olabilirmi bilgisayarciyami goturmem lazim? Termal macun da alip islemciyede sıkacagim son care goturmek. Ekran kartimda problem var gibi monitore windows yazilari geldigi an kapaniyor nedense...4
4-5Bin TL sistem tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar suan bir sistemim ve monitorum var ancak 5 yıldır evlilik cocuk derken baya geride kaldım. Güncel işlemcileri ve ekran kartlarını cok takip edemedim. Suan geliştirmek istiyorum. Sistemimi yazıyorum bana işlemci, anakart, ram ve belki ekran kartı tavsiye edebilir misiniz? 2-3yıllık oyunları oynatsın yeter. (özellikle game pass alıp oynayacagım)
Benim sistemim; Q9400 işlemci - 4GB RAM- Radeon 7850 -500watt power ekran kartı.
Biraz vatandan aşağıdaki gibi sistem kurdum tavsiyeleriniz neler? Özellikle SSD ve ekran kartı konusunda. Ayrıca power almama gerek varmı?
AMD Ryzen 5 2600X Socket AM4 3.6GHz 16MB Önbellek 95W İşlemci
GIGABYTE B450 GAMING X AMD B450 Socket AM4 Ryzen™DDR4- (2tane 8gb alsam yeterlimi sonradan 2 tane daha eklenirmi?)
CORSAIR 16GB (2x8GB) VENGEANCE LPX DDR4
WD 500GB Blue NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma)
birde bross marka bi kasa var bende ancak bunlara yeni kasa ve sogutucu gerekirse bütcesi uygun onu da tavsiye edebilirsiniz.
|
|
Instagram yenileme sorunu
|
60-65 Bin civarı Ceed mi Gulietta mı ?
|
İngilizce çeviri yardımı
|
Siyam kedisi kayip marmaris
|
İngilizce çeviri ricası
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.892
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 65.943 (Bu ay: 761)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 283 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor