Özellikle kızlarda görüyorum bu durumu. Ciddi ilişkiden olabildiğince uzak duruyorlar. Önceden evlilik vs konuşulurdu şimdi evliliği geçtim, dertler o bar senin bu bar benim, tek gecelik ilişki yaşayıp geçeyim modundalar. Bu hedonizm kafasının gideceği yer iyi değil. |
İnsanların Ciddi İlişki Kurmaktan Kaçınması
-
-
Başkasının elden geçirdiği birini asla istemedim, istemiyorum. Tek derdim beraber bir şey inşa edebileceğim sadık bir ilişki. Buna kimisi gericilik der kimisi başka bir şey der.
Bir kadının güzel olması, benim için ilk sırada değildir. Güzellik o kadar önemli değildir. Sonuçta hepimiz öleceğiz, yaşlanacağız.
Yaşarken iyi anılar biriktirip bu Dünyadan defolup gitmeyi isterim.
Cinsel çekim mevzuları da çok sıkıntılı geliyor. Ciddi bir ilişki olmadığı sürece bu tip şeylere girmeyi düşünmem.
Rezalet bir dönemde yaşıyoruz. Dertleşecek, sohbet edecek, duygulara karşılık verecek, beraber bir şeyler inşa edecek birisi yok anasını satayım.
-
Son cümlene kadar olan kısma katılıyorum. Dışarıda halen iyi kızlar var, belki de çevreni değiştirmelisin.
-
Hocam, çevre kalmadı.
Üniversiteden arkadaşlarımın çoğu il dışına gitti veya evlendi.
Liseden arkadaşlarım başka illere gitti.
Ortaokul arkadaşlarımla pek görüşmek istemiyorum geçmişte yaşadığım şeylerden dolayı.
Liseden bir arkadaşım kaldı şu an o da kızdan kıza atlıyor, en sonunda adam kızlardan bıkıp 6 ayını trans bireyle geçirdi ondanda bıktı. Onunla da çok fazla takılmayı istemiyorum sürekli konser, pub, karı kız muhabbeti... Diğer arkadaşlarım var elbette İstanbul'da olan ancak onlarda işlerinden kafalarını kaldıramıyor.
Şu an resmen tek başıma bir adada kalmış gibi hissediyorum bu bir yandan iyi, iyi çünkü kendimden sorumluyum kafama takacağım büyük dert getirmiyor. Kötü yanı ise ben artık insanları çok seçe, eleye hareket ediyorum yani herkesle asla arkadaş olamam. Kafa dengi olabileceğim birisini bulmam çok zor bu ortaokuldan beri böyledir.
Çok sosyal olmayı sevmiyorum ama sosyalleştiğimde konuşamayacağım insan yok. Neden bu kadar seçiciyim? İnsanlara çok güvenmiyorum. Midesizce şeyler gördükçe soğuyorum.
Olay çevreyi değiştirmekle de çözülmüyor. Çünkü ortalama aynı zihniyette insanlar denk geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 9 Aralık 2024; 22:57:58 >
-
30 yaş üstü, evde kalmış muhafazakar kadınlar ordusundan bir tanesini kap.
-
Hocam sen de vur dedik öldürdün. Daha 25 yaşındayım, yaşıtım kadın lazım bana. 35-30 yaşında ki kadını ne yapayım? Hadi benden 2-3 yaş büyük veya küçük olabilir de 30 yaşına gelmiş birini istemek çok ayrı bir şey be... Bana göre midesizlik.
Neden kendim gibi genç birini istiyorum? En basiti sağlık sorunları erken yaşta başlamasın istiyorum partnerimin. Geçirdiğim güzel zamanlarımın fazla olmasını istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 9 Aralık 2024; 23:0:29 > -
Bende daldan dala atlamak istiyorum hocam
-
Daldan dala atlamanın kimseye bir yararı yok.
Aksine uzun vadede zararı var.
