Şimdi Ara

BİR KIZ NEDEN BENDEN HOŞLANSIN Kİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yan sınıfta hoşlanmaya başladığım bir kız vardı. Nasıl açılacağımı bilmediğimden nette biraz araştırma yaptım. Sonunda ulaştığım sonuç ise şu oldu:

"kız sana bakış atıyorsa"
    "kızın dikkatini çekiyorsan"
    "kız şöyle yapıyorsa, böyle yapıyorsa" vs...

lan o zaman hiç açılmayayım ben kıza. hiç boş yere kendimi yormayayım. ben sınıftan dışarı çıkmayan asosyalin tekiyim. aslında özgüven konusunda çok sorunum yok, kızla konuşcak kadar cesaretliyim aslında. ama hiç arkadaşım yok nerdeyse. dolayısıyla sınıfta tıkılıp kalıyorum, ve çok nadir konuşuyorum insanlarla.

Ek not olarak ortalama bi tipim var. Tipsiz olduğumu düşünmüyorum. Giyimime çok özen gösteriyorum. Parfüm sıkıyorum vs. Görünüş olarak fena değilim yani. En azından bana göre. Ama her şeye rağmen hiçbi zaman herhangi bi kızın bana bakış attığını görmedim ben. Sorun nerde o zaman? Ne yapmam lazım anasını satayım birinin benden hoşlanması için?

neyse başa dönecek olursak;

sizin görüşleriniz nedir? napmalıyım şimdi bu yan sınıftaki kıza açılmak için?

Not: dershanedeyim ve mezun grubundanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 21 Kasım 2014; 17:28:37 >

• arkadaşının olmamasıyla kıza açılman arasındaki bağlantıyı yakayamadım ya?
  • aynen knk senin gibileri kim sever ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

arkadaşının olmamasıyla kıza açılman arasındaki bağlantıyı yakayamadım ya?

kıza açılırsın ama boşa açılmış olursun. kız daha sana konuşma fırsatı vermeden reddeder. yani ben öyle düşünüyorum

arkadaşı olmayan insan direkt özgüvensiz asosyal, ezik, mal damgasını yiyor toplumda. hatta ben bile öyle bakıyorum dışarda öyle insanlar görünce. ama iç dünyaya girince aslında öyle olmayabiliyorlar. ben öyleyim mesela
  • Kızlara açılma,tanımadığın fakat hoş bulduğun kızlara git Merhaba de ve gerisini getir.Hiç bir zaman gidip çok güzelsin,senden hoşlanıyorum seni seviyorum deme,başlamadan bitirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Kızlara açılma,tanımadığın fakat hoş bulduğun kızlara git Merhaba de ve gerisini getir.Hiç bir zaman gidip çok güzelsin,senden hoşlanıyorum seni seviyorum deme,başlamadan bitirirsin.

haklısın hocam... ben de direkt gidip senden hoşlanıyorum demem zaten. ama ne bilim, diğer türlü de nasıl olacak ki. kızla beraber ortak bi ortamımız falan yok sonuçta. direkt gidip 40 yıllık arkadaşmışız gibi konuşcak mıyım? veya gidip "tanışabilir miyiz" "bi kahve içelim mi" falan mı demem gerekiyor hiç bilmiyorum
  • Rahipler kulubune dondu la forum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Rahipler kulubune dondu la forum
    Bence haklısın.
  • Bugüne kadar hiçbir kız bakış atmadıysa görünüşün beğenilmiyordur asosyallikle alakası yokki bunun Ayrıca asosyalsin diye kızın direkt reddedeceğini düşünme kızdan kıza değişir bu olay kimisi popüler erkeklerden hoşlanır kimiside arkaplanda sessiz sakin erkeklerden hoşlanır sen yine muhabbet kurmaya çalış zaten konuşmasından niyetini belli eder. Direkt gidip açılma biraz kaynaşın ondan sonra asıl niyetini belli edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: practice

Bugüne kadar hiçbir kız bakış atmadıysa görünüşün beğenilmiyordur asosyallikle alakası yokki bunun Ayrıca asosyalsin diye kızın direkt reddedeceğini düşünme kızdan kıza değişir bu olay kimisi popüler erkeklerden hoşlanır kimiside arkaplanda sessiz sakin erkeklerden hoşlanır sen yine muhabbet kurmaya çalış zaten konuşmasından niyetini belli eder. Direkt gidip açılma biraz kaynaşın ondan sonra asıl niyetini belli edersin

nasıl kaynaşıcam ki hocam, dediğim gibi kızla ortak bi ortamımız falan yok. hatta benim kimseyle ortak bi ortamım yok.

bu kızın takıldığı 2 kız var. hep 3'lü gruplar halinde yürüyorlar. en azından ben hep öyle görüyorum. ne ara bulucam da kızla muhabbet kurmaya çalışıcam offff.

önce en yakın arkadaşı olan kızla mı muhabbet etsem acaba biraz, o kız bizim sınıfta. muhabbet etmem biraz daha rahat olur. ne yapsam hiç bilmiyorum ya.

• quote:

ya sen o netteki olaylara bakma onlar fasa fiso. Sen kendini göstermezsen insanların tabiki ilgisini çekmezsin, sessiz, konuşmayan tiplere ilgi duyan kız diye bi durum yok, gidiceksın 2 makara yapıcaksın, rahat takılcaksın, baktın ortak bi arkadaşınla konuşuyo a naber diceksın arkadaşınla selamlaşıp muhabbete giriceksın, yoksa sınıfta oturupda kız bana baksın diye beklersen öyle beklemeye devam edersin.
    Gir face'e ekle face'den, 3 5 gün sonra yaz selam diye, naber napyıosun bilmemne, zaten kafa tutarsa muhabbet alır gider, kızın gönlü yoksa konuşcak bişi kalmaz muhabbet biter.
    Öyle "merhaba tanışabilir mıyız" olayıda bana çok saçma geliyor, bi neden olmalıkı onun uzerınden yuruyup, sonrasınra muhabbetı baska tarafa cevıresın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

quote:

Orijinalden alıntı: practice

Bugüne kadar hiçbir kız bakış atmadıysa görünüşün beğenilmiyordur asosyallikle alakası yokki bunun Ayrıca asosyalsin diye kızın direkt reddedeceğini düşünme kızdan kıza değişir bu olay kimisi popüler erkeklerden hoşlanır kimiside arkaplanda sessiz sakin erkeklerden hoşlanır sen yine muhabbet kurmaya çalış zaten konuşmasından niyetini belli eder. Direkt gidip açılma biraz kaynaşın ondan sonra asıl niyetini belli edersin

nasıl kaynaşıcam ki hocam, dediğim gibi kızla ortak bi ortamımız falan yok. hatta benim kimseyle ortak bi ortamım yok.

bu kızın takıldığı 2 kız var. hep 3'lü gruplar halinde yürüyorlar. en azından ben hep öyle görüyorum. ne ara bulucam da kızla muhabbet kurmaya çalışıcam offff.

önce en yakın arkadaşı olan kızla mı muhabbet etsem acaba biraz, o kız bizim sınıfta. muhabbet etmem biraz daha rahat olur. ne yapsam hiç bilmiyorum ya.

