Şimdi Ara

Platonik aşk yaşamaktan bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mesela bir kizdan hoslaniyorum asik oluyorum ama kizin haberi yok tabi bu işten sonra 1 ay kadar kizi düsünüyorum hayaller kuruyorum falan derken bir süre sonra kafamda sorunlar başlıyor triplere giriyor kız olur olmadik seyler yüzünden kavga ediyoruz sonra bir bahane bulup kizdan ayriliyorum
    Tabi bunlar hep hayal
    Sizce ben gercek aşkı ne zaman yaşarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Platonik aşk yaşamaktan bıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamana bırak gerçek aşkı bulmak için. Ben de hala platonik aşkımı düşünüp dururum. Tam 5 yıldır. Kızla kavgamız oldu ve 4 yıldır konuşmuyoruz. Kızın 1-2 aylık sevgilisi oldu ve ayrıldı bu 4 yıl içerisinde. Canını sıkma.
  • Zurnayı eline aldığın zaman.

artık şu lanet yumruğunu masaya vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powered by Deutz

Zamana bırak gerçek aşkı bulmak için. Ben de hala platonik aşkımı düşünüp dururum. Tam 5 yıldır. Kızla kavgamız oldu ve 4 yıldır konuşmuyoruz. Kızın 1-2 aylık sevgilisi oldu ve ayrıldı bu 4 yıl içerisinde. Canını sıkma.
    Hocam senin durum benden kötü

5 yildir bir insana bagli kalmak zor

Ben 1 ay zor sabır ediyorum

• UygunsuzKertenkele kullanıcısına yanıt
    qnk zurna derken neyi kasdettin anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Hocam senin durum benden kötü

5 yildir bir insana bagli kalmak zor

Ben 1 ay zor sabır ediyorum

Alıntıları Göster
    Alıştım, ondan bana biraz kolay geliyor acıyla yaşamak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Platonik aşk
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş insan bir kez aşık olur. Bir ayda sıkılmaz. Ben kaç yıldır aynı kızı ilk günkü gibi seviyorum.Her ne kadar nişanlı olsa da.

Ve sonuna kadar seveceğim seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Kardeş insan bir kez aşık olur. Bir ayda sıkılmaz. Ben kaç yıldır aynı kızı ilk günkü gibi seviyorum.Her ne kadar nişanlı olsa da.

Ve sonuna kadar seveceğim seni.
    Trolldür inş

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

Trolldür inş

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/guzeller-guzeli-nisanlanmis--133784024

Keşke troll olsaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

https://forum.donanimhaber.com/guzeller-guzeli-nisanlanmis--133784024

Keşke troll olsaydı.

Alıntıları Göster
    basit bir düz mantık yaparsan seni gram düşünmüyor, keyfine bakıyor, zevkine eglencesine bakıyor. seni zerre düşünmeyen insan içinse sen hayatini heba ediyorsun. bunlar işin acı tarafları lakin şöyle bir durumda var. böyle bir insan için değer mi diye sorman lazım kendine. hiç aşık edebiyatı laga lügü yapma. bu denli aşık olduğun için gözünde yüceltiyorsun onu. kimin ne oldugunu asla bilemezsin. kaldı ki sen bu haldeyken seni zerre gram düşünmeyen bir insan için mi değer yoksa seni her halde sevicek geceleri uyuyamayacak hâle gelecek bir kadın için mi değer ?

içindeki güzel duyguları gerçekten "seni seven" hak eden bir kadına saklaki degeri kiymetin bilinsin. yoksa emin ol böyle bir kızla iş zaten yürümez. sen yeri yetmiş kat kazsanda o kız için boş, bir anlamı yok. bırak herkes kendi bokunda bogulsun. bu devirde seven insan bulmak zor

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

basit bir düz mantık yaparsan seni gram düşünmüyor, keyfine bakıyor, zevkine eglencesine bakıyor. seni zerre düşünmeyen insan içinse sen hayatini heba ediyorsun. bunlar işin acı tarafları lakin şöyle bir durumda var. böyle bir insan için değer mi diye sorman lazım kendine. hiç aşık edebiyatı laga lügü yapma. bu denli aşık olduğun için gözünde yüceltiyorsun onu. kimin ne oldugunu asla bilemezsin. kaldı ki sen bu haldeyken seni zerre gram düşünmeyen bir insan için mi değer yoksa seni her halde sevicek geceleri uyuyamayacak hâle gelecek bir kadın için mi değer ?

içindeki güzel duyguları gerçekten "seni seven" hak eden bir kadına saklaki degeri kiymetin bilinsin. yoksa emin ol böyle bir kızla iş zaten yürümez. sen yeri yetmiş kat kazsanda o kız için boş, bir anlamı yok. bırak herkes kendi bokunda bogulsun. bu devirde seven insan bulmak zor

Alıntıları Göster
    Sözlerinin hepsine katılırım.Sevdam gözümü kör etmiş farkındayım.Lakin kalbime söz geçiremiyorum.Ben aşık oldum tam olurum bir ortası yok.Kaç senedir sevdiğimi bir bilsen sen delisin manyaksın dersin.

Ve özellikle "yeri yetmiş kat kazsanda o kız için boş, bir anlamı yok" sözüne ayrı bir katılırım.Zira bunu daha önce çok acı bir şekilde tecrübe ettim.Ne kadar çabalasanda görmek istemeyen yine görmüyor.Kör olmak falan değil bu görmek istemiyor.İçimdeki güzel duyguları hak eden bir kız yok bulamadım.Güzeller güzeli hak eder diye düşünürdüm hep lakin sanırım o da hak etmiyor.

Gerçi benimde hatalarım var.Zira zamanında bana baktığında hayranlık duyan gözlerinin içi gülen kıza, o zaman bir adım atsaydım belki bugün her şey bambaşka olurdu.Kişisel bazı sebeplerden ötürü ve birazda güvenemedim kendime o zaman.Karşısında konuşabilmek her yiğidin harcı değildi zaten.Kaybettim...

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Ağam sen aşım olmuşun rotayı kaybetmisin
    Bence psikyatriye git

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Ağam sen aşım olmuşun rotayı kaybetmisin
    Bence psikyatriye git
    Geçen yılları bir bilsen... Psikiyatri falan faydası yok. Ben kendime ben dediğim, benliğimi bilincimi kazandığımdan günden beri onu seviyorum. Hiç değişmedi.Nice kızlar denedim lakin olmadı.Tanıdığım tanıştığım tenine değdiklerimde bile güzeller güzeline ait bir şey şeyler aradım...

İçimdeki sevdanın büyüklüğünü, değerini bilseydi hiç düşünmeden beni kabul edeceğine şüphem yok.Lakin içimdeki sevdanın büyüklüğünü ona anlatacak kelimeler yok.Yetersiz kalır.

• Platonik konu dışında dehşet saçıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.