Şimdi Ara

Kavga etmekten değil öldürülmekten korkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu dünyada çok boş adam var sizde karsilasmissinizdir şimdi size durduk yere laf çakarlar

Ben kavga ederim sıkıntı değil lakin bu şahıs benim hayatımı tehdit edecek bir eyleme kalkışırsa ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Topuk

• Run Forrest run
  • ne kadar delikanlı olursan ol artık sokakta biriyle kavgaya girişmeden önce durup bir düşünmek gerek, zira artık herkesin elinde tabanca ve her türlü kesici alet var
  • Eskiden kavga edince pasa pasa dayagini yer pbur tarafta pasa pasa dover olay orda biterdi. Simdi dayak yiyen yediremiyor silah cekiyor. Belinde silah ustunde celik yelek yoksa pek kavgaya yaklasma. Diger turlu rus ruleti oynamaya benziyor

• Yanında taser taşı. Genelde öyle tiplerde bıçak olur bacağına saplamaya çalışırlar. Sende gelirken verirsin küsküyü. Daha acılı ve ucuz bir yol istiyorsan NATO'nun biber gazlarından al.
  • Tehlikeli bölgelerde yaşıyorsan bu risk vardır ama hayatta her şey de risk vardır.Bak taş gibi manken hatun mutfakta yemek yaparken öldü,yolda gidersin kafana saksı düşer ölürsün yada arabadan demir kayar kafana girer,inşaattan moloz düşer pestilin çıkar yani her türlü gidebilirsin.Senin yapman gereken üzerinde biber gazı yada emanet taşıman yada kendini bu konularda dizginlemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    intihar etmemek için sebepler
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Delimisiniz la erkegin biber gazi tasimasi nedir o bayan isi onu sıkarkenki hali dusunemiyorum cok utanc verici olur.Amator boxla ugrasmis biri olarak tavsiyem kavgada sadece ve sadece rakibin cenesine vurmaya odaklanacaksiniz orasi beyne giden sinirlerle dolu ve oraya alinacak hafif darbe bile rakibi sersemletir ben kimim nerdeyim moduna sokar.Sert darbe ise cüssesi farketmeksizin direk bayiltir.Rakibin kasina gozune burnuna vurursan onun acisiyle silah bicak cikarip saydirabilir bunu yapmayin.Herzaman ceneye vurmaya calisacaksin ama asla cenene darbe almayacaksin boksorler gibi surekli ceneni koruyacaksin.

• sana tavsiyem krav maga eğitimi alman harika bir yakın dövüş sporu,türkiye de insanların keko tiplerden korunması için kesin önerim.
    Artık türkiye öyle bir hal aldı ki bu kekolardan hepsinde çakı bıçak ne varsa taşıyorlar bu da senin bizim gibi insanları savunmasız yapıyor bu yüzden 1 yıl önce krav maga eğitimi aldım.Hiç değilse kendimi nasıl koruyacağımı biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.