Cinsel açıdan yaklaştığın andan intibaren büyük bir tehlike içine giriyorsun. Hiçbir zaman daldan dala atlama derdim olmadı. Benim olan kadına dokunacak erkeğin kafasını koparırım.
-
Bu düzeltme ne böyle anamız ağladı
-
Kripto düşerse toplama fırsatı benim için yatırım tavsiyesi değildir.
-
%90 maldayım daha ne kadar toplayacam
-
30 yaş üstü kadına ben de iyi gözle bakmam ama nasip kısfmet işte. 30 yaş üstü olup hadi yuva kurayım diyen çok fazla kadın yok çünkü hepsi üni mezunu oluyor, yüksek lisans yapıyor, yaşlanana kadar evlenmiyorlar.
-
Seçici biri olarak durumunuzu çok iyi anlıyorum hocam. Henüz üniversite okuyorum ve bu bahsettiğiniz sebeplerden dolayı insan kalabalığının içinde yalnızlık çekiyorum denebilir. Çoğunlukla lise ve ortaokulda arkadaşlarımla takılıyorum. Umarım kafa dengi bir topluluğa denk gelirsiniz. Ciddi ilişki kurma konusuna değinirsek de, gökten bir partner inmeyeceği aşikar, aradığınız profilde bir kıza denk gelebilmek için de karşı cinsle tanışabileceğiniz ortamlara girmek gerekiyor. Pub, bar, konser gibi ortamlarda aradığınız profilde bir kızı bulamayacağınızı siz de biliyorsunuzdur. Belki kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılınılabilir. Ancak bariz olan şey girişken olmanız ve ilk adımı atmanız gerektiği.
-
ciddi ilişki aşırı sıkıcı
herkes çatır çutur zevkine bakıyor
en namuslu kadınlar bile öyle
ciddi ilişkide olup aldatmayan kadın az
onunda heyecanı ayrı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pısırık bir insan değilim hocam. Pısırık birisi olsam, gidip yağmurun altında kimsenin olmadığı koruda ağaçların arasında yürümezdim. Cesaretim elbet var. Fakat bir yandan diyorsun ki, ya abi bırak ALLAHINI SEVERSEN ya ne gereği var, ilgi vereceksin, elinden ne geliyorsa yapacaksın, kızın profili yine sevmediğin bir profil çıkacak ve bu işin sonu ayrılıkla bitecek. Git kendine odaklan diyorum.
Böyle saçma bir döngü içindeyim.
Başka ortamlardan birisiyle tanışmak elbette kapı açabilir fakat ben adım atarken bile 100 tane şey düşünürüm. İnsanların ne kadar iğrençleşebileceğini bildiğim için bazen diyorum buna değecek mi? Çünkü değeceğini düşündüğüm insanlara ne kadar yatırım yapsam da bu boşa çıktı.
Herkes değişir. İnsan dediğimiz varlık en nankör canlıdır.
-
-
valla helal olsun. her yiğidin harcı değil gidip yağmurun altında kimsenin olmadığı koruda ağaçların arasında yürümek.
bir kız olup seni böyle yakalasam ah haşin erkeğim zerooom deyip koynuna atlamıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bundan sıyrılabileceklerini sanıyorlar ama her dusunce kendi karsit radikalini olusturur artik simp oldugu kadar gecmisi kotu olan kiza yol veren feriştah vede kingler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 9 Aralık 2024; 23:34:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bundan çok daha korkunç şeyler atlattım. Çok kez ölümden döndüm ismi lazım değil kişi için... Bunlar benim için bir şey değil.
-
Konuyu açan arkadaş hayali olarak Los Angelasta yaşıyor sanırım.
Benzer içerikler
- kemik gözlük çerçevesi beyazlaması
- women woman farkı
- saçı ıslak gösteren ürünler erkek
- telefondan mesajla oynanacak oyunlar
- paxera ile iyileştim
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X