Şimdi Ara

Platonik aşk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gloomyman1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar dostlar benim bu formda ki ilk yazım bu.Aylardır takıntı yaptığım bir kız var ve günlerim berbat geçiyor günümün büyük bir kısmını istemesemde onu düşünerek geçiriyorum.Biraz uzun olacak ama olay şu: Geçen senenin aralık ayında ilk kez görmüştüm onu.Bizim bölümün kariyer planlama denen bir dersi var onun final notu için toplulukların seminerlerine katılıp sertifika almak gerekiyor bende onun görevli olduğu topluluğun seminerine katıldım. İlk kez orada göz göze geldik tabi o zamanlar benim için çokta önemi yoktu.Aradan 1 hafta falan geçti arkadaşla metroda giderken topluluğun Instagram sayfasına girdik takipçilerine bakmaya başladık o sırada kızın hesabını gördüm hatta yanımda ki arkadaşımda tanımıştı bu oradaydı falan demişti bende öylesine bu kıza istek attım. Aradan 15 dakika falan geçti takip isteğimi görüp geri dönüş yaptı çok büyük ihtimalle beni hatırladı. Neyse ilk zamanlar hikaye atıyor ben açıp geçiyorum falan kıza yazma gibi bir düşüncem yok. Aradan 2-3 ay falan geçti zamanla ona karşı bir şeyler hissettiğimi fark etmeye başladım ayrıca attığı hikayelerdede herhangi kötü bir şey yoktu ve çokta fazla takipçisi olan bir kız değildi takip ettiklerine baktığım zaman hep üniversite ve liseden arkadaşları vardı yani öyle tanımadığını kabul eden bir kıza benzemiyordu çok yüksek ihtimalle o istisnayıda bana gösterdi. Neyse ben bu kızla ciddi ilişki yapmaya karar verdim yapım gereği biraz çekingenim o yüzden pat diye yazamadım kendimi hazır hissettiğim zaman yazmaya karar verdim. O sıralar yıllardan beridir çekmiş olduğum sivilce problemim tekrardan patlak verdi o zamanlardan bir kaç ay öncesine kadar bir ilaç kullanıyordum doktor bitince %50 ihtimalle tekrar çıkabilir demişti ve bende o ihtimal tuttu. Tekrar cildiyeye gittim ve daha ağır bir ilaç kullanmaya başladım ilacın ilk zamanları olduğu için dahada fazla çıkmaya başladı. Ben kendi kendime bu suratla kızın karşısına çıkmayayım rezil olurum kafasına filan girdim zaten yaz tatilide yaklaşıyordu aklımda şu yaz tatilini atlatayım zaten o zamana kadarda büyük oranda geçer önümüzde ki dönem açılırım kafasına girdim. Bütler bitti yaz tatiline girdik. Yaz tatiline girdikten yaklaşık bir 20 gün sonra kız ınstagramdan paylaştığı bir fotoğrafla bütün hayallerimi suya düşürdü. Deniz kenarından bir fotoğraf atmıştı ve fotoğrafın önü acayip derecede açıktı. Ben resmen şok olmuştum ve bu kızın böyle bir fotoğraf paylaşabildiğine inanamıyorurdum. İşte benim takıntımın başlangıcı oldu bu fotoğraf gün boyu sürekli onu düşünmeye başladım işte çalışırken, tatildeyken falan aklımda hep o vardı resmen aklımdan silemiyordum. Sabahlara kadar uyuyamadığım geceler oldu. Çok denedim takipten çıkmayı ama onuda beceremedim. Neyse dönem tekrar başladı işte okulda falan bununla bahçede kesişiyoruz zaten sürekli bahçede arkadaşlarıyla oturuyordu. Bir keresinde bir arkadaşıyla konuşurken arkadaşı bana bakarak birşeyler anlatıyordu buda şöyle benim olduğum yere doğru bir döndü beni görünce arkadaşıyla beraber tekrar arkalarını döndüler yani çok yüksek ihtimalle arkadaşları arasında benim muhabbetim döndü. Neyse bir gün yine bahçede arkadaşıyla oturuyordu bu bizim fakültenin bahçesinde ki büfeye girdim ben çay siparişi verdim arkamı döndüm bir baktım bir tane erkek yanına geldi birbirlerine sarıldılar( sarıldılardan kasıt yanak tokuşturmalı sarılma) ben orada artık iyice delirdim hemen fakültenin arkasına gittim sinirlerim fena bozulmuştu acaba sevgililer mi değiller mi emin olmak için tekrar bahçeye gittim ve uzaktan izlemeye başladım çocuk birşeyler anlatıyor benim kız gülüyor gülerken elinin tersiyle çocuğu kolundan ittiriyor birşey söylerken çocuğun bileğine falan dokunuyor bende artık orada dayanamadım ve kızı takipten çıkardım hafta sonu oldu kızı çıkarmanın bir fayda etmediğini gördüm ve pazartesi gidip yüz yüze konuşmaya karar verdim sorun şuydu ki okulda sürekli arkadaşlarının yanında hiç tek dolaşmıyor geçen sene yurtta kalıyordu bu senede herhalde öyledir mantığıyla yurda falan dönerken tek olur diye düşündüm o zaman yakalayıp konuşacaktım. Pazartesi oldu bu yine bahçede arkadaşlarıyla baya kalabalıklar geçen hafta şakalaştığı çocuk yanı boş olmasına rağmen oraya oturmadı sevgili olmadıklarına emin oldum. Neyse başladım beklemeye o sırada bir arkadaşımla bölümün topluluğunun bir seminerine katıldım tekrar bahçeye geldim hala orada 2 arkadaşıyla oturuyordu ben oturdum 5 dk sonra bunlar kalktı bende kalktım gözümü baya karartmıştım tek olması gereken arkadaşlarından ayrılıp yurda doğru dönmesiydi orada tek yakalayıp konuşucaktım ama olmadı arkadaşlarıyla otobüs durağının oraya doğru gittiler yani anlayacağınız kene arkadaşları yine bırakmadı kızı. Benimde bu kızı bir daha tek yakalayamam ayrıca ınstadanda çıkardım kafasıyla cesaretim fena kırıldı. Çıkarmamın üstünden neredeyse 2 ay geçecek ama ben hala onu düşünmeden duramıyorum bende fena takıntı oldu ayrıca geçenlerde ilk defa tekrardan göz göze geldiğimizde suratını asıp beni görmezden falan geldi yani şuan yanına gidip konuşsam fena bir terslenirim korkusuda var üstümde zaten okuldada tek olmuyor hiçbir zaman bugün profiline baktım ve gönderi sayısıda 4 iken 1 e düşmüş benim kafamdada acaba sevgili falan yaptıda sevgilisi o fotoğrafı kaldırttı mı düşüncesi geçti. Olay böyle dostlar kusuruma bakmayın biraz kafa ütüledim ama gerçekten artık içimi dökmek istedim çünkü aylardır günlerim berbat geçiyor kendimi kötü hissediyorum . Tavsiyelerinizi bekliyorum aramızda belki bir şey olmayacak ama en azından bu takıntıdan nasıl kurtulacağıma dair tavsiye verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gloomyman1 -- 28 Aralık 2024; 23:35:38 >