Alıntıları Göster
    aynı durumdayız
    kız sınavdan çıkışta bi o bi ben kaldım kağıdını verdi 3 dk falan beni bekledi
    hayırdır dedim içimden inş...
    nasl geçti diye sordu sonra kız arkadaşları geldi
    bidahada konuşmadı benle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dezak

ya sen o netteki olaylara bakma onlar fasa fiso. Sen kendini göstermezsen insanların tabiki ilgisini çekmezsin, sessiz, konuşmayan tiplere ilgi duyan kız diye bi durum yok, gidiceksın 2 makara yapıcaksın, rahat takılcaksın, baktın ortak bi arkadaşınla konuşuyo a naber diceksın arkadaşınla selamlaşıp muhabbete giriceksın, yoksa sınıfta oturupda kız bana baksın diye beklersen öyle beklemeye devam edersin.
    Gir face'e ekle face'den, 3 5 gün sonra yaz selam diye, naber napyıosun bilmemne, zaten kafa tutarsa muhabbet alır gider, kızın gönlü yoksa konuşcak bişi kalmaz muhabbet biter.
    Öyle "merhaba tanışabilir mıyız" olayıda bana çok saçma geliyor, bi neden olmalıkı onun uzerınden yuruyup, sonrasınra muhabbetı baska tarafa cevıresın.

hocam işte yine aynı yere varıyor. gidip makara yap, ortam kur diyorsun. ne ortamı? hadi aynı sınıfta olsak sorun olmuycak. öyle ya da böyle açılırdım.
    ama kız farklı bi sınıfta. benim kendi sınıfımda bile adam akıllı bi ortamım yokken, başka bi sınıftaki kıza nasıl yaklaşıcam...çok zor. faceden eklemeye falan da pek yanaşmak istemiyorum. daha önce çok yaptım bu hatayı. en temizi gidip direkt yüzyüze konuşmak. diğer türlü direkt özgüvensiz adam damgasını yiyoruz, iplenmiyoruz.
    ayrıca dediğim gibi kız, 2 kız arkadaşıyla beraber takılıyo genelde. ortam kurcaksam da bu kızlarla aramın iyi olması lazım, ki bu da bir hayli zor sanırım.

-------------
    @WESTEN
    WESTEN

sen yine iyi, 2 cümle de olsa bişey geçmiş aranızda. ben hiçbir kızla konuşmadım sanırım dershane başından beri.

• quote:

HAYKIRDIM YA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

quote:

Orijinalden alıntı: Dezak

hocam işte yine aynı yere varıyor. gidip makara yap, ortam kur diyorsun. ne ortamı? hadi aynı sınıfta olsak sorun olmuycak. öyle ya da böyle açılırdım.
    ama kız farklı bi sınıfta. benim kendi sınıfımda bile adam akıllı bi ortamım yokken, başka bi sınıftaki kıza nasıl yaklaşıcam...çok zor. faceden eklemeye falan da pek yanaşmak istemiyorum. daha önce çok yaptım bu hatayı. en temizi gidip direkt yüzyüze konuşmak. diğer türlü direkt özgüvensiz adam damgasını yiyoruz, iplenmiyoruz.
    ayrıca dediğim gibi kız, 2 kız arkadaşıyla beraber takılıyo genelde. ortam kurcaksam da bu kızlarla aramın iyi olması lazım, ki bu da bir hayli zor sanırım.

-------------
    @WESTEN
    WESTEN

sen yine iyi, 2 cümle de olsa bişey geçmiş aranızda. ben hiçbir kızla konuşmadım sanırım dershane başından beri.
    Kızla tanışma hata yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

aynen knk senin gibileri kim sever ki

İmzası bu kadar guzel olan baska kimse yok forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Chadol

Kızla tanışma hata yaparsın

Alıntıları Göster
    kızla tnışmak yerine derslere yoğunlaşıp üniversitede kıza açılmak senin için daha hayırlı olur.bi tavsiye
  • Derslere katıl,dershaneye arabayla gel,derslere biraz geç gir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uyurgezzer

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

aynen knk senin gibileri kim sever ki

İmzası bu kadar guzel olan baska kimse yok forumda

Sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 21 Kasım 2014; 18:01:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • TheLiqht kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşı dinle denendi onaylandı.

Bir merhabayla başlarsın devamı kendiliğinden gelir.

Benim eski halimi görsen bana acırdın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.