vodafone faturasız hat esim almak
geçen sene aralık ayı gibi vodafone bayisine faturasız hat almak istediğimi ve bunu esim olarak kullanmak istediğimi söyledim fakat bana esimi faturalı hat alırsanız veriyoruz faturalı hat alıp onu faturasıza çevirebilirsiniz dediler. bunun üzerine vodafone müşteri hizmetlerini aradım ve bana böyle bir şey olmadığını sıfır faturasız hattı da esim olarak alabileceğimi söylediler. ben nasıl faturasız hattı esim olarak alacağım? biliyorum prim almak için illa faturalı hat diyorlar gidip bayinin içinde mi arayayım vodafone müşteri hizmetlerini napayım
en fazla anlaşmalı işyeri olan banka
şuan garanti kullanıyorum örnek olarak zarada taksit yapmıyor. garanti dışında, en fazla anlaşmalı işyerine sahip banka hangisi?
amerika kargo süreleri
ayın 28inde portland oregondan clifton new jerseye ups ile kargolandı. 4 aralık teslim tarihi gözüküyor ama hala on the way gözüküyor. süreç nasıl işliyor bilen var mı?
2600tl kasa önerisi
Hava sirkülasyonu, kablolaması iyi olan, sıvı soğutmayı destekleyen, en uzun ekran kartlarını bile takabileceğim bir kasa arıyorum. Psu olmasın.
tommy benetton ürünleri kalitesi
tommy ve benetton ürünleri türkiyede üretiliyor. yurtdışındaki ile bu ürünlerin kalitesi aynı mıdır?
istanbulda sosyalleşmek?
arkadaşlar istanbulda nasıl sosyalleşebilirim? neler yapabilirim? nerede hangi etkinliklerin yapıldığını nasıl takip edebilirim?
uyku yetmiyor
bazen gece 4 te yatardım sabah 10 1030 gibi kalkardım. cidden kalkardım yani yatakta durasım yoktu. şu sıralar saat 12de yatayım sabah 12de kalkayım yine de uykum oluyor yataktan çıkasım gelmiyor. vitamin eksikliği veya depresyon başlangıcı falan olabilir mi?
boynerden parfüm almak
boynerin sahte parfüm sattığına dair üç beş yazı okudum internet üzerinden ne kadar doğrudur? sitesinde %100 orijinal ürün garantisi diyor ama diyelim ki aldım geldim eve sahte çıktı iade alıyorlar mı? veya orada açıp bakabilir miyim? alacağım parfümün orijinalinin neye benzediğini az çok biliyorum.
boynerden parfüm almak
boynerin sahte parfüm sattığına dair üç beş yazı okudum internet üzerinden ne kadar doğrudur? sitesinde %100 orijinal ürün garantisi diyor ama diyelim ki aldım geldim eve sahte çıktı iade alıyorlar mı? veya orada açıp bakabilir miyim? alacağım parfümün orijinalinin neye benzediğini az çok biliyorum.
TurkTelekom DSLAM Kilidi
Çarşamba günü internetim gitti ve saha dolabında arıza var dediler. Ama alt kattaki komşuyla internetimizin aynı yerden gelmesine rağmen onun internetinde bir sorun yoktu. O 16 Mbps ADSL ben 100 Mbps VDSL kullanıyorum. Dün arıza düzelmiş fakat bana internet gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım, ekip geldi evin içinden baktılar kendi cihazlarına taktılar kabloyu kırmızı yanıyordu. Ankastreden bir şeyler yapmışlar düzeldi. Fakat benim modemime gelen hız 88 Mbps. Arıza kaydı açtılar ama bu arıza kaydıyla olacak bir şey değil. Cimer'e yazdım, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına yolladım. Başka neler yapılabilir?
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.333
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 83.680 (Bu ay: 1.581)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 330 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware