Şimdi Ara

mal beyani belgesi nereden alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bir kuruma vermek uzere adima kayitli bir mal olmadigina dair evrak istediler nereden alabilirim bu evragi (ev,araba vb mal )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mal Beyannamesi Belgesi Nereden Alınır?

Mal beyannamesi veya mal varlığı beyanı belgesi almak isteyenler, aşağıdaki yerlerden temin edebilirler:

• Vergi Dairesi: İkamet ettiğiniz vergi dairesine giderek mal beyannamesi belgesi talep edebilirsiniz.
    • Maliye Bakanlığı'nın İnternet Sitesi: www.gib.gov.tr adresini ziyaret ederek "Beyannameler" menüsünden mal beyannamesi belgesine ulaşabilirsiniz.
    • Noterde Tasdik: Bir notere giderek mal varlığınızı gösteren bir belgeyi tasdik ettirebilir ve bunu mal beyannamesi belgesi olarak kullanabilirsiniz.

Mal beyannamesi belgesi, mal varlığınızın durumunu belirten ve genellikle resmi işlemler için ihtiyaç duyulan bir belgedir. Örneğin, banka kredisi başvurusu, miras işlemleri veya vize başvurusu gibi durumlarda istenebilir.

Önemli Not: Mal beyannamesi belgesinde eksiksiz ve doğru bilgiler yer almalıdır. Yanlış veya eksik bilgi verilmesi yasal sonuçlar doğurabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • http://www.memurlar.net/common/news/documents/506314/mal-bildirimi-formu1.xls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenas -- 18 Aralık 2016; 17:17:23 >
  • serenas kullanıcısına yanıt
    dostum ilgine alakana tesekkur ederim lakin bana bu ve buna benzer bir evrak lazim ama resmi olmasi gerekiyor bunu doldursam verecegim kurum inanmaz doldurduktan sonra teyit edip imzalayan bir kurum varmidir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

dostum ilgine alakana tesekkur ederim lakin bana bu ve buna benzer bir evrak lazim ama resmi olmasi gerekiyor bunu doldursam verecegim kurum inanmaz doldurduktan sonra teyit edip imzalayan bir kurum varmidir acaba

Arkadaş mal beyanını kimse onaylayıp imzalamaz.

Onu sen beyan ediyorsun. Sadece sen doldurup imzalayacaksın.
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    dostum bana aslinda tam olarak bu lazim degil bir kuruma uzerime kayitli hicbirsey olmadigina dair bur evrak vermem gerekiyor resmi olarak onu nereden temin edebilirim diye bilgi istemistim

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

dostum bana aslinda tam olarak bu lazim degil bir kuruma uzerime kayitli hicbirsey olmadigina dair bur evrak vermem gerekiyor resmi olarak onu nereden temin edebilirim diye bilgi istemistim

İkisi birbirinden farklı şeyler

Normalde onu senden isteyen sana bir evrak verir, o evrakta gitmen gerekli kurumlar çizelge ile belirtilir (Mal müdürlüğü, Tapu müdürlüğü, vergi dairesi vs) sen oralara gidersin varsa olanı yazarlar, yoksa yok yazarlar onaylarlar.
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    tamam hocam tesekkurler yarin artik resmi kurumlara bi ugrayip sorayim tesekkurler ilginize

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.