• sen aşkı meşki boşver de yazı yazarken enter tuşunu arada bir kullanmayı öğren yav

• Sen (yani 4 sene önceki ben) çok akılsızsın dostum kız seni ısırmayacak seminerde direkt gidip konuşacaktın dümenden bölüm muhabbeti falan kızın yanında kimin olduğu önemli değil asla ilk adımı sosyal medyadan atmayacaksın.

Kızlar ayda bir sevgili değişiyor kimse seni beklemeyecek kaçan balık büyük olur. Onu unut bence.
  • William0 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ilk başta sadece gördüğüm bir kızdı öyle beğendiğim falan yoktu 1 hafta sonrada denk geldi öylesine istek attım nereden bileyim ben olayların buraya kadar geleceğini :(
  • gloomyman1 G kullanıcısına yanıt
    Böyle durumlarda şansını deneyeceksin en kötü dmden 1-2 muhabbet yapıp kahve içelim mi diye sorsan içinde kalmazdı.
  • William0 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam kendini çok beğenen bir insan değilim ama bu zamana kadar çevremdekilerin söylediklerine göre yakışıklı biriyim ama bunu hiçbir zaman kullanamadım yani öncesinde çok problem etmezdimde harbiden bu sefer kaçan balık büyük olunca canımı çok sıktı
  • gloomyman1 G kullanıcısına yanıt
    5/10 tipin varsa boyun 180+ ysa obez değilsen gerisi azıcık girişken olsan çok kolay ben de eskiden full platonik takılıyordum sonra kaybedecek bir şeyim yok diye girişince anladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yalnızlık
    5 yıl önce açıldı
    Sevgi